HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. április 19., hétfő 20:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 19., hétfő 20:18
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. április 19., hétfő 20:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. április 19., hétfő 20:18
Mert most jelentette be az UEFA az új BL-t 2024től, ezt előzték meg direkt.Galacticos írta: En csak az idozitest nem ertem. Miert pont most? Miert nem a szezon vegen? Ha a blbol bannolnak oda a szezonunk, pedig oriasi lett volna ezzel a garnituraval dobbantani egy utolso utanit is.
Kelének jó cikkei vannak, amíg a tényeket írja le és nem csempészi bele a saját álláspontját.....Kerlon írta: https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... JAWuZ_pqQA
utalom kelet, de ez jo cikk
10-15 év és mindenki úgy tekint majd erre, mint most a BLre
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. április 19., hétfő 20:17
Mickey írta: Lesz új topic vagy átnevezésre kerül?
Fejlécet is át kell variálni.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 20:17
A Pool nehezen.Galacticos írta: En csak az idozitest nem ertem. Miert pont most? Miert nem a szezon vegen? Ha a blbol bannolnak oda a szezonunk, pedig oriasi lett volna ezzel a garnituraval dobbantani egy utolso utanit is.De ezzel szerintem lejaratnak az egesz sorozatot es esne meginkabb a nivoja. Mondjuk megnyeri a bayern vag a pool hogy egyszermar kiestek? Hat az miRealista24 írta: Három már kiesett nem szuperligas vissza, sorsolás vagy final four aztán mehet is.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. április 19., hétfő 20:16
Lehet azert most, mert mostanra fogyott el a turelem, Ceferin es bandaja kototte az ebet a karohoz, lesoporte a klubok otleteit az asztalrol es eldontottek, hogy azokat a reformokat vezetik be amiket az uefa kitalalt, ezek pont szembementek azokkal, amiket Perezek akartak, ezert elebe mentek es nehany oraval hamarabb bejelentettek a Szuperligat, mint Ceferinek a reformokat.Galacticos írta: En csak az idozitest nem ertem. Miert pont most? Miert nem a szezon vegen? Ha a blbol bannolnak oda a szezonunk, pedig oriasi lett volna ezzel a garnituraval dobbantani egy utolso utanit is.De ezzel szerintem lejaratnak az egesz sorozatot es esne meginkabb a nivoja. Mondjuk megnyeri a bayern vag a pool hogy egyszermar kiestek? Hat az miRealista24 írta: Három már kiesett nem szuperligas vissza, sorsolás vagy final four aztán mehet is.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. április 19., hétfő 20:16
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. április 19., hétfő 20:15
HozzászólásSzerző: Zorro » 2021. április 19., hétfő 20:15
A mai uefa "reform" elott akartak kijonni vele, ezert volt a vasarnap...Galacticos írta: En csak az idozitest nem ertem. Miert pont most? Miert nem a szezon vegen? Ha a blbol bannolnak oda a szezonunk, pedig oriasi lett volna ezzel a garnituraval dobbantani egy utolso utanit is.De ezzel szerintem lejaratnak az egesz sorozatot es esne meginkabb a nivoja. Mondjuk megnyeri a bayern vag a pool hogy egyszermar kiestek? Hat az miRealista24 írta: Három már kiesett nem szuperligas vissza, sorsolás vagy final four aztán mehet is.![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2021. április 19., hétfő 20:14
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. április 19., hétfő 20:13
De ezzel szerintem lejaratnak az egesz sorozatot es esne meginkabb a nivoja. Mondjuk megnyeri a bayern vag a pool hogy egyszermar kiestek? Hat az miRealista24 írta: Három már kiesett nem szuperligas vissza, sorsolás vagy final four aztán mehet is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 20:12
Azt írják hogy 24 órán belül lesz egy döntés és a folytatásról is, hogy miképpen tudják megoldani.Anthony írta:És akkor ki lesz a BL győztes? A PSG is csatlakozik? Az Atalanta?AZ UEFA AZONNAL KIZÁRHATJA A BL-BŐL A SZUPERLIGA RÉSZTVEVŐIT
Pénteken születhet döntés a Real Madrid, a Manchester City és a Chelsea további szerepléséről.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. április 19., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 19., hétfő 20:10
Ez amúgy valóban aggasztó. Főleg az amik, őket télleg csak a della vonzotta ebbe az egészbe. In Perez we trustCaraway írta: Amugy tok jo, hogy ennyire biztok Perezben, viszont latjatok, hogy kik az alelnokok?![]()
A poolos csavorol nem tudok nyilatkozni, de a Glazer, Kroenke, Agnelli harmas mind eleg szarhazi. A ket amerikait csak a penz erdekli, az europai foci mar kevesbe. Glazerekhez tartozik meg az amerikai focibol a Tampa, Kroenkehez pedig a Rams, illetve az nbabol a Nuggets. A penzuk nagy reszet oda olik(fokent Kroenke), illetve egy meccsen nem latni oket. Nem ugy tunnek, mint akiket annyira lazba hoznak a csapatok a dellan kivul.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. április 19., hétfő 20:09
És akkor ki lesz a BL győztes? A PSG is csatlakozik? Az Atalanta?AZ UEFA AZONNAL KIZÁRHATJA A BL-BŐL A SZUPERLIGA RÉSZTVEVŐIT
Pénteken születhet döntés a Real Madrid, a Manchester City és a Chelsea további szerepléséről.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 20:08
Ezért Perez az elnök.Caraway írta: Amugy tok jo, hogy ennyire biztok Perezben, viszont latjatok, hogy kik az alelnokok?![]()
A poolos csavorol nem tudok nyilatkozni, de a Glazer, Kroenke, Agnelli harmas mind eleg szarhazi. A ket amerikait csak a penz erdekli, az europai foci mar kevesbe. Glazerekhez tartozik meg az amerikai focibol a Tampa, Kroenkehez pedig a Rams, illetve az nbabol a Nuggets. A penzuk nagy reszet oda olik(fokent Kroenke), illetve egy meccsen nem latni oket. Nem ugy tunnek, mint akiket annyira lazba hoznak a csapatok a dellan kivul.![]()
HozzászólásSzerző: Zorro » 2021. április 19., hétfő 20:08
Atigazolasi idoszak? Melyik szerevezetnel? ESL?Faust írta:Amíg nincs átigazolási időszak, be sem jelenthet semmi hivatalosat, nem?flori írta: Azért Spanyolországban más az életritmus. Jó lesz, kíváncsi vagyok erre.
Viszont remélem nem jelent be semmit Mbappéról és/vagy Haalandról, mert megöletik ezt az embert.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. április 19., hétfő 20:07
Kicsit remenykedsz, hogy bejelenti legalább az egyiket, mi?Faust írta:Amíg nincs átigazolási időszak, be sem jelenthet semmi hivatalosat, nem?flori írta: Azért Spanyolországban más az életritmus. Jó lesz, kíváncsi vagyok erre.
Viszont remélem nem jelent be semmit Mbappéról és/vagy Haalandról, mert megöletik ezt az embert.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. április 19., hétfő 20:06
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem