És mindenki beperel mindenkit...A jogászok jártak jól megint.
Amúgy nem értek egyet az egésszel. Szerintem itt elszámolták magukat Perezék. Ehhez nincs elég támogatottság a szurkolók részéről se.
És őszintén szólva nem értem Perez kapcsán azt sem, hogy nekünk ez miért lenne jó? Hülyén hangzik, de mit kezdünk a több pénzzel? Olcsóbb lesz a belépő a meccsekre? Egy tulajdonosnál értem, több pénz, ha úgy van többet lehet kivenni belőle. A a Madrid kvázi non-profit szervezet. Többet nem fogunk költeni na gyepre... Lehet szebb stadiont építeni, de az megvan most is. És utána? Egy dolgot tudunk tenni a több pénzzel, még többet fizetni a játékosoknak meg az ügynökeiknek.
És persze azt mindenki sejtheti, hogy lehet majd szépen tejelni azért, hogy láthassuk a meccseket.
Jogilag meg az egész egy olyan katyvasz, hogy a franc se tudja mi lesz belőle. Játékosokkal hogy van a szerződés? Ha kizárják ezeket a játékosokat az EB-ről, és valaki ott akar lenni, akkor mi lesz? Beperli a csapatát? AZ UEFA-t? Mindenkit?
Ezek a blöffök addig jópofák, amik azok maradnak. De ha elindul a dolog, szépen lerántják a focit a mélybe magukkal együtt.
Az még gyakori téma, hogy a nagy csapatok hozzák a pénzt, több is jár nekik...Szerintem meg jó, hogy van ilyen visszaosztás, a nagyoktól a kicsik felé. Én még inkább a másik irányba tolnám egyébként. A nagy csapatoknak van bőven annyi előnyük a sok szurkoló, nagyobb stadion és egyebek miatt, hogy mindenképpen nagy előnyben lesznek. Így is megkapták a nagy pénzt, aztán mire lett költve? Bale meg Grizmann 20 milliós fizetésére..