A Castillás srácot érdemes lenne kipróbálni, de ZZt ismerve jövőre is marad MarceloFaust írta: Hát igen, csak kb nincs értelmes támadó szellemű balhátvéd manapság.

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 28., szerda 10:52
A Castillás srácot érdemes lenne kipróbálni, de ZZt ismerve jövőre is marad MarceloFaust írta: Hát igen, csak kb nincs értelmes támadó szellemű balhátvéd manapság.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. április 28., szerda 7:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. április 28., szerda 6:39
Alphonso DaviesFaust írta: Hát igen, csak kb nincs értelmes támadó szellemű balhátvéd manapság.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 28., szerda 0:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. április 28., szerda 0:19
Jó kis Coentrao_Bushido_ írta:
Ezért volt sokszor tökéletes páros Marcelo és Coentrao - arra a kis időre, míg a portugál egészséges, bevethető volt. HA beton védekezés kellett, akkor ő játszott; ha támadni kellett, gólért menni, akkor Marcelo. Kéne találni egy ilyet a balosra, de egyelőre nem ez a legégetőbb probéma... hanem minden más poszt kb a kapuson kívül.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. április 27., kedd 19:15
Ezért volt sokszor tökéletes páros Marcelo és Coentrao - arra a kis időre, míg a portugál egészséges, bevethető volt. HA beton védekezés kellett, akkor ő játszott; ha támadni kellett, gólért menni, akkor Marcelo. Kéne találni egy ilyet a balosra, de egyelőre nem ez a legégetőbb probéma... hanem minden más poszt kb a kapuson kívül.Halfkey írta: Mindenkinek vannak 20 éves karrier alatt jó cselei. 2000es évek eleje óta van szerencsém minden Real meccset nézni, ha cselt nyert, azt 90%ban sebességből tette, labdakezelésben meg amit Marcelo tud azt nagyon kevesen. Szerintem egyes embereket elvisz a nosztalgia, mások meg nem is láttak RCből sokat, de valóban mindegy is.
Lényeg hogy hiába beton Mendy, ezek a srácok hiányozni fognak.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. április 27., kedd 18:47
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 27., kedd 15:39
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. április 27., kedd 14:55
nem mászom bele nagyon de ez nettó nem igaz. futott ment lőtt ez maradt meg sokakban közben ugyanazokat a tribliket tolta mint Ronaldo,Ronaldinho meg Robinho. sokkal "letisztultabb" és célratörőbb volt a játéka mint Marcelonak emiatt gondolhatod hogy nem volt extra skilles. ha választanom kell a 2 közül akkor fix RC. mindkettő kora legjobbja a posztján de igen RC kompletteb csomag volt mint Marcelo. de lényegtelen a vita mert mindkettő tényleg korszakos játékos volt.Halfkey írta: RC sprintelt és lőtt, ezeket kiemelkedő módon, nagy iramban, 90 percen keresztül. Labdakezelésben nem volt kiemelkedő, jobb lába sem volt túl jó
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 27., kedd 14:52
Inkább ez. Meghogy ottvan-e a csapatban a prime CR..Remy írta: Maradjunk annyiba, ha van a csapatodban egy RC vagy csúcs Marcelo, egyszerűen nem kívánhatsz többet. Legfelső polc mindkettő.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 27., kedd 14:48
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 27., kedd 14:45
HozzászólásSzerző: Leno16 » 2021. április 27., kedd 10:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 27., kedd 6:49
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 26., hétfő 23:42
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 26., hétfő 23:41
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 26., hétfő 23:36
Maximum ennyi lehet a különbség és a múlt.Faust írta: Szerintem annyi a kulonbseg, hogy Isco nem pofazott annyit hogy miert padozik.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 26., hétfő 23:07
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 26., hétfő 22:55
Roberto Carlos nagyon jól védekezett, brutál lövő technikája volt és iszonyat gyors is. Na meg 2 tüdeje volt. Marcelo inkább a flip-flop dolgokban jeleskedett mindig is, persze kurvára kellett a sikerkorszakhoz, de összességében nézve RC sztem jobb focista, mint Marcelo. Hozzáteszem én is imádtam a prime Marcelot.Halfkey írta: Marcelo sokkal technikásabb és képzettebb mint RC valaha volt, amiben RC jobb volt az a munkabírása.
Én is RCn nőttem fel, de ne homályosítsa el ez az ítéleteteket, szintkülönbség az biztos nincs a kettő között.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 26., hétfő 19:50
Jelenlévő fórumozók: 43 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem