OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
p.csabi1

Re: OFF

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. április 25., vasárnap 9:07

Sajnos a mai fiatalok nem normálisak tisztelet a kivételnek.Ha ebből nem lesz visszaesés akkor semmiből.
Főleg ha a jövô héten rátolják még a többi enyhitést is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. április 25., vasárnap 8:51

Indiába nagyon gáz a helyzet, onnan aztán csak a baj jöhet.
Egy brutál új mutáns ami a vakcinákat semmisé tenné, problémás lenne a világnak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

db97

HozzászólásSzerző: db97 » 2021. április 25., vasárnap 8:43

ziro4vr írta: de ha a főnök sörrel pózol egy teraszon akkor mit várunk?
Mondjuk én azt, hogy ugyanígy sörözzenek egy teraszon, egy-másfél méter távolságot tartva, vagy legalább kicsit odafigyelve arra. Tehát, hogy értelmes, felelős emberként viselkedjenek úgy, ahogy az egyébként elő is van írva. Nem hiszem, hogy Viktor olyan képet is posztolt, ahol utcabálozik.

Dehát a felelőségteljes és értelmes gondolkozás az túl nagy elvárás ettől a rendkívül progresszív és értelmiségi fiatal városi rétegtől, akiknek a kezébe kéne lennie végre az ország sorsának a vidéki bugris nyugdíjas parasztok helyett. :lol: Mondom ezt úgy, hogy 24 éves vagyok és évek óta Budapesten élek. De szégyenérzetem van ettől a nyomorult csürhétől.

Kíváncsi vagyok, hány további hullámot és hány hónap bezártságot (esetleg elmaradt nyarat) köszönhetünk majd nekik a jövőben. Mert ennek a mostani helyzetnek meglesz a következménye, és kemény hónapokban lehet majd mérni. Persze csak szigorúan szeptembertől, mert nyáron lefogadom megint nyaralni megy a járvány.

Lehetne ezt értelmesen csinálni, úgy, hogy szerencsétlen éttermek/bárok/kocsmák is nyithassanak végre, és még ha nem is csúcsforgalommal, de működhessenek a teraszon sörözgető emberekkel. De hát most ők is jól meg fogják szívni valószínűleg.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 25., vasárnap 8:34

Dél fele mentünk Gellért hegyre, Móricztol odáig tele az összes terasz, mindenki ivott, csomóan egyedül. Lesznek itt bajok még, de ha a főnök sörrel pózol egy teraszon akkor mit várunk?

Néztem képeket én is, Bálna meg Akvárium a két kedvencem, mint valami fesztivál. :lol:
Nem illik.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. április 25., vasárnap 8:20

Realista24 írta: Amúgy aki volt iszogatni. Árakat feltoltak? Vagy hasonlóont volt?
Én csak bringázni voltam szomszéddal, közben tóparton megittunk pár pohár sört. Elég sokan voltak, de nem volt tömegnyomor (nyháza). Távolság is megvolt nagyjából. A héten sokkal több veszélyesebb helyen jártam. Spar, posta, gyógyszertár, plaza kajárda, vodafone...

Az árak kicsit emelkedtek, de minden évben emelmedik az alkohol. Nem vészes.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. április 25., vasárnap 8:13

jön az indiai mutáns, állítólag 3x olyan kemény, mint az angliai pedig az se volt kutya. lesznek még itt érdekességek, sajna

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. április 25., vasárnap 7:54

Nekem ami a leginkább tetszett - az a kiskapuk keresése. Van egy kocsma tulaj betegem, tőle kérdeztem, hogy mekkora rohamra számít. Meg rákérdeztem, hogy mennyi hely lesz nekik a teraszon? Azt mondta, hogy a kocsmánk a nem utcafront felőli részén, ahol ablakokkal van elválasztva a terasztól, ha kiszedik az ablakokat, az is nyílt térnek számít, kvázi mert a terasz része, csak kicsit elszeparálva, így bent is leültethet embereket... :) Ebben úgy néz ki, nagyon jók vagyunk, kiskapu kiskapu hátán... (halkan megjegyzem, ő se tartja jónak, de hát, pénzből él ő is).

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 25., vasárnap 7:45

Amúgy aki volt iszogatni. Árakat feltoltak? Vagy hasonlóont volt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. április 25., vasárnap 7:38

nmate írta: Láttam, de tegyük hozzá, amióta jó idő van, a terek, zöld részek néztek már ki így. Most ez "csak" hatványozta... és én tényleg kurvára vágyom egy jó sörözésre, de szerencsére a barátaim is hasonlóan eltántorodtak ettől ami tegnap volt. Mondjuk, lehet azért, mert fele eü-s és látják élőben mi megy egy Covid ito-n, pláne aki ott is dolgozik.

Nem hiába vagyok olyan véleménnyel, amilyennel...
BTW, zöld terek. Szombathely, Velem - Szent-Vid kápolna. Mindig tömött sorok, pláne hétvégén. Feleségem eljött a 3,5 hónapossal értem melóba kocsival, gondoltuk bealudt, kiránduljunk egyet...Meglepve láttuk, hogy ezen a "mindig tömött" zöldrészen 3 db autó állt...Ellenben a városban a Fő téren tömeg...A teraszokon tömeg... Jó is volt úgy sétálni a zöldben, hogy fél km-re senki se volt tőlünk...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. április 25., vasárnap 7:30

Láttam, de tegyük hozzá, amióta jó idő van, a terek, zöld részek néztek már ki így. Most ez "csak" hatványozta... és én tényleg kurvára vágyom egy jó sörözésre, de szerencsére a barátaim is hasonlóan eltántorodtak ettől ami tegnap volt. Mondjuk, lehet azért, mert fele eü-s és látják élőben mi megy egy Covid ito-n, pláne aki ott is dolgozik.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. április 25., vasárnap 7:14

nmate írta: Én mindennél jobban vágyom egy csapolt sörre, de pont erre számítottam, hogy rakás idióta lepi el a teraszokat és a másfél méteres asztaltávolság jó eséllyel másfél centi lesz csak.
Láttad a fotókat/videókat? Nem csak a teraszokat... Az utcát, mindet. Egymás szájába/seggébe volt mindenki... Katasztrófa, tényleg...

https://telex.hu/belfold/2021/04/24/ily ... teraszokon

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. április 25., vasárnap 7:09

Én mindennél jobban vágyom egy csapolt sörre, de pont erre számítottam, hogy rakás idióta lepi el a teraszokat és a másfél méteres asztaltávolság jó eséllyel másfél centi lesz csak.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 25., vasárnap 7:07

Én eddig nyugodtan mentem be a városba, most már nem teszem :lol:
Nulla köz és önkontroll.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. április 25., vasárnap 6:41

Tjacks írta:
Nika91127 írta:

Én ezt. A sok fiatal, akinek az élete a party, ennyit bírt. A sok magasan klasszifikált szobanövény. Én 29 éves fejjel nem értem őket, lehet bennem van a hiba. Itt nem teraszon iszogatás volt, hanem utcabál. Mintha nem lenne semmi vírus... készülhetünk a 4. hullàmra. Hátha, most a “fiatalok” kerülnek csővégre, az ilyen magatartás után. Az átoltottsággal meg senki se jöjjön, pont ez akorosztály a legkevésbé átoltott...
Hali. 32 vagyok és én sem megyek oda. De így is erősnek érzem a jókívánságodat.
Erős vagy nem erős, ezt a partymániás réteget semmi se tántorítja el. Mert őket úgyse érheti baj. Láttam már gépen 24-25 évest. Hidd el, nem esett jól...

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. április 25., vasárnap 6:32

Nika91127 írta:
nmate írta:

Mit vártál?
Én ezt. A sok fiatal, akinek az élete a party, ennyit bírt. A sok magasan klasszifikált szobanövény. Én 29 éves fejjel nem értem őket, lehet bennem van a hiba. Itt nem teraszon iszogatás volt, hanem utcabál. Mintha nem lenne semmi vírus... készülhetünk a 4. hullàmra. Hátha, most a “fiatalok” kerülnek csővégre, az ilyen magatartás után. Az átoltottsággal meg senki se jöjjön, pont ez akorosztály a legkevésbé átoltott...
Hali. 32 vagyok és én sem megyek oda. De így is erősnek érzem a jókívánságodat.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. április 25., vasárnap 6:24

nmate írta:
Remy írta: Képek alapján azért 1-2 ember kiment inni szombaton... :ozil:
Mit vártál?

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. április 25., vasárnap 6:22

Amugy ez hogy van? Kinti teraszokra bárki bemehet de bent már csak azok tartozkodhatnak akiknek van kártyájuk?

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. április 25., vasárnap 5:49

Remy írta: Képek alapján azért 1-2 ember kiment inni szombaton... :ozil:
Mit vártál?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 25., vasárnap 2:20

Képek alapján azért 1-2 ember kiment inni szombaton... :ozil:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. április 24., szombat 14:45

Norbi90 írta:merről valósi vagy Gabi ? anyámék Kígyósiak beregszászi járás.
:agree:
Éveken keresztül jártam oda makaróniért, amíg nyitva volt a boltunk. :D

Nagyszőlősi járás (mostmár beregszászi lett), Tiszabökény, Péterfalva előtt van.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: