Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Mindenkinek vannak 20 éves karrier alatt jó cselei. 2000es évek eleje óta van szerencsém minden Real meccset nézni, ha cselt nyert, azt 90%ban sebességből tette, labdakezelésben meg amit Marcelo tud azt nagyon kevesen. Szerintem egyes embereket elvisz a nosztalgia, mások meg nem is láttak RCből sokat, de valóban mindegy is.
Lényeg hogy hiába beton Mendy, ezek a srácok hiányozni fognak.
Lényeg hogy hiába beton Mendy, ezek a srácok hiányozni fognak.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem mászom bele nagyon de ez nettó nem igaz. futott ment lőtt ez maradt meg sokakban közben ugyanazokat a tribliket tolta mint Ronaldo,Ronaldinho meg Robinho. sokkal "letisztultabb" és célratörőbb volt a játéka mint Marcelonak emiatt gondolhatod hogy nem volt extra skilles. ha választanom kell a 2 közül akkor fix RC. mindkettő kora legjobbja a posztján de igen RC kompletteb csomag volt mint Marcelo. de lényegtelen a vita mert mindkettő tényleg korszakos játékos volt.Halfkey írta: RC sprintelt és lőtt, ezeket kiemelkedő módon, nagy iramban, 90 percen keresztül. Labdakezelésben nem volt kiemelkedő, jobb lába sem volt túl jó
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Inkább ez. Meghogy ottvan-e a csapatban a prime CR..Remy írta: Maradjunk annyiba, ha van a csapatodban egy RC vagy csúcs Marcelo, egyszerűen nem kívánhatsz többet. Legfelső polc mindkettő.
Akkor még nagyobb a fejfájás. Abban már pl. nem vagyok biztos, hogy RC+CR ugyanakkora duó lettek volna, mint M12 és CR. Nem volt rossz ahogy Carlos és ZZ együtt kevergettek a baloson (Glasgow (
Bár RobiCarlos a brazil válogatottban is pönge srácokkal tolta együtt, szóval nagy baj nem hinném, hogy lett volna.
@Halfkey: tudom, hogy csak 1 példa és nem jelent semmit, de volt, amikor Koller elöl fejelte el a labdát (https://www.youtube.com/watch?v=6Ce0LkpcT1A) és a cseh se a földön állt
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Maradjunk annyiba, ha van a csapatodban egy RC vagy csúcs Marcelo, egyszerűen nem kívánhatsz többet. Legfelső polc mindkettő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Sokmindent elfogadok RC vs Marcelo összehasonlításban, de az hogy többen leírjátok hogy RC komplexebb, az számomra teljesen értelmezhetetlen. RC sprintelt és lőtt, ezeket kiemelkedő módon, nagy iramban, 90 percen keresztül. Labdakezelésben nem volt kiemelkedő, jobb lába sem volt túl jó, és bár hatalmas, hihetetlen rugói voltak, a magassága azért akadályozta a fejelésben. Marcelo semmiben sem volt olyan kiemelkedő mint RC lövései vagy futása, de minden másban is jó szintet ért el - a kettő közül abszolút őt lehet összetettebb játékosnak tekinteni. Ez nem azt jelenti hogy jobb is.
-
Leno16
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Nálam R.C sokkal komplettebb focista volt minden téren mint Marcelo.. Brutálisan dominált a pályán. Ráadásul ő két fronton is folyamatosan jól teljesített. (Brazil V.) Válogatott tornákon is kiemelkedő volt. Még a azok a combok 

De Marcelot is imádom a zseniális eleganciája miatt. 2013 tol olyan 2018 ig fantasztikusan illeszkedett a gépezetbe.
Azt sajnáltam ,higy Mourinho nem preferálta annyira, de szerencsére utána sikerült csúcsra érnie. És Respect neki
De Marcelot is imádom a zseniális eleganciája miatt. 2013 tol olyan 2018 ig fantasztikusan illeszkedett a gépezetbe.
Azt sajnáltam ,higy Mourinho nem preferálta annyira, de szerencsére utána sikerült csúcsra érnie. És Respect neki
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
BREAKING: Spanish government wants to open La Liga stadiums to the fans for the last 4 matchdays. The proposal is on the table of the Ministry of Health. [@manucarreno]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
RC vs Marcelohoz:
Imádom Marcelot és fantasztikus volt nézni a top Marcelo játékát. Hálás vagyok, hogy láthattam és élvezhettem élőben is a varázslását.
Ezzel együtt is, amit RC leművelt védekezésben, majd pillanatok alatt fent támadásban, amiket 90-120 percekig letobotolt és amilyen sebességben, ahogy lőni tudott, ahogy ha ő lőhette minden szabadrúgása életveszély volt. Ezen kívül ügyes is volt a labdával.
Marcelo egy igazi strandfocis a focit élvező focista volt, az ösztönös foci szépséget átadva. De RC komplexebb és jobb játékos.
Már ha nagyon muszáj választani.
De ez nem egy olyan kérdés, hogy Sanyi barcás volt-e..ez egy nagyon szemét kérdés.
Imádom Marcelot és fantasztikus volt nézni a top Marcelo játékát. Hálás vagyok, hogy láthattam és élvezhettem élőben is a varázslását.
Ezzel együtt is, amit RC leművelt védekezésben, majd pillanatok alatt fent támadásban, amiket 90-120 percekig letobotolt és amilyen sebességben, ahogy lőni tudott, ahogy ha ő lőhette minden szabadrúgása életveszély volt. Ezen kívül ügyes is volt a labdával.
Marcelo egy igazi strandfocis a focit élvező focista volt, az ösztönös foci szépséget átadva. De RC komplexebb és jobb játékos.
Már ha nagyon muszáj választani.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Pad'em
The Spanish Government wants to open La Liga stadiums to the fans for the last 4 matchdays, at a 25% capacity. Florentino Perez already confirmed that if stadiums open, the Santiago Bernabeu will also open THIS season, because the pitch is ready. @ellarguero
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
Maximum ennyi lehet a különbség és a múlt.Faust írta: Szerintem annyi a kulonbseg, hogy Isco nem pofazott annyit hogy miert padozik.
Marci elore tobbet adott, hatul randomabb volt mindig is. Elkepeszto szerencse hogy mindketten nalunk huztak le legszebb eveiket.
Roberto Carlos nagyon jól védekezett, brutál lövő technikája volt és iszonyat gyors is. Na meg 2 tüdeje volt. Marcelo inkább a flip-flop dolgokban jeleskedett mindig is, persze kurvára kellett a sikerkorszakhoz, de összességében nézve RC sztem jobb focista, mint Marcelo. Hozzáteszem én is imádtam a prime Marcelot.Halfkey írta: Marcelo sokkal technikásabb és képzettebb mint RC valaha volt, amiben RC jobb volt az a munkabírása.
Én is RCn nőttem fel, de ne homályosítsa el ez az ítéleteteket, szintkülönbség az biztos nincs a kettő között.
Szerintem annyi a kulonbseg, hogy Isco nem pofazott annyit hogy miert padozik.
- Steve
Nekem csak azt magyarázza el valaki, ha tudja, hogy hogyan lehetséges az, hogy Isco előrébb volt a sorban, mint pl Ödegaard. Nyilván a norvég a kis ideje alatt nem mutatott olyat az amúgy gyengus csapatban, hogy vitte volna a hátán a keretet..De nem tudom, hogy az Isco-féle forgolódós passzokkal mivel vagyunk előrébb. Még ha tegyük fel jobb is lenne Isco(tegyük fel) akkor is inkább a jövő tehetségeit erőltettem volna.Jim írta:ezt emeltem ki, mert sokakat meglepett, hogy használható játékosnak tűnikkiserik írta: Blanco: szegény Jim öregedett idén 10 évet, hogy mikor fog már bemutatkozni a srác. Egy nyomorult időhúzó cserének sem volt beállítva egyszer sem. Most, hogy kihullott mindenki, kényszerből be lett dobva és nagyon tisztességesen helyt állt. Érthetetlen, hogy korábban, mikor még Kroos bírt lépni, miért nem lehetett pihentetni vele.![]()
de minden mellőzöttel kapcsolatos egyéb megállapításod helyes szerintem
azért az látszik, hogy voltak és vannak is használható, jó cserejátékosaink![]()
nyilván nincsenek azon a szinten, mint a fix kezdők, de bőven kaphattak volna több lehetőséget az elmúlt években
ilyenkor többen megjegyzik, hogy nem várták ki a sorukat, el akartak menni
rendben, de ha csak a szezon végén, vagy végszükségben álltak be, miért maradtak volna?![]()
a szezon elejétől lehetne 1-1 kisebb meccsen rotálni, továbbra sem értem miért fél tőle Zizu![]()
így kb az előbb említett játékosok fele még itt lenne
Lehet, hogy ZZ lát valami folyamatosságot, amit Isco jelent, hogy gyorsabban átfolyik rajta a labda..vagy nem tudom mit..Mindenesetre Betisek elleni 0-0 vele is ment volna.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezt emeltem ki, mert sokakat meglepett, hogy használható játékosnak tűnikkiserik írta: Blanco: szegény Jim öregedett idén 10 évet, hogy mikor fog már bemutatkozni a srác. Egy nyomorult időhúzó cserének sem volt beállítva egyszer sem. Most, hogy kihullott mindenki, kényszerből be lett dobva és nagyon tisztességesen helyt állt. Érthetetlen, hogy korábban, mikor még Kroos bírt lépni, miért nem lehetett pihentetni vele.
de minden mellőzöttel kapcsolatos egyéb megállapításod helyes szerintem
azért az látszik, hogy voltak és vannak is használható, jó cserejátékosaink
nyilván nincsenek azon a szinten, mint a fix kezdők, de bőven kaphattak volna több lehetőséget az elmúlt években
ilyenkor többen megjegyzik, hogy nem várták ki a sorukat, el akartak menni
rendben, de ha csak a szezon végén, vagy végszükségben álltak be, miért maradtak volna?
a szezon elejétől lehetne 1-1 kisebb meccsen rotálni, továbbra sem értem miért fél tőle Zizu
így kb az előbb említett játékosok fele még itt lenne
Marcelo sokkal technikásabb és képzettebb mint RC valaha volt, amiben RC jobb volt az a munkabírása.
Én is RCn nőttem fel, de ne homályosítsa el ez az ítéleteteket, szintkülönbség az biztos nincs a kettő között.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Utánanéztem és a MU 100-at is adott volna Bale-ért, persze ez érthető a játékospolitikájukat nézve. Szóval nem csak mi szerettük volna.h3x0r írta:Tavasszal csere jatekos volt, meg ha sokszor hozta is a golokat. Ugy erzem inkabb csak mi szerettunk volna egy 60-80 millios ajanlatot ertehalamadrid írta: Bale alatt azt értettem, hogy a MU vagy más csapat 80 körüli összegért is vitte volna 2018 körül ha jól emlékszem.
Morata csatar, a tamadok ara joval magasabb a piacon.halamadrid írta: A visszavásárlási opcióval pedig nem a játékosok visszahozására, hanem nagyobb pénzért való továbbadására gondolok, lásd Morata.
Marcelo Roberto Carlossal van egy szinten, Theo egy kozepes jatekos, aki maximum a sebessegevel tunik ki.halamadrid írta:Theo persze, hogy nem hiányzik hisz alig tudta megmutatni mi van benne. Nálam Marcelot idézte és talán a védőmunkája is jobb lehetett volna.
Reguilont visszavehetjuk 10-15 millioval dragabban (mar nem emlekszem a konkret szamokra), Hakimi kapcsan van ez, hogyha eladjak, akkor elovasarlasi jogunk van, vagy valami hasonlo.halamadrid írta: Reguilónról úgy tudtam, hogy csak valami bonyolult hülyeség van a szerződésben a visszavásárlással kapcsolatban, de akkor jó hogyha mégsem.
Llorentével kapcsolatban kb. 1 hónapja került napvilágra a hír hogy (szintén) a Mu vinné 80-ért de ha meglenne az opció az Atletico is simán perkálna érte egy 50-60-at. Igaz, többet adnak a csatárokért de még jó pár üzletnél sokkal jobban jártunk volna az opciós dologgal.
Theo természetesen nem érte volna el Marcelo szintjét, Carlosét meg végképp nem, viszont ha türelmesebbek vagyunk vele talán még nálunk nagy játékossá válik. Hülyeség azt mondani, hogy közepes képességekkel bír és csak a sebbességével tűnik ki. Ennyi erővel ugyanazt mondhatnánk Alphonso Daviesre is. Ahogy ősszel játszott, talán európai szintetn is top 3-as volt a posztján az olaszoknál meg egyértelműen ő a legjobb. Ha nem is akartuk volna visszahozni, jóval több pénzt kisajtolhattunk volna belőle egy olyan nyáron mint 2019 volt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Legendaságban van a kettő egy magasságban. RC egy külön szint, fizikailag, védekezésben, stb..Sierra írta:En imadom Marcelot, de sztem Robi Carlos egy polccal felette volt.h3x0r írta:Marcelo Roberto Carlossal van egy szinten,
02-ben is nem hiába kapta meg majdnem az Aranylabdát...
Én is imádom Marcelot, de RC jobb volt, de
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Miert a csatar nem tamado?h3x0r írta:Morata csatar, a tamadok ara joval magasabb a piacon.
En imadom Marcelot, de sztem Robi Carlos egy polccal felette volt.h3x0r írta:Marcelo Roberto Carlossal van egy szinten,
- h3x0r
Tavasszal csere jatekos volt, meg ha sokszor hozta is a golokat. Ugy erzem inkabb csak mi szerettunk volna egy 60-80 millios ajanlatot ertehalamadrid írta: Bale alatt azt értettem, hogy a MU vagy más csapat 80 körüli összegért is vitte volna 2018 körül ha jól emlékszem.
Morata csatar, a tamadok ara joval magasabb a piacon.halamadrid írta: A visszavásárlási opcióval pedig nem a játékosok visszahozására, hanem nagyobb pénzért való továbbadására gondolok, lásd Morata.
Marcelo Roberto Carlossal van egy szinten, Theo egy kozepes jatekos, aki maximum a sebessegevel tunik ki.halamadrid írta:Theo persze, hogy nem hiányzik hisz alig tudta megmutatni mi van benne. Nálam Marcelot idézte és talán a védőmunkája is jobb lehetett volna.
Reguilont visszavehetjuk 10-15 millioval dragabban (mar nem emlekszem a konkret szamokra), Hakimi kapcsan van ez, hogyha eladjak, akkor elovasarlasi jogunk van, vagy valami hasonlo.halamadrid írta: Reguilónról úgy tudtam, hogy csak valami bonyolult hülyeség van a szerződésben a visszavásárlással kapcsolatban, de akkor jó hogyha mégsem.