Nekem holnap jön végre az 5g chip. Kelleni fog, mert itt durvulni fog a helyzet még.sebydani írta: Kínai belőve. Teljesen korrekt volt a szervezés, 15 perc késés volt benne, abszolút vállalható. Jó cucc ez az Időpontfoglaló, nagyon sokan jöttek.

OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kínai belőve. Teljesen korrekt volt a szervezés, 15 perc késés volt benne, abszolút vállalható. Jó cucc ez az Időpontfoglaló, nagyon sokan jöttek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekem miért kell maszk, ha sétálok mondjuk a gyerekkel?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Sajnos igen, ''a bedobok 2-3 sört attól úgysem lesz bajom(plusz sunyiba még 1felest/dekást)" sofőrök eléggé megszaporodnának. Még így is vannak akik csinálják....ikelemen5 írta: Sarkítok.
Azok az emberek, akik tegnap bent voltak a tömegben, "mert szabad", azok ha holnaptól lehetne részegen vezetni, vezetnének? Csak mert sok különbséget nem látok..
Nem kell csodálkozni, hogy (majdnem) zéró tolerancia van itthon.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Számomra akkor is nagyon furcsa, hogy amíg pl budapesten rengeteg étterem "sírt", hogy be kellett zárniuk (picit jogos, mert ebből sok a turistákra, külföldiekre épített), addig pl Sopronban egyetlen egy étterem se zárt be, sőt, a környéken sem (pl Balf). Minden menőbb étterem átállt menüztetésre, és megoldották a dolgokat - igen, nyilván sok pénzük kiesett, de rengeteget szállítanak házhoz azok is.
Elvileg jövő hét közepétől, végétől már bent is lehet majd kajálni, ha meg lesz a következő lépcsőfok a beoltottság kapcsán. Akkor is meglátjuk majd, hogy gondolkodnak az emberek.
Amúgy sok adóterhet elengedett a kormány a vendéglátósoknál, adott hozzájárulásokat is. Nyilván minden cechet nem tudnak kifizetni mindenkinek.
Elvileg jövő hét közepétől, végétől már bent is lehet majd kajálni, ha meg lesz a következő lépcsőfok a beoltottság kapcsán. Akkor is meglátjuk majd, hogy gondolkodnak az emberek.
Amúgy sok adóterhet elengedett a kormány a vendéglátósoknál, adott hozzájárulásokat is. Nyilván minden cechet nem tudnak kifizetni mindenkinek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ez akkor sem így működik. Vagyis nem így kellene.ateeemadrid írta:Mondjuk ha szerencsétleneknek adtak volna alamizsnát, ha már rajtuk kívül álló okokból be kellett zárniuk, akkor lehet ők is normálisabban kezelnék a dolgot.Realista24 írta:
Fent el lett dönve, hogy nyithatnak. Ezzel szerintem alapból sok gond nincs.
Azzal már igen, hogy a vendéglátósok úgy álltak hozzá, hogy pár hét alatt behozzák, ami eddig kiesett.
Ha a következő napokban/hetekben ezt komolyabban fogják ellenőrizni, akkor fent jól kezelik. Ha nem, akkor nem.
A következő lépcsőfok a barmok hada.
De amúgy szerintem is mindenkinek meg van ebben a felelőssége.
Aztán majd ha mennék a milliós bírságok vagy bezárás, akkor lehet újra sírni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Sarkítok.
Azok az emberek, akik tegnap bent voltak a tömegben, "mert szabad", azok ha holnaptól lehetne részegen vezetni, vezetnének? Csak mert sok különbséget nem látok..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A mértékén persze lehet vitatkozni. De alamizsnának tökéletesateeemadrid írta:El Sie7e írta:
Adtak.![]()
Túlzás.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- ateeemadrid
El Sie7e írta:Adtak.ateeemadrid írta:
Mondjuk ha szerencsétleneknek adtak volna alamizsnát, ha már rajtuk kívül álló okokból be kellett zárniuk, akkor lehet ők is normálisabban kezelnék a dolgot.

Túlzás.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Adtak.ateeemadrid írta:Mondjuk ha szerencsétleneknek adtak volna alamizsnát, ha már rajtuk kívül álló okokból be kellett zárniuk, akkor lehet ők is normálisabban kezelnék a dolgot.Realista24 írta:
Fent el lett dönve, hogy nyithatnak. Ezzel szerintem alapból sok gond nincs.
Azzal már igen, hogy a vendéglátósok úgy álltak hozzá, hogy pár hét alatt behozzák, ami eddig kiesett.
Ha a következő napokban/hetekben ezt komolyabban fogják ellenőrizni, akkor fent jól kezelik. Ha nem, akkor nem.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- ateeemadrid
Mondjuk ha szerencsétleneknek adtak volna alamizsnát, ha már rajtuk kívül álló okokból be kellett zárniuk, akkor lehet ők is normálisabban kezelnék a dolgot.Realista24 írta:Fent el lett dönve, hogy nyithatnak. Ezzel szerintem alapból sok gond nincs.csababarca írta:
erről beszéltem.
de az emberek is felelőtlenek, a vendéglátósok is, ezt tartom.
de fent lett ez eldöntve.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fent el lett dönve, hogy nyithatnak. Ezzel szerintem alapból sok gond nincs.csababarca írta:erről beszéltem.h3x0r írta:
A tomeget jol ismerjuk, tudjuk mennyire felelotlenek, a vendeglatos meg ilyen honapok utan nyilvan nem fogja azt mondani, hogy fel terasszal nyit ki. Azt kell elovenni, aki a szabalyokat hozta, hogy miert nem volt peldaul meghatarozva, hogy negyzetmeterenkent hany ember lehet, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
csababarca írta: de az emberek is felelőtlenek, a vendéglátósok is, ezt tartom.
Ha el van ismerve mindenki felelossege, nekem igy deal.
Az aranyokon nem allok le vitazni, ahhoz szerintem kicsit melyebbre kell menni, mert az okok nagyon nem a felszinen gyokereznek tarsadalmi szempontbol. Sajnos.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
erről beszéltem.h3x0r írta:
A tomeget jol ismerjuk, tudjuk mennyire felelotlenek, a vendeglatos meg ilyen honapok utan nyilvan nem fogja azt mondani, hogy fel terasszal nyit ki. Azt kell elovenni, aki a szabalyokat hozta, hogy miert nem volt peldaul meghatarozva, hogy negyzetmeterenkent hany ember lehet, stb.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- h3x0r
Nem kell ezt feltetlenul rahuzni csak a fiatalokra, nalunk peldaul osszel a legnagyobb gocpont a templom volt, 10-12 csaladrol tudok, akik ott szedtek ossze. (nem eppen a fiatal korsztaly)Tjacks írta: a mai fiatal generációtól már egész egyszerűen nem várható el ekkora önkontroll ennyi "bezártság" után. Úgy nőnek-nőttünk fel hogy nem volt háború-forradalom, cserébe nyomatjuk a konzolt, zabálja a chipset + mekizünk, vedeljük a kólát+energiaitalt, fesztiválozunk anyuci-apuci pénzén.
A tomeget jol ismerjuk, tudjuk mennyire felelotlenek, a vendeglatos meg ilyen honapok utan nyilvan nem fogja azt mondani, hogy fel terasszal nyit ki. Azt kell elovenni, aki a szabalyokat hozta, hogy miert nem volt peldaul meghatarozva, hogy negyzetmeterenkent hany ember lehet, stb.csababarca írta:A döntésekért ők felelősek.Petr írta:
Az ember is hibas, nem csak a kormany. Nem lehet mindent a hatalomra fogni, hiaba sarosak ok is.
Persze, az emberek is hibásak, de nem feltétlen csak őket kell kárhoztatni a helyzetért.
A vendéglátósok is leszarták a szabályokat, a fogyasztók is, a kormány se biztos, hogy belegondolt ebbe mélyebben, mit fog ez okozni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Majd kimegyek sorozni, ha a batrak mar annyira szarul lesznek, hogy a kocsmazas helyett otthon fekszenek lazasan.
Egyszeruen nem tudok meglepodni, tudom mennyire idiota az atlagos ember. Mi is huszoneves fiatalok vagyunk, nem talalkoztunk szeptember ota irl es megis tudunk varni meg par hetet, amig mindenki megkapja a 2. oltast.
Egyszeruen nem tudok meglepodni, tudom mennyire idiota az atlagos ember. Mi is huszoneves fiatalok vagyunk, nem talalkoztunk szeptember ota irl es megis tudunk varni meg par hetet, amig mindenki megkapja a 2. oltast.
3 éve nem volt korlátozás, és senki nem halt meg covidban. Elmúlt egy évben még egy csomó korlátozás volt, aztán milyen sokan meghaltak....lehet a korlátozásokban halnak meg az emberek?Remy írta: Mondjuk arra azért kíváncsi leszek, hogy számokban ez mennyire fog meglátszani (ha meglátszik). Így is kurva rosszul álltunk statisztikailag, ha ezek után nem lesz számottevően rosszabb, akkor azért fel lehet tenni a kérdést, hogy kellenek-e a korlátozások. Hiszen korlátozások ellenére is szar volt a helyzet és nem javult.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk arra azért kíváncsi leszek, hogy számokban ez mennyire fog meglátszani (ha meglátszik). Így is kurva rosszul álltunk statisztikailag, ha ezek után nem lesz számottevően rosszabb, akkor azért fel lehet tenni a kérdést, hogy kellenek-e a korlátozások. Hiszen korlátozások ellenére is szar volt a helyzet és nem javult.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Itt a lényeg kérem. A legundorítóbb az egészben hogy a tetves politika - világszinten - tehet róla megint hogy itt tartunk.ziro4vr írta: Dél fele mentünk Gellért hegyre, Móricztol odáig tele az összes terasz, mindenki ivott, csomóan egyedül. Lesznek itt bajok még, de ha a főnök sörrel pózol egy teraszon akkor mit várunk?
Néztem képeket én is, Bálna meg Akvárium a két kedvencem, mint valami fesztivál.![]()
De talán én már túl idealista vagyok ebbe a világba.
a mai fiatal generációtól már egész egyszerűen nem várható el ekkora önkontroll ennyi "bezártság" után. Úgy nőnek-nőttünk fel hogy nem volt háború-forradalom, cserébe nyomatjuk a konzolt, zabálja a chipset + mekizünk, vedeljük a kólát+energiaitalt, fesztiválozunk anyuci-apuci pénzén.
Megmondom őszintén ha nem lenne két pici gyerekem, és még a haverozós-bulizós korszakomat élném valószínű én is mentem volna egy sört bedobni.