Persze, nem tetszik sokaknak a szuper liga koncepciója- alapja-felépítése stb, lehet ragozni. Ne legyen kivételezés, meg ne legyen alanyi jog meg egyebek....okes.petiamadridista írta:1. Hát ezaz nem négyszer annyian nézték. Hanem 8szor 10szer.Dupla D írta:
Ebből mit kell leszűrni? Nem véletlenül keresi a Real és a Barca kb. 4-szeresét a tv-s pénzeknek, mint ezek a csapatok.
2. Esti meccs kis csapat ellen. Ugyanez a szám nagyon máshogy nézne ki az MU ellen világszinten.
Ennyike.
A másik oldalnak ( Perez beszédeiből ) meg az nem tetszik, hogy ők csinálják a fesztivált, ott van sok szurkoló meg érdeklődés "nagybetűs foci " stb... erre fel kevés a lóvé, még a diadalok ellenére is ( most kapásból a csapatunk jutott eszembe, bár azért akad mostanában elbaltázott igazolás is, de máshol is van ez így biztos )
Különösebb elemezgetés nélkül, nagyjából ez jön le.
Kellene a pénz a kluboknak, nagy műsort akartak csinálni hátha abból lesz cash...és a képben ott van még a zseniális uefa/fifa akinek ez nem tetszett.
Előbb vag utóbb, borul a bili, ha nem lesz változtatás. Bár már történt, hirtelen lett pénz, ráadásul jön a 36 csapatos bl meg Nasser is kapott fű alatt valami jó kis pozíciót, de már nem emlékszem hova vásárolta be magát. ( a fejesek megnyilvánulásai, meg a fenyegetőzések továbbra is okádék számba mennek pfej..."urak" )
Nekem egyébként tetszene egy olyan koncepció, hogy kizárólagosan a legjobbakat nézzem valamilyen versenysorozat alkalmával, a bajnoki mellett, ezt el tudnám fogadni ! ( lehetne egyébként valami második divízió is, ahogy Laci is írta , meg lehetne ezt bonyolítani, én csak nagy vonalakban írtam ) De ezt úgy kellene megoldani, hogy cserélődjön az állomány, legyen benne valami érdekesség, valamint a gazdasági részére is figyeljenek oda jobban. Simán mehetne a BL helyett, lehetne akármi is a neve, csak legyen szórakoztató .
Majd lesz valami, tuti. Ahogy lett a bek meg a bl ...