Utánanéztem és a MU 100-at is adott volna Bale-ért, persze ez érthető a játékospolitikájukat nézve. Szóval nem csak mi szerettük volna.h3x0r írta:Tavasszal csere jatekos volt, meg ha sokszor hozta is a golokat. Ugy erzem inkabb csak mi szerettunk volna egy 60-80 millios ajanlatot ertehalamadrid írta: Bale alatt azt értettem, hogy a MU vagy más csapat 80 körüli összegért is vitte volna 2018 körül ha jól emlékszem.
Morata csatar, a tamadok ara joval magasabb a piacon.halamadrid írta: A visszavásárlási opcióval pedig nem a játékosok visszahozására, hanem nagyobb pénzért való továbbadására gondolok, lásd Morata.
Marcelo Roberto Carlossal van egy szinten, Theo egy kozepes jatekos, aki maximum a sebessegevel tunik ki.halamadrid írta:Theo persze, hogy nem hiányzik hisz alig tudta megmutatni mi van benne. Nálam Marcelot idézte és talán a védőmunkája is jobb lehetett volna.
Reguilont visszavehetjuk 10-15 millioval dragabban (mar nem emlekszem a konkret szamokra), Hakimi kapcsan van ez, hogyha eladjak, akkor elovasarlasi jogunk van, vagy valami hasonlo.halamadrid írta: Reguilónról úgy tudtam, hogy csak valami bonyolult hülyeség van a szerződésben a visszavásárlással kapcsolatban, de akkor jó hogyha mégsem.
Llorentével kapcsolatban kb. 1 hónapja került napvilágra a hír hogy (szintén) a Mu vinné 80-ért de ha meglenne az opció az Atletico is simán perkálna érte egy 50-60-at. Igaz, többet adnak a csatárokért de még jó pár üzletnél sokkal jobban jártunk volna az opciós dologgal.
Theo természetesen nem érte volna el Marcelo szintjét, Carlosét meg végképp nem, viszont ha türelmesebbek vagyunk vele talán még nálunk nagy játékossá válik. Hülyeség azt mondani, hogy közepes képességekkel bír és csak a sebbességével tűnik ki. Ennyi erővel ugyanazt mondhatnánk Alphonso Daviesre is. Ahogy ősszel játszott, talán európai szintetn is top 3-as volt a posztján az olaszoknál meg egyértelműen ő a legjobb. Ha nem is akartuk volna visszahozni, jóval több pénzt kisajtolhattunk volna belőle egy olyan nyáron mint 2019 volt.