Ez a Benz mém hatalmas.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. április 19., hétfő 9:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 9:38
Wenger in 2009: ‘Maybe in 10 years, you will have a European league…the money that will be coming in from the Champions League will not be enough for some clubs’
Wenger in 2018: ‘It is inevitable…to share money between the big clubs and the small clubs will become a problem’
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. április 19., hétfő 9:38
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. április 19., hétfő 9:35
Ad2) megegyezés lesz az Uefával.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 9:34
Dehogy esnek ki a nemzeti ligákbólbabaking írta: nem tetsztene egy ilyen elit liga, pláne ha emiatt a nemzeti bajnokságból kiesnek a csapatok. Ez határozza meg szerintem a csapatok identitását, játékstílusát. És biztos én vagyok a mazohista de én szívesen nézem a Getafe elleni meccseinket. (igen még az olyna szenzációsakat is mint a tegnapi.)
Másrészt viszont egyetértek azzal, hogy a szövetségen belül (UEFA) nagy reformokra van szükség beleértve a Bajnokok ligáját.
Én egy megegyezésnek örülnék, egy erös BL reformmal.
HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2021. április 19., hétfő 9:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. április 19., hétfő 9:32
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 19., hétfő 9:30
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. április 19., hétfő 9:30
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 19., hétfő 9:29
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. április 19., hétfő 9:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 9:22
Így van, de megtették, mert megtehették. Mondhatták volna, hogy oldjátok meg hazai bajnokságban lévő játékosokkal.Csabi írta:azt azért halasztották el, mert az európai klubok nem engedték volna el a játékosokat, a karantén miatt...A Dél-Amcsi szövetség képes volt eltörölni a Covidra való tekintettel egy egész selejtező kört, Európa nem, mondta, hogy játszatok parasztok.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. április 19., hétfő 9:22
Jó csak nekem nem mindegy, hogy korrupt pénzből Blatter, Platini, vagy éppen Perez pöckét nyalogatják a ribanclányokRealista24 írta: Bayern Munich, Borussia Dortmund and PSG will join the Super League in the coming dates.
![]()
The Super League plans to start NEXT August.
Ezzel azért várnékNincs korrupciókorrupció mindenhol van.
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. április 19., hétfő 9:20
azt azért halasztották el, mert az európai klubok nem engedték volna el a játékosokat, a karantén miatt...A Dél-Amcsi szövetség képes volt eltörölni a Covidra való tekintettel egy egész selejtező kört, Európa nem, mondta, hogy játszatok parasztok.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 19., hétfő 9:19
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. április 19., hétfő 9:19
Realista24 írta: Még pár gondolat a kis csapat témához.
UEFA hozott egy szabályt, amit FFP névre keresztelt, mit értek el vele?Lószart, de legalább most bejelentették, hogy eltörlik, mindenki költhet szabadon, amennyit akar.
COVID - nem olvastam híreket arról, hogy bármelyik szövetség, szervezet nagy támogatásokat tolt volna a kluboknak. Ellenben kiírtak egy játszatok két naponta meccset bajnokságot, hogy szakadjon meg az összes játékos.
A Dél-Amcsi szövetség képes volt eltörölni a Covidra való tekintettel egy egész selejtező kört, Európa nem, mondta, hogy játszatok parasztok.
Ott van a tavaszi El Clásico. Amióta az eszemet tudom, mindig a BL kieséses szakasz legdurvább szakszára rakják, hiába szóltak már érte számtalanszor. Szopadék liga nem tesz semmit.
Ne ilyenkor legyen nagy pofája az UEFA-nak, meg a szövetségeknek, hanem amikor valóban cselekedni kell és támogatni azokat, akikből a pénzük van.
HozzászólásSzerző: Steven » 2021. április 19., hétfő 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 9:18
Ezzel azért várnékNincs korrupció
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. április 19., hétfő 9:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 9:14
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem