Miért adna fals védettségérzetet?nmate írta: Van egy olyan érzésem, hogy napokban meglesz, hogy felajánlják a kínait, de azt nem fogadnám el szívesen. Én nagyon szeretném már az oltást, kb. december óta, de kínai félek fals védettségérzetet adna.
OFF
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: OFF
A háziorvos csak egy módja, de oltóponton nem csak a saját körzetedben olthatnak, az ország bármelyik oltópontjánál érdeklődhetsz. Nyilván oda is kell utána utazni, ez a hátrány, de gyakorlatilag a 30as korosztályomban nem ismerek olyat aki utánament és ne kapott volna egy héten belül, akárhol is lakik.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nalunk hasonloan van: bejelentkezel, keresel egy oltopontot (eleve latod, hogy melyik helyen milyen vakcinat adnak), van ahol mar azonnal tudsz programalni, de a legtobb helyen eloszor fel kell iratkozz a varolistara (egyszerre 1 helyre lehet), majd kuldik az sms-t ha van hely. Vegen meg kivalaszthatod, hogy a szabad idopontok kozul mikor akarsz menni.p.csabi1 írta:Realista24 írta: https://index.hu/belfold/2021/04/21/olt ... oltopont/
Ez jó lenne ha normálisan megtudják oldani.Amúgy még engem sem hívott az orvos.
Ez a helyzet.A környező járásokból ide jönnek az oltópontra.nmate írta:Hát, csak ha 4 idősekkel teli falu körzetébe tartozol, akkor telefonálhatsz naponta is...Halfkey írta:
Hívd fel te. Az összes ismerős aki betelefonál, napokon belül kap időpontot, legtöbben már eleve időponttal teszik le a telót.
Amúgy fater pénteken megy a második Szputnyikra.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
En is igy voltam, hasonló korzetben vagyok. Egyszer csak felvettek, masnap hivtak is az idoponttal.nmate írta:Hát, csak ha 4 idősekkel teli falu körzetébe tartozol, akkor telefonálhatsz naponta is...Halfkey írta:
Hívd fel te. Az összes ismerős aki betelefonál, napokon belül kap időpontot, legtöbben már eleve időponttal teszik le a telót.
Kínait kaptam, mondjuk en nem vagyok egyik oltassal sem szkeptikus, szoval mindegy volt.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4 -4
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát, csak ha 4 idősekkel teli falu körzetébe tartozol, akkor telefonálhatsz naponta is...Halfkey írta:Hívd fel te. Az összes ismerős aki betelefonál, napokon belül kap időpontot, legtöbben már eleve időponttal teszik le a telót.p.csabi1 írta:
Hú ez nagyon sántít, egyrészt a PCR teszt nem az antitesteket mutatja, másrészt az antitest tesztek a hivatalos álláspont szerint nem alkalmasak az oltás minőségének ellenőrzésére, mivel nem csak egy fajta van, és a teszt amit használsz nem biztos hogy pont azt ellenőrzi amit az adott oltás boostolt.Sierra írta:Vmelyik nap a Svabyt hivtak fel a Balazsek reggel a radioban, o is a kinait kapta. Elment PCR tesztre, es az egyik mutans (talan a del-afrikai) meg a vuhani virus ellen is termelte az antitestet a szervezete. Szoval elvileg az is ad vedettseget.nmate írta: Van egy olyan érzésem, hogy napokban meglesz, hogy felajánlják a kínait, de azt nem fogadnám el szívesen. Én nagyon szeretném már az oltást, kb. december óta, de kínai félek fals védettségérzetet adna.
Vmelyik nap a Svabyt hivtak fel a Balazsek reggel a radioban, o is a kinait kapta. Elment PCR tesztre, es az egyik mutans (talan a del-afrikai) meg a vuhani virus ellen is termelte az antitestet a szervezete. Szoval elvileg az is ad vedettseget.nmate írta: Van egy olyan érzésem, hogy napokban meglesz, hogy felajánlják a kínait, de azt nem fogadnám el szívesen. Én nagyon szeretném már az oltást, kb. december óta, de kínai félek fals védettségérzetet adna.
Fogamzásgátló vérrögképződési esélye 1/1000hez, Astránál milliónként van elvileg pár eset. Emiatt speciel nem aggódnék.Marky írta: Az AstraZenecaval kapcsolatban most mi a nemzetkozi konszenzus?
Anyukamnak tegnap felajanlotta az orvos, hogy rendel belole, de nem tudja, hogy elfogadja -e en pedig nem tartom eleg informaltnak magamat. Mennyire valos kockazat ez a verrogkepzodes? Vannak korelozmenyek, ahol ez veszelyesebb? A neten nem talalok semmi konkretat, mert mindenhol a shitstorm megy.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
ziro4vr írta:A legtöbb ismerősöm azt kapta amúgy, semmi bajuk. Szerintem az a fontos, hogy aki kapja az oltást melyikben bízik, melyiket adatná be magának nyugodtan. Ha ez az astra, akkor az. De arra érdemes számítani, hogyha visszamondasz egyet, hamar kaphatsz másikat.Marky írta: Az AstraZenecaval kapcsolatban most mi a nemzetkozi konszenzus?
Anyukamnak tegnap felajanlotta az orvos, hogy rendel belole, de nem tudja, hogy elfogadja -e en pedig nem tartom eleg informaltnak magamat. Mennyire valos kockazat ez a verrogkepzodes? Vannak korelozmenyek, ahol ez veszelyesebb? A neten nem talalok semmi konkretat, mert mindenhol a shitstorm megy.
A legtöbb orvos szerint ennyi oltottból pont ennyi embernek lett volna vérröge akkor is, ha nem Astrát, hanem Boci csokit kapnak.
Sportfilozófia: Roger Federer
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A legtöbb ismerősöm azt kapta amúgy, semmi bajuk. Szerintem az a fontos, hogy aki kapja az oltást melyikben bízik, melyiket adatná be magának nyugodtan. Ha ez az astra, akkor az. De arra érdemes számítani, hogyha visszamondasz egyet, hamar kaphatsz másikat.Marky írta: Az AstraZenecaval kapcsolatban most mi a nemzetkozi konszenzus?
Nem illik.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az AstraZenecaval kapcsolatban most mi a nemzetkozi konszenzus?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Faterom a szputnyikot mondta vissza, két nap múlva kapta a modernát.ziro4vr írta:Én nyugodt szívvel mondom vissza azt is meg az astrát is. Pár nap plusz és hívnak orosszal vagy pfizerrel, ez a tapasztalat a környezetemben.nmate írta: Van egy olyan érzésem, hogy napokban meglesz, hogy felajánlják a kínait, de azt nem fogadnám el szívesen. Én nagyon szeretném már az oltást, kb. december óta, de kínai félek fals védettségérzetet adna.
Én meg várok a hívásra, szintén december óta.
vagy hogy legalább *valami* legyen.
Hívd fel te. Az összes ismerős aki betelefonál, napokon belül kap időpontot, legtöbben már eleve időponttal teszik le a telót.p.csabi1 írta:Realista24 írta: https://index.hu/belfold/2021/04/21/olt ... -oltopont/
Realista24 írta: https://index.hu/belfold/2021/04/21/olt ... -oltopont/
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én nyugodt szívvel mondom vissza azt is meg az astrát is. Pár nap plusz és hívnak orosszal vagy pfizerrel, ez a tapasztalat a környezetemben.nmate írta: Van egy olyan érzésem, hogy napokban meglesz, hogy felajánlják a kínait, de azt nem fogadnám el szívesen. Én nagyon szeretném már az oltást, kb. december óta, de kínai félek fals védettségérzetet adna.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Van egy olyan érzésem, hogy napokban meglesz, hogy felajánlják a kínait, de azt nem fogadnám el szívesen. Én nagyon szeretném már az oltást, kb. december óta, de kínai félek fals védettségérzetet adna.