Nem követem a bayern belső ügyeit, ezt nem tudtam. Nézni néha jó őket, de itt kimerül az érdeklődés..
Am. akkor jól sejtettem, h nem önerőből, hanem farvízen került oda ahova..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 26., hétfő 19:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 26., hétfő 19:32
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 26., hétfő 19:30
Egyébként a jó Hasan mitől ekkora király a BM-nél? A játékából különösebb pozitív emlékek nem maradtak meg (mondjuk azt az egész BM-et ki nem állhattam), hogy ekkora isten legyen. Nem értem ezt a Flick < Saliham.. felálást. Tudja hol finom a gyros, vagy mi a szuperereje?h3x0r írta: Mar osszel is volt hir, hogy mennyire nem egyezik az elkepzelese a sportigazgatoeval (Salihamidzic), a vezetoseg inkabb az utobbit tamogatja, kozben a valogatottnal meguresedett a hely, ugyhogy megy is oda.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 26., hétfő 19:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 26., hétfő 18:56
Mar osszel is volt hir, hogy mennyire nem egyezik az elkepzelese a sportigazgatoeval (Salihamidzic), a vezetoseg inkabb az utobbit tamogatja, kozben a valogatottnal meguresedett a hely, ugyhogy megy is oda.Pad'em írta:Nem menesztették, önként áll fel szezon végén.lestat írta:
Mi volt a gond amugy Falk-al.
A BL kiesesen kivul van mas indok amiert menesztik?
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. április 26., hétfő 16:27
Petr írta:lestat írta: Na ezt nemtudtam. Volt valami indok?
Falk alatt Flickre gondolsz, ugye?Falk ujsagiro.
Flick azert all fel a legtobb forras szerint, mert Low utan o veszi at a valogatottat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 26., hétfő 16:26
Nem Flick amúgy?Pad'em írta:Nem menesztették, önként áll fel szezon végén.lestat írta:
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. április 26., hétfő 16:26
lestat írta: Na ezt nemtudtam. Volt valami indok?
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. április 26., hétfő 16:23
Pad'em írta:Nem menesztették, önként áll fel szezon végén.lestat írta:
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 26., hétfő 15:31
Nem menesztették, önként áll fel szezon végén.lestat írta:Mi volt a gond amugy Falk-al.soadroli írta: Julian Nagelsmann has agreed to join Bayern Munich as coach next season, reports Christian Falk![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. április 26., hétfő 15:28
Mi volt a gond amugy Falk-al.soadroli írta: Julian Nagelsmann has agreed to join Bayern Munich as coach next season, reports Christian Falk![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 26., hétfő 15:09
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. április 26., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 26., hétfő 14:17
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. április 26., hétfő 14:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 26., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. április 26., hétfő 14:09
Most nem azért, de eddig ki volt?Berti írta: Elég bitang lehet megint a BM a Nagelsmann-Upa pakkal.![]()
Pláne ha érkezik még valaki a középpályára a Camavinga-Zakaria-Neuhaus hármasból.
Kihívójuk meg nem tudom ki lehet, ha a RB-t és a Dortmundot is lerabolják a nyáron.
A Dortmund most ugyanezt eljátszotta Roséval.Realista24 írta:Ahogy olvasom 25 millió euró körül fognak fizetni érte.soadroli írta: Julian Nagelsmann has agreed to join Bayern Munich as coach next season, reports Christian Falk![]()
De ja, a Bayern nem rabolja le a ligátMost már az edzőt is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 26., hétfő 14:03
Ahogy olvasom 25 millió euró körül fognak fizetni érte.soadroli írta: Julian Nagelsmann has agreed to join Bayern Munich as coach next season, reports Christian Falk![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. április 26., hétfő 14:00
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. április 26., hétfő 13:51
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem