HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. április 20., kedd 11:01
Rengeteget gondolkoztam ezen az egészen mióta kirobbant. Florentino Pereznek igaza van: a futballt meg kell reformálni! Én mint szurkoló csak azt tudom, hogy mit szeretnék látni. A világ legjobb csapataiból álló liga pedig remekül hangzik. Hogy a reformok élére a Real Madrid és a Florentino Perez állt szimbolikus. Valószínűleg ezt csak a madridisták gondolják így, de a Real mindig is megreformálta a futballt. Az 1950-as években, a 2002-es évek elején, a 2010-es években. Üzletileg, sikerekben, eredményekben egyedülálló, amit elért a klub. Hiába volt a túloldalon a sokak által minden idők legjobbjának tartott Messi, mégis 4(!) Bajnokok Ligáját nyertünk az argentin prime-korszakában, sőt zsinórban 3! Ez hihetetlen és egyedülálló. Perez Santiago Bernabeui magasságokban van nemcsak a Real Madridra, de a futballvilágra is órási hatással van. Perez megálmodta, majd megvalósította, hogy a világ legjobbja támadói: Figo, Raúl, Zidane, Ronaldo együtt játszanak (bár én ezeket az éveket pont nem szeretem.) Utána rájött, hogy kellenek a világ legjobb védői és középpályásai is a világ legjobb támadói mellé s ezután jött az említett 4 BL-győzelem. Bármit tervez az Öreg, én hiszek benne, kell a változás és kitartok a Real Madrid mellett, mert mindig MI mutattuk a labdarúgás jövőjét.