Amikor épp kint voltam hívtak, hogy lehetne jönni viszont azóta nem kerestek pedig már jó lenne valami kis koktél a karbaziro4vr írta: Kész Misztikus!
Oltással ki hogy áll, kik kapnak a héten, had utáljak még itt embereket.![]()

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. április 20., kedd 11:15
Amikor épp kint voltam hívtak, hogy lehetne jönni viszont azóta nem kerestek pedig már jó lenne valami kis koktél a karbaziro4vr írta: Kész Misztikus!
Oltással ki hogy áll, kik kapnak a héten, had utáljak még itt embereket.![]()
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. április 20., kedd 11:03
Kész!MyStiQ írta: Drága Urak!
Kérhetek és kaphatok egy kitöltést a szakdolgozatomhoz készített kérdőívhez?
5-10 perc a kitöltés az első kérdésre adott válasz függvényében, teljesen anonim, nekem viszont sokat jelentene. Bár a migrációt, a munkaerő-áramlást vizsgálom, az sem gond, ha sosem éltél külföldön, sőt, olyan kitöltőkre is szükségem lenne.
Végezetül a link: https://forms.gle/h1MMsSRaJoFhpVbe8
Előre is köszi, ha segít valaki!![]()
HozzászólásSzerző: I am GC » 2021. április 20., kedd 11:01
Kèsz, sok sikertMyStiQ írta: Drága Urak!
5-10 perc a kitöltés az első kérdésre adott válasz függvényében, teljesen anonim, nekem viszont sokat jelentene. Bár a migrációt, a munkaerő-áramlást vizsgálom, az sem gond, ha sosem éltél külföldön, sőt, olyan kitöltőkre is szükségem lenne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 20., kedd 10:58
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 20., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. április 20., kedd 10:24
Kész. A 21.-es kérdést értékelem, segít árnyalni néhány igen/nem kérdést amire az lenne pl a válasz, hogy "nem - de....."MyStiQ írta: Drága Urak!
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. április 20., kedd 10:22
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. április 20., kedd 10:16
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 20., kedd 10:08
DoneMyStiQ írta: Drága Urak!
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2021. április 20., kedd 9:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. április 19., hétfő 10:53
Igazából csak beszélgetünk róla, és körbe akarok még nézni, hogy mi lehet a legjobb részünkről. De ilyen 5 éven belül azért már benne laknék.aleksz írta:Szia! Epitesz technikus vagyok es van kftm, katam es ket kftben is benne vagyok. Rengeteg mindentol fugg ez. Hol szeretnel nezni? En most az anyag arat nezve mindenkepp ujitanek, de csak olyan hazat, aminek jo az alapja, nem sullyed a haz. Rendkivul korultekintonek kell lenni, valyoghazaknal peldaul vannak szabalyok, kivul belul csak lelegzovakolattal szabad dolgozni, szigetelni nem szabad. Teto ara nagyon horror...rashidm írta: Na madridom népe!
Halljátok szavam! Új ház építésébe fognátok vagy meglévő házat vennétek és újítanátok fel? Én már egyre inkább hajlok afelé, nem biztos, hogy jobban megérné, ha meglévőt vennék és felújitanám, minthogy a régit újitanám fel, szinte nulláról. Valakinek van tapasztalata mindkettővel vagy egyikkel?![]()
![]()
En tuti nem epitkeznek most, a telkek ara is az egekben van, erre jon meg a viz+villany+csatorna+gaz bevezetese, vas is reg nem latott magassagokban van es ugye alapba kell boven. De a moratoriumot vard meg, ra ket honappal hatalmas tores lesz a piacon!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 10:43
Csak szemléltetés, hogy meg tudnának bármit tenni, csak nem akarják.Csabi írta:így van.nmate írta:
Egyébként ez a fele megy fele marad megoldás a legrosszabb szitu szerintem.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. április 19., hétfő 10:41
így van.nmate írta:Egyébként ez a fele megy fele marad megoldás a legrosszabb szitu szerintem.Realista24 írta: Budaörs, iskola. Gyerekek felét nem viszik.
Iskola megoldotta, hogy már az órára is be tudjanak online kapcsolódni.
Nagykovácsi ugyanez nagyjából.
Mi sulink: kapjátok be, házit megkapjátok, a többit oldjátok meg.
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. április 19., hétfő 10:23
Egyébként ez a fele megy fele marad megoldás a legrosszabb szitu szerintem.Realista24 írta: Budaörs, iskola. Gyerekek felét nem viszik.
Iskola megoldotta, hogy már az órára is be tudjanak online kapcsolódni.
Nagykovácsi ugyanez nagyjából.
Mi sulink: kapjátok be, házit megkapjátok, a többit oldjátok meg.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 10:10
HozzászólásSzerző: aleksz » 2021. április 18., vasárnap 21:27
Szia! Epitesz technikus vagyok es van kftm, katam es ket kftben is benne vagyok. Rengeteg mindentol fugg ez. Hol szeretnel nezni? En most az anyag arat nezve mindenkepp ujitanek, de csak olyan hazat, aminek jo az alapja, nem sullyed a haz. Rendkivul korultekintonek kell lenni, valyoghazaknal peldaul vannak szabalyok, kivul belul csak lelegzovakolattal szabad dolgozni, szigetelni nem szabad. Teto ara nagyon horror...rashidm írta: Na madridom népe!
Halljátok szavam! Új ház építésébe fognátok vagy meglévő házat vennétek és újítanátok fel? Én már egyre inkább hajlok afelé, nem biztos, hogy jobban megérné, ha meglévőt vennék és felújitanám, minthogy a régit újitanám fel, szinte nulláról. Valakinek van tapasztalata mindkettővel vagy egyikkel?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 18., vasárnap 20:45
A nagy kérdés a falak és tető állapota.rashidm írta: Na madridom népe!
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. április 18., vasárnap 20:32
Előtte leginkább read-only voltam de akkor kezdtem el aktívan írni, eleinte főleg neki...ziro4vr írta: Kössz bameg, emlékeztetsz milyen öregek vagyunk.![]()
Igaz az majd csak 7 éve volt, de most beugrott hehe a 2014es vb topikban a mindenkit megbaszunk mantrával..![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. április 18., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 18., vasárnap 20:29
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem