Konkrétan. Nem Laporta, nem Messi, nem a BL győzelmek, hanem Perez.Amúgy azon gondolkoztam, hogy barcáékat ezzel kb kihúztuk a csődből.

HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 19., hétfő 1:30
Konkrétan. Nem Laporta, nem Messi, nem a BL győzelmek, hanem Perez.Amúgy azon gondolkoztam, hogy barcáékat ezzel kb kihúztuk a csődből.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. április 19., hétfő 1:29
Én sem alszom. Kvázi amit eddig futballnak hívtunk , megszűnt létezni.Pad'em írta: Real Madrid have received more than any other team who accepted to join. Florentino Perez was the head of it all. The new Santiago Bernabeu was built for this, it'll be the 'capital' of Super League. @TuttoMercatoWeb
If Super League fails, Real Madrid will NEVER take part in any European Competition as long as Florentino Perez is the president. @TelegraphSport
Najó ma nem alszom![]()
Ez nagyon beteg. Perez nem ember, hogy ezt végig vitte.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. április 19., hétfő 1:27
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 19., hétfő 1:25
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 19., hétfő 1:20
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 19., hétfő 1:20
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. április 19., hétfő 1:19
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. április 19., hétfő 1:18
Hagyjuk mar. PENZ! Ez itt a lenyeg. A jatekosok is oda mennek majd, ahol penz van, aztan ugyis a klub diktal. Mekkora penzmosas, penzlopas, sikkasztas mehetetta hatterben, ha idaig fajultak a dolgok?! Valoszinuleg tenyleg csak morzsakat kaptak a klubok a tortabol...poronty írta:Hát ebbe lófaszt se nyer az UEFA. Ők elvesztik a Bajnokok Ligájának presztízsét, a nézettséget, a top játékosokat, meg a top klubokat.Így nyer az UEFA, nyer a Szuper liga és nyer a kis alja ember is, aki ki akarna menni egy tetves Elche - Real Madridra évente 1x.
Én arra leszek itt kíváncsi, ha tényleg nem engedik majd azon játékosokat a válogatotthoz, akik a szuper ligás klubokban játszanak, akkor azok akarnak-e majd ezeknél a csapatoknál focizni. Sok kisgyereknek az az álma, hogy a válogatottjával felérjen a csúcsra. Sokan fogják a nemzetet választani, a klub helyett. A FIFA-nak meg az UEFA-nak jelenleg ez az egyetlen kijátszható lapja feltehetően, kíváncsi vagyok meglépik-e.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 19., hétfő 1:18
Persze, meg majd a 10-15+ milliós fizetésről is lemondanak, hogy 2-4 évente letoljanak pár meccset. Minden szponzor és TV-s a nagyok után fog menni, onnantól meg nem tudom mennyi marad a maradéknak. Gondolom én.poronty írta:
Én arra leszek itt kíváncsi, ha tényleg nem engedik majd azon játékosokat a válogatotthoz, akik a szuper ligás klubokban játszanak, akkor azok akarnak-e majd ezeknél a csapatoknál focizni. Sok kisgyereknek az az álma, hogy a válogatottjával felérjen a csúcsra. Sokan fogják a nemzetet választani, a klub helyett. A FIFA-nak meg az UEFA-nak jelenleg ez az egyetlen kijátszható lapja feltehetően, kíváncsi vagyok meglépik-e.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 19., hétfő 1:17
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. április 19., hétfő 1:15
Hát ebbe lófaszt se nyer az UEFA. Ők elvesztik a Bajnokok Ligájának presztízsét, a nézettséget, a top játékosokat, meg a top klubokat.Így nyer az UEFA, nyer a Szuper liga és nyer a kis alja ember is, aki ki akarna menni egy tetves Elche - Real Madridra évente 1x.
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. április 19., hétfő 1:15
Pénzesek ligája.flori írta: HIVATALOS A SZUPERLIGA!
AC Milan, Arsenal , Atlético, Chelsea, Barcelona, Internazionale, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid and Tottenham have all joined.
Perezre egyedüli elnökként hivatkoznak a közleményben.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 19., hétfő 1:15
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 19., hétfő 1:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 19., hétfő 1:11
Arra gondoltam, hogy a BL, mint Bajnokok ligája megszűnne. A sorozat, mint európai kupasorozat megmaradna, csak más néven, hogy ne keveredjen a régiekkel. Mert eddig szép, hogy nyertünk 13 címet, de 30 év múlva lehet a Sevilla vagy a West Ham már 15 címmel állnak.flori írta: A bajnokságot szerintem nem fogja ez befolyásolni. Egyelőre még kiállnak az UEFA/FIFA mellett, aztán szépen lassan mindenki magukra hagyja őket. A BL, mint második számú sorozat? Ugyan, nem fogják így lefokozni. Az utóbbi 50 év legkomolyabb napja a mai futball szempontból.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 19., hétfő 1:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 19., hétfő 1:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 19., hétfő 1:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. április 19., hétfő 0:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 19., hétfő 0:48
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem