És akkor az nem az adott hely felelőssége, hogy mondjuk ezt kialakítsa? Mondjuk az asztalokat rakja el 2 méterre egymástól, ne engedjen oda a pulthoz nyomorogni 100 embert, stb. Ezt csak azért mondom, mert ahogy említettem, voltam a Váci utcában tegnap, elmentem a Fröccsterasz mellett és már akkor láthatóan nem úgy rakták le az asztalokat, hogy 1,5 méteres távolságok meglegyenek. Tehát már ők is így készültek, hogy minél több embert le tudjanak ültetni.El Sie7e írta:
bocsáss meg, csak egy kérdés: meg volt engedve, hogy egymás szájában ülve teraszozzanak az emberek? nincs vmi olyan szabály, amit már ötmilliószor elmondtak, hogy védőtávolság? (ez utóbbi már csak költői kérdés)
Az emberek buták (nem csak a pestiek, az összes), a tömeg pedig hatványozódottan az. Most tőlük várjuk el, hogy távolságtartás legyen:D Saját magam tapasztaltam meg, hogy egy boltban ahol éppen nincs csak 10 ember, ott is az öregek is belelihegnek a tarkómba, és leszarják a felfestett jelzéseket.
De feltételezem, te is találkoztál már ilyennel az egy év alatt.
Nem hely specifikus ez, az emberek mindenhol egyformán viselkednek, legyen az Budapest, Balaton, Velence, Győr, stb. Itt meg ugye csak a csürhe pestiek szlogenek szállnak.