HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. április 20., kedd 11:18
Realista24 írta:
Dupla D írta:
Ez szerintem max a klubok, játékosok és ügynökök pénzmozgásait tenné transzparensé. Pl a BL pénzügyi működése eddig is nyilvános volt. Közzé volt téve, hogy ki mikor mennyit kapott. Az, hogy az UEFA mennyit tett zsebre nem látszott, de szerintem ez ezután se fog. Ha a meg fognak egyezni, akkor szerintem arra fognak törekedni, hogy ugyanúgy jól járjanak. Több bevételből ugyanannyit ellopni nem lesz szerintem nagy feladat.
Olyan elnökei lettek az ESL-nek, akik abban érdekeltek, hogy több pénzt sajtoljanak ki a fociból. Az őket már nem fogja érdekelni, ha nem csak ők járnak jól, hanem az UEFA is. Sőt, ez lesz a kulcsa a megegyezésnek.
Aranyos, hogy azt gondolod az az összes pénz, ami a sorozatba áramlik, amit lejelentenek.
Ezt mondom, hogy ha eddig nem volt lejeventve minden, akkor ezután se lesz. Ha ez az ára a megegyezésnek. Már pedig mi, ha nem ez lesz az ára.
Vagy bárki úgy gondolja, hogy Perez, Glazer, Agnelli, Arsenal elnöke négyes nem menne bele abba, hogy egy kis plusz pénzt csúsztatva az UEFA-nak megkapják azt a hatalmat, amit akarnak és az UEFA beáll a projekt mögé?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
Dupla D 2021. április 20., kedd 11:22-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.