Realista24 írta: Van jobb:
Joan Laporta (Barcelona president):
“Barcelona will NOT join the Super League until our socios vote for it. It's their club, so it's their decision."
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez a legalja. Ennyi volt, köszönjük mindenkinek.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 20., kedd 20:13
Realista24 írta: Van jobb:
Joan Laporta (Barcelona president):
“Barcelona will NOT join the Super League until our socios vote for it. It's their club, so it's their decision."
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 20., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. április 20., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 20., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 20., kedd 20:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. április 20., kedd 20:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 20., kedd 20:07
De én nem általánosítok. Imádom, hogy legalább itt lehet normálisan erről beszélgetni és még egy darab személyeskedést nem láttam, pedig Kerlon is járt már ittateeemadrid írta:Oké, de általánosítani sem muszáj, csak mert különbözik a véleménye pár embernek. Pláne, hogy szerintem mi sem gerinevill stílusba adtuk elő a dolgot.Realista24 írta:
Mondjuk, ha azt írtad, hogy kiszállsz, akkor legalább ne flegmázzál.![]()
Aztán a Chelsea akkor perkáljon, abból meg jöhet Mbappé meg Haaland.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 20., kedd 20:03
Oké, de általánosítani sem muszáj, csak mert különbözik a véleménye pár embernek. Pláne, hogy szerintem mi sem gerinevill stílusba adtuk elő a dolgot.Realista24 írta:Mondjuk, ha azt írtad, hogy kiszállsz, akkor legalább ne flegmázzál.ateeemadrid írta:
Hagyjad, ha az ötlet ellen vagy, akkor a bezzegazuefavagyfifajobb? megy, vagy az hogy utána sem olvastál, csak elhiszel mindent amit a neten olvasol.
Amúgy közben azt írják, hogy Chelsea off, eddig jól megy a dolog.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 20., kedd 20:02
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. április 20., kedd 20:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 20., kedd 20:01
Mondjuk, ha azt írtad, hogy kiszállsz, akkor legalább ne flegmázzál.ateeemadrid írta:Hagyjad, ha az ötlet ellen vagy, akkor a bezzegazuefavagyfifajobb? megy, vagy az hogy utána sem olvastál, csak elhiszel mindent amit a neten olvasol.Dupla D írta: Vagy lehet, hogy annyi a problémájuk, hogy nem akarnak alanyi jogon járó kiváltságokat senkinek? Meg van hozzá a kluboknak a joguk, hiszen ők érték el a hírnevet évtizedek alatt, de ne kelljen már mindenkinek tapsolni ahhoz, hogy lesz egy külön kaszt a fociban.
Amúgy közben azt írják, hogy Chelsea off, eddig jól megy a dolog.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 20., kedd 20:00
Hagyjad, ha az ötlet ellen vagy, akkor a bezzegazuefavagyfifajobb? megy, vagy az hogy utána sem olvastál, csak elhiszel mindent amit a neten olvasol.Dupla D írta: Vagy lehet, hogy annyi a problémájuk, hogy nem akarnak alanyi jogon járó kiváltságokat senkinek? Meg van hozzá a kluboknak a joguk, hiszen ők érték el a hírnevet évtizedek alatt, de ne kelljen már mindenkinek tapsolni ahhoz, hogy lesz egy külön kaszt a fociban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 20., kedd 19:58
Mert máshogy nem tudják megoldani.RaúlCF írta: semmilyen ESL forrásból nem hallottam hogy a bajnokságokat is offolni akarnák. itt csupán az uefa bl/elt kaszálják mert elegük van belőlük. mégis úgy van előadva mindenhol hogy a bajnokságokat is tönkreteszik.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 20., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 20., kedd 19:57
Azt kéne még csakBabinho írta: Kiserik hsz-ét tűzzük már ki a topic tetejére, nála van az igazság!!!
Tipikus csicskák.Chelsea are LEAVING the Super League. @BBCSport
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. április 20., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. április 20., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 20., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 20., kedd 19:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. április 20., kedd 19:51
Hát de a BL marad, fradika elszórakozhat ott, max nem a Real ellen.Marky írta:Mert a media ugyan nem mondja ki, de erre erosit ra. Aki nem nez utana, hanem mondjuk az NSO-t olvassa, az csak annyit lat ebbol, hogy a Fradi nem lesz tobbe BL-ben es ezek a semmirekello klubok a nemzeti ligakat is leszarjak.Realista24 írta: Az a baj, hogy szerintem az ilyen szurkolók, mint a saját hányásukban fekvő angolok, azt hiszik, hogy megszűnik az összes bajnokság, kupa és csak ez az ESL marad
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem