Mondjuk ilyen szituációnál ki vizsgázna le, az idősebbek eddig se jártak a Fröccsteraszra, 20-40 közötti korosztály játszótere volt.db97 írta:
Látom nagyon ezen rugózol minden hsz-edben, viszont a hangsúly nem a budapestin van, hanem a társadalmi rétegen, ahonnan a tegnap kintlévők jelentős többsége kikerült. Akik nyilván minden vidéki nagyvárosban megcsinálták ugyanezt, én Budapestet emeltem ki pont, mert ott a legnagyobb mértékű a dolog, de amúgy lényegtelen a helyszín valóban.
Ahogy előttem is írták, az a társadalmi réteg vizsgázott le újra(és vizsgázik folyamatosan a pandémia alatt), akikről minden választásnál elmondjátok, hogy az ő kezükbe kéne helyezni az ország sorsát.
(És még egyszer hangsúlyozom, én is ennek a korosztálynak vagyok a tagja, úgy írom ezt).
Én meg láttam időseket tolakodni, furakodni a boltban, láttam vidéken a kis stampó-fröccs párost legurgulázni bezárt kocsmák előtt/mellett ahol az ablakon kiadták nekik, stb.
Nyilván az idősebb réteg elvan otthon, nem ők voltak a pandémia előtt sem az éjszaka királyai.