Sajnos a valószínű az az, amit írsz.flori írta:Azért több játékos is “ellenlikeolt” posztokat. Szerintem csak elfogytunk mint a szar, plusz a tamado brigad ennyit tud. Ha Benzema nem köszön be, kb. meg vagyunk főve. Nem gondolnám, hogy itt vagy-vagy választás volt. Ettől függetlenül remélem felszívják magukat, mert kemények tűnik a Chelsea, nem igazan kapnak gólt...Teljesen világos, hogy Ceferinéknek akkor tudnánk beadni a fatality-t, ha BLt nyernénk. Biztosra veszem, hogy olyan szintű vér ivás es dara lesz a meccseken részünkről, hogy beszartok. Uefa miatt is, az öregeink utolsó nagy dobása miatt is. Meg mert a Real most közellenség. 3meccsünk van a szezonban. Odapiritunk!
A bajnokságban mutatott lagymatag meccsek es szarokbele stilus miatt...inkabb a reménykedem szót használnám, hogy itt másról is szó lehet. Határokat feszegetnek, érzik, ha vért kell hugyozni, akkor azt majd a nagyfülűért. Körte is az X után nevetgélt piszipuszi. Hát nem tudom. Fáradtak vagyunk, mint a dög sajnos. Valamiért optimista vagyok a BL el.