Taktikai háború (Legyél Xabi)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Zidane's plan against Chelsea is to use a defense of 4 men since Mendy is back and Valverde will help Modrić, Casemiro and Kroos in the midfield.
If Zidane sees Hazard at his 100% in these remaining days Hazard will start against Chelsea on Wednesday.
Ramos will be back, although with fewer options to be a starter.
@diarioas
If Zidane sees Hazard at his 100% in these remaining days Hazard will start against Chelsea on Wednesday.
Ramos will be back, although with fewer options to be a starter.
@diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Antonio Blanco, Miguel Gutiérrez and Sergio Arribas are all expected to feature against Osasuna. Marca
Jim gatyába durrant.
Jim gatyába durrant.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Nyerünk mindent. ZZ knows.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hetvegen pihentetni kell a kp t. Rossz leirni, de vagy megkockaztatjuk vagy egyik fronton sem leszunk eleg jok. Ez a lepni alig birok kp minden csak nem hasznos
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Hát a fent leirtak alapjan a 2 csapat között a különbség Marci vs Asensio, tehát Vini lenne Benzema mellettMester77 írta:Felteszem az Marcelo-Nacho-Varane-Éder-Carvajal lenne igaz?Pad'em írta: Zidane is picking between a 4-3-3 with Asensio starting and Nacho as leftback, and a 3-5-2 with 3 central defenders and Marcelo on the left wing. @marca
Hmmm. Én az utóbbira szavaznék.
Előttük CKM legelöl pedig Karim és ... na igen.. ki lenne mellette? Vini? Rodrygo? Eden mester?
szuperliga.
- Whiteheart
Crystal meg Soton is lőtt nekik de akkor is ilyen 10 körül leszToti írta:Nem leeeetezik,csak a west brom vert nekik 5ot egymeccsenflori írta: SEMMI? 21 meccsen 5 gól kaptak Tuchellel.![]()
Nem a leglátványosabb csapat a világon, de jelen pillanatban elképzelni sem tudom hogy lövünk gólt. Abban bízom, hogy mindkét sorozat megszakad, az ő jó védekezésük, meg a mi impotens támadójátékunk is.![]()
szuperliga.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
3-5-2re szavazok, aztán ha kell a gól Marcelo le Éden mester be.
Nem illik.
- Mester77
Felteszem az Marcelo-Nacho-Varane-Éder-Carvajal lenne igaz?Pad'em írta: Zidane is picking between a 4-3-3 with Asensio starting and Nacho as leftback, and a 3-5-2 with 3 central defenders and Marcelo on the left wing. @marca
Előttük CKM legelöl pedig Karim és ... na igen.. ki lenne mellette? Vini? Rodrygo? Eden mester?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Whiteheart
Hazard meg Ase jó csere lenne egy Chelsea ellenPad'em írta: Zidane is picking between a 4-3-3 with Asensio starting and Nacho as leftback, and a 3-5-2 with 3 central defenders and Marcelo on the left wing. @marca
szuperliga.
- Pad'em
Zidane is picking between a 4-3-3 with Asensio starting and Nacho as leftback, and a 3-5-2 with 3 central defenders and Marcelo on the left wing. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
valamiért úgy jött, hogy az első kör Londonban leszGalacticos írta:Akkor "siman" ki is estunkKercsó írta: attól függetlenül szerintem holnap 2-1re nyernek a kékek. otthon "sima" 1-0![]()

úgy belefért volna.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Galacticos
Akkor "siman" ki is estunkKercsó írta: attól függetlenül szerintem holnap 2-1re nyernek a kékek. otthon "sima" 1-0

Kísérletezget Tuchel, de az 5 védőst alkalmazza legtöbbször, sztem ellenünk is az lesz.KTamas091 írta: Tibo
Dani, Militao,Varane,Nacho
CKM+Isco/Blanco
Vini, Benzi
Chelsea hany vedovel jatszik? Milyen felallasban?
Holnap vagyunk itthon.Kercsó írta: chealse szurkoló haverral fogadtam, hogy Werner holnap lő egy gólt.
annyira tipikus lenne... egész szezonban full vakon van és holnap talál magára.![]()
attól függetlenül szerintem holnap 2-1re nyernek a kékek. otthon "sima" 1-0![]()
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
chealse szurkoló haverral fogadtam, hogy Werner holnap lő egy gólt.
annyira tipikus lenne... egész szezonban full vakon van és holnap talál magára.
attól függetlenül szerintem holnap 2-1re nyernek a kékek. otthon "sima" 1-0
annyira tipikus lenne... egész szezonban full vakon van és holnap talál magára.

attól függetlenül szerintem holnap 2-1re nyernek a kékek. otthon "sima" 1-0

#whatisyourexcuse
- Galacticos
Szerintem rank nezve egy bunkerezo, bekkelo chelsea sokkal rosszabb ellenfel mint akarki mas ahol kicsit underdogkent kontrazhatunk.
Ettol fuggetlenul meg lesz, a dontokbe meg szar a statunk
vinivel meg karimmal jon a 14.
Ettol fuggetlenul meg lesz, a dontokbe meg szar a statunk

Nem leeeetezik,csak a west brom vert nekik 5ot egymeccsenflori írta: SEMMI? 21 meccsen 5 gól kaptak Tuchellel.![]()
Nem a leglátványosabb csapat a világon, de jelen pillanatban elképzelni sem tudom hogy lövünk gólt. Abban bízom, hogy mindkét sorozat megszakad, az ő jó védekezésük, meg a mi impotens támadójátékunk is.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hagyjuk ezt, baromi jó a csapatvédekezésük, a játékukról meg annyit hogy a city-t simán ledominálták legutóbb.
Egyénileg nem nagy eresztések, de az egyik legstabilabb alapjátékú csapat lettek tuchel óta európában, az idei bl győzelemhez meg pont ez kell vszeg. Ívelgetéssel sokra nem mennénk, valami Benzema vagy ViniDzsí villanás kell aztán bízni a védelmünkben meg a balfasz támadóikban.
Egyénileg nem nagy eresztések, de az egyik legstabilabb alapjátékú csapat lettek tuchel óta európában, az idei bl győzelemhez meg pont ez kell vszeg. Ívelgetéssel sokra nem mennénk, valami Benzema vagy ViniDzsí villanás kell aztán bízni a védelmünkben meg a balfasz támadóikban.
Nem illik.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, nekem tök jellegtelenek, tiszta Atma..
De sztem nem olyan bika a védelmük, James, Christensen tán még gyenge pontnak is nevezhető..
Nem mondom hogy rosszak, csakhogy semmi különös nem indul meg bennem, ha nézem őket. Telnek szépen a percek a meccseiken, futnak fel-alá, stb... De nehezen verhetők..
Mondjuk van abban vmi, amit R24 írt, lehet ilyen 2 döntetlenes párharc lesz..
De sztem nem olyan bika a védelmük, James, Christensen tán még gyenge pontnak is nevezhető..
Nem mondom hogy rosszak, csakhogy semmi különös nem indul meg bennem, ha nézem őket. Telnek szépen a percek a meccseiken, futnak fel-alá, stb... De nehezen verhetők..
Mondjuk van abban vmi, amit R24 írt, lehet ilyen 2 döntetlenes párharc lesz..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Vini Junira nem tudnak felkészülni, ilyen ember arra feléjük nincsen.flori írta: SEMMI? 21 meccsen 5 gól kaptak Tuchellel.![]()
Nem a leglátványosabb csapat a világon, de jelen pillanatban elképzelni sem tudom hogy lövünk gólt. Abban bízom, hogy mindkét sorozat megszakad, az ő jó védekezésük, meg a mi impotens támadójátékunk is.