alexoxladjackoxi írta: Mondjuk a Spurst én sem értem, fura hogy a Chelsea kimaradt a buliból.
realmadrid.com-rol: AC Milan, Arsenal FC, Atletico Madrid,
Chelsea FC, FC Barcelona, FC Internazionale Milano, Juventus FC, Liverpool FC, Manchester City, Manchester United, Real Madrid CF and Tottenham Hotspur have joined as Founding Clubs. Three more clubs will be invited to join before the opening season starts as soon as possible.
bayern, psg, dortmund (?)
reeed_ati írta:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezen a szinten nem vagyok kíváncsi a Fradira és a hasonló csapatokra, mert szerintem semmi keresnivalójuk a nagyok között, egyszerűen más kávéház..
Viszont, a lehetőséget hagyjuk meg nekik is, hogy arra az 5hely valamelyikére be tudjanak jutni, nyilván esélytelenek lesznek, pont amiatt, hogy arra az 5helyre minőségi csapatok fognak majd kerülni, akiket ugyanúgy élmény lesz nézni, mint az alapítókat..
SZóval simán lesz esélye egy Sevilla, Porto,Leicester,Atalanta szintű csapatnak a bejutásra..
Aki meg nem fér be az 5-ösbe, annak ott az eurépa liga, vagy a BL..
Majd a szuperliga 2, az elso 5 helyezett (vagy csak az elso 3 + 2 rajatszas alapjan) ott lehet egy evig a nagyok kozott