Nekem hidegrázásom van attól, hogy minden héten rangadót játsszunk. Majd kíváncsi leszek abból a 350-ből mennyit fogunk visszaforgatni igazolásokra, alsó hangon vagy 200-at kéne, hogy ne nézzünk ki bohócnak ezek mellett a csapatok mellett...dzsi91 írta:Ebben a 20csapatban akar majd játszani minden top játékos. Márcsak a részvétel visszatenne titeket az elitbe,nem beszélve a lóvérol amit kaptok.alexoxladjackoxi írta: Engem az dühít, hogy itt kvázi két lehetőség maradt a bajnokságok szempontjából. Egyik, hogy tényleg kiteszik ezeket a klubokat a hazai ligákból, ami szerintem feldolgozhatatlan lenne minden szurkoló számára. A másik pedig ha mégsem, valaki mondja már el, hogy mi a fasz értelme lesz a bajnokságnak? Ha nem a bajnoki címért harcolunk, semmi! Kötelezően ellötykölődünk majd mivel semmi tétje nem lesz. Kb. elmegy az egész ilyen nemzetek ligája féle bohóckodásba. Arról nem beszélve, hogy mi ebben a szuperligába olyanok leszünk, mint a Sheffield a PL-ben...
Amúgy oké, hogy sosem voltunk Európában igazi nagykutyák, de tradíciókban és szurkolói bázisban, illetve mint brand egy Sevilla sehol sincs hozzánk képest. Egy bajnoki címet nyertek, mi meg Anglia 3. legnagyobb klubja vagyunk. Azé' na... Mondjuk a Spurst én sem értem, fura hogy a Chelsea kimaradt a buliból.
Én nekem nem hianyzik,hogy minden szezonban csak rangadókat toljunk. Teljesen elégedett vagyok a jelenlegi lebonyolítással, de valahogy meg kell állítani az arabok és a 2 szövetség ámokfutását. Az mi hogy egy 30 éves klub anyagilag jobban elvan eresztve mint a 120 éves nagy kutyák? Ezt innen végigviszik a klubok, csatlakozni fog a bayern is az újgazdagok meg kénytelenek lesznek.
1-2 szezon és rendeződni fog a dolog lesznek kiesők meg feljutók is szerintem.
Az egészet utálnám ha az elmúlt években nem azt láttam volna amit.
Szerintem amúgy teljesen igazságtalan ez így a kisebbekkel szemben. A BL hajrájára általában mindig kitisztul a mezőny, de igenis meg kell adni az esélyt egy Monaco, Ajax féle menetelésre is, mert sosem lehet tudni... Az a plusz 5 csapat szerintem édes kevés. Inkább akkor valami olyasmi kéne, hogy 16 alapcsapat és 8 változó. Mint ahogy az EB-ken is 24 csapat volt már, és ennek hála éltük át az 5 évvel ezelőtti csodát.