Hát nem tudom, nekem vannak antitestjeim, miután végigélvezhettem ezt a szart, de arra is azt mondják, hogy eltűnhetnek. Azt gondoltam egy idő után lecsekkolom, hogy van-e még, csak nem bírom magamat rávenni, mert agyvérzést kapok ha kihozzák, hogy eltűntek.h3x0r írta:Meg a kinaiak is elismertek, hogy nem lett annyira eros az oltasuk es lehet kene belole egy harmadik adag is. Beoltatod magad, azt hiszed hogy mennyi antitested van, kozbe meg nem is.istimester írta:
Miért adna fals védettségérzetet?
Nalunk a polgarmester meg osszel volt koronas, kb 1 honapja az elso oltas elott csinaltatott egy antitest tesztet, 0 darab volt neki. A masodik oltas elott is csinalt egyet, az 20 volt, valami olyasmit mondtak neki, hogy 50 felett lenne a jo (de javitson ki batran, aki jobban ert hozza), most varja, hogy elteljen kb 2 het, megint akar egy tesztet csinaltatni.![]()

Így is itt nyitva van minden, kondi, éttermek, minden kb. Nehéz volt visszafogni magam, hogy itthon edzzek és ne menjek kondiba. Annak ellenére, hogy vannak antitestjeim, de a feleségemnek viszont nincs, lányomnak nem tudjuk nem akartam kockáztatni.