Bizony, a híresen gólerős Viniciustól tartunk a legjobbanBerti írta: Vinicius Junior: "I know my opponents are scared when they have to defend me"
Nagypofájú chelseasek![]()

HozzászólásSzerző: cmonchelsea » 2021. április 27., kedd 10:14
Bizony, a híresen gólerős Viniciustól tartunk a legjobbanBerti írta: Vinicius Junior: "I know my opponents are scared when they have to defend me"
Nagypofájú chelseasek![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. április 27., kedd 10:08
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. április 27., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. április 27., kedd 8:43
HozzászólásSzerző: Newman » 2021. április 27., kedd 8:35
Egyetértek. Ugyan csak két meccsét láttam a Chelsea-nek a közelmúltban, de szívesebben játszanék a Manchester City ellen mint ellenük.numberone1 írta: Tovabbjutast varok, de nem lesz konnyu. Egy biztos, nekunk is be kell kicsit tolni a buszt es kivarasra jatszani.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 27., kedd 6:46
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. április 27., kedd 6:43
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 26., hétfő 22:59
Hahaha kösziköszi na legalább akkor nem érzem magam egyedül a belassult gondolkozással.h3x0r írta:Te jo egSteve írta:
Hallod hosszú munkanap. Az egyébként is korlátolt agyi kapacitásom a nullán. Tartott vagy 2percig míg feldolgozásra kerüljön a bevitt információt és értelmezésre kerüljön.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
En egesz nap azt hittem, hogy ma kedd van.
Tegnap eredmenyek.com-on nezegettem miket jatszott a chelsea mostanaban, a keddi nap volt megnyitva. Reggel csak raneztem, kiraly legalabb ma jatszunk, nem holnap. A Leicesteres kommentnel csak neztem, hogy oke, akkor ok is ma jatszanak.
Este rapillantottam a forumra, Pad'em beirta a kezdoket is
![]()
Majd 9 utan 2 percig szidtam a digit, hogy kit erdekel az eibar - sociedad meg a lazio - roma, mikozben mi a chelseavel jatszunk ma. Akkor pillantottam ra a jobb felso sarokban, hogy holnap lesz a meccs.
![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2021. április 26., hétfő 22:53
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 26., hétfő 21:32
Te jo egSteve írta:Hallod hosszú munkanap. Az egyébként is korlátolt agyi kapacitásom a nullán. Tartott vagy 2percig míg feldolgozásra kerüljön a bevitt információt és értelmezésre kerüljön.Halfkey írta: Leicester gyozelmet![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 26., hétfő 20:44
Nem azt írtam amit szeretnénk, hanem ami leszGalacticos írta:A jo isten mentsen asensiotol. Akkor inkabb egy ifi azok legalabb kuzdenek, vagy a tulsulyos isco v marcelo. Barki.Pad'em írta: TBO, Carvajal, Militao, Varane, Nacho, Case, Kroos, Modric, Asensio, Benz, Vini (433)
Esku meg egy higuainra is elcserelnem 1 1 be.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. április 26., hétfő 20:41
A jo isten mentsen asensiotol. Akkor inkabb egy ifi azok legalabb kuzdenek, vagy a tulsulyos isco v marcelo. Barki.Pad'em írta: TBO, Carvajal, Militao, Varane, Nacho, Case, Kroos, Modric, Asensio, Benz, Vini (433)
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 26., hétfő 20:39
Realista24 írta:Na, az az egy vagy kettő aki bejutott volna, megsérül/eltiltott lesz. Köszi Remy. Nagy vagy.Remy írta: Fun fact: Mendy fixen ott lesz a BL döntőn.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 26., hétfő 20:17
Na, az az egy vagy kettő aki bejutott volna, megsérül/eltiltott lesz. Köszi Remy. Nagy vagy.Remy írta: Fun fact: Mendy fixen ott lesz a BL döntőn.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 26., hétfő 20:08
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. április 26., hétfő 19:47
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. április 26., hétfő 19:42
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 26., hétfő 19:35
Hallod hosszú munkanap. Az egyébként is korlátolt agyi kapacitásom a nullán. Tartott vagy 2percig míg feldolgozásra kerüljön a bevitt információt és értelmezésre kerüljön.Halfkey írta: Leicester gyozelmet![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 26., hétfő 19:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 26., hétfő 18:39
Halfkey írta: Leicester gyozelmet![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem