hát igen, rajta mindig is sok múlt, érthetetlen, h csak most kezdik észrevenni nemzetközileg is jobban, mekkora tanár az ember

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 27., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: cmonchelsea » 2021. április 27., kedd 13:41
Kroos. Sztem ő mozgatja az egész csapatot, ha őt ki tudjuk kapcsolni akkor az sokat jelenthet. Nagyon remélem, lesz annyi eszünk, hogy Kantét olyan szinten ráeresztjük a németre, hogy gyakorlatilag fingani se nagyon tudjon.Mester77 írta:akkor, ha még köztünk vagy, mondd meg kérlek, ki az, akitől valóban tartasz Te, mint Chelsea drukker?cmonchelsea írta:Bizony, a híresen gólerős Viniciustól tartunk a legjobban![]()
![]()
( komolyan kérdezem)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 27., kedd 13:27
Kontrákra meg a letámadásra érdemes figyelni, azért elég gyors a Werner, Havertz, Pulisic sor, bár ebből szerintem csak egy fog játszani ma. Szélső védők helyén szoktak futni, Nacho megoldja, jobb oldaltól tartok mmint a miénktől.Mester77 írta: Egyébként, hátul és középen magunkat tartom erősebbnek, szélen és elől viszont az angolokat.
Mi van most náluk amúgy? Werner, Havertz, Pulisic, Mount stb stb.. van bennük reális veszély? Mit tol velük Tuchel? nem vagyok képben velük most
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 27., kedd 13:24
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 27., kedd 13:22
akkor, ha még köztünk vagy, mondd meg kérlek, ki az, akitől valóban tartasz Te, mint Chelsea drukker?cmonchelsea írta:Bizony, a híresen gólerős Viniciustól tartunk a legjobban![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 27., kedd 13:11
Mi is.cmonchelsea írta:Bizony, a híresen gólerős Viniciustól tartunk a legjobbanBerti írta: Vinicius Junior: "I know my opponents are scared when they have to defend me"
Nagypofájú chelseasek![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. április 27., kedd 11:28
The headline figure is that Liverpool have recorded a pre-tax loss of £46m ($64m) for the accounting period.
That is in sharp contrast to last year, when they announced a pre-tax profit of £42m ($58m) - the fifth time in six years that the club had recorded profits.
Nem baj, majd ad pénzt a kormány.Club officials anticipate that the true cost of the pandemic will surpass £100m ($139m), with supporters still to return to stadiums and Jurgen Klopp’s side struggling to secure Champions League qualification for next season.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. április 27., kedd 10:59
Van chelsea drukker?pheco írta: Volt mar a forumon Chelsea drukker?Leszamitva bbeno Chelseas Mourinhos korszakat
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2021. április 27., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 27., kedd 10:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 27., kedd 10:16
A Pool is igy volt velecmonchelsea írta:Bizony, a híresen gólerős Viniciustól tartunk a legjobbanBerti írta: Vinicius Junior: "I know my opponents are scared when they have to defend me"
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: cmonchelsea » 2021. április 27., kedd 10:14
Bizony, a híresen gólerős Viniciustól tartunk a legjobbanBerti írta: Vinicius Junior: "I know my opponents are scared when they have to defend me"
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. április 27., kedd 10:08
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. április 27., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. április 27., kedd 8:43
HozzászólásSzerző: Newman » 2021. április 27., kedd 8:35
Egyetértek. Ugyan csak két meccsét láttam a Chelsea-nek a közelmúltban, de szívesebben játszanék a Manchester City ellen mint ellenük.numberone1 írta: Tovabbjutast varok, de nem lesz konnyu. Egy biztos, nekunk is be kell kicsit tolni a buszt es kivarasra jatszani.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 27., kedd 6:46
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. április 27., kedd 6:43
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 26., hétfő 22:59
Hahaha kösziköszi na legalább akkor nem érzem magam egyedül a belassult gondolkozással.h3x0r írta:Te jo egSteve írta:
Hallod hosszú munkanap. Az egyébként is korlátolt agyi kapacitásom a nullán. Tartott vagy 2percig míg feldolgozásra kerüljön a bevitt információt és értelmezésre kerüljön.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
En egesz nap azt hittem, hogy ma kedd van.
Tegnap eredmenyek.com-on nezegettem miket jatszott a chelsea mostanaban, a keddi nap volt megnyitva. Reggel csak raneztem, kiraly legalabb ma jatszunk, nem holnap. A Leicesteres kommentnel csak neztem, hogy oke, akkor ok is ma jatszanak.
Este rapillantottam a forumra, Pad'em beirta a kezdoket is
![]()
Majd 9 utan 2 percig szidtam a digit, hogy kit erdekel az eibar - sociedad meg a lazio - roma, mikozben mi a chelseavel jatszunk ma. Akkor pillantottam ra a jobb felso sarokban, hogy holnap lesz a meccs.
![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2021. április 26., hétfő 22:53
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem