most vezetünk a Barca előtt 10 bajnoki címmel, jó lenne ha nem kerülnének tízen belülre.
legalább ezt a különbséget tartsuk meg a halálom napjáig (ami remélem még jó messze van)

ha kérhetném.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 27., vasárnap 2:13
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 27., vasárnap 1:47
aztán ő is kiszállt.Mondjuk az ominózus BL-találkozón totálisan kivette Messit...
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. október 27., vasárnap 1:20
Mondjuk az ominózus BL-találkozón totálisan kivette Messit...Biztos emlékszel RMCF amikor legutóbb Pepe szűrt a Barca ellen..
kínlódás volt minden ilyen találkozó.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. október 27., vasárnap 1:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 27., vasárnap 0:46
engem nem érdekel a bíró, de az felidegesít ahogy nyilatkoznak...arrogancia az van rendesen...nincs még egy ilyen álszent népség az biztos, még Pique majd oda böfög valamit egy újságírónak és jó lesz...Pipita írta:Buszkecc: Kicsit sem múlt a bírón. Ha vesztenek, a legkönnyeb a bíróra fogniuk. Nincs okuk a panaszra, főleg idén. A játékvezető mindkét oldalra tévedett, de a legkisebb mértékben sem befolyásolta az eredményt.
Alves: Egyetértek Ramosszal a játékvezetőről alkotott véleményéről, hiszen megúszott egy piros lapot. Mindig azok a leghangosabbak akiknek meg sem kéne szólalniuk.
Cesc: Jobbak voltunk, megérdemeltük a győzelmet. Azt mondták egyértelműen büntető járt volna nekik a szabálytalanságomért, én kétlem, de hát oké, kikaptak, kell nekik valami kifogás.
Xavi: Nem láttam az ismétlést, nem tudom, hogy járt volna-e a tizenegyes Cristianónak. Lehet hogy járt volna, lehet hogy nem, nem fújta be a bíró, ez pedig jó nekünk. A bajnoki cím még nem biztos.
Xavi meglepően korrekt volt.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 27., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: mila » 2013. október 27., vasárnap 0:03
Buszkecc: Kicsit sem múlt a bírón. Ha vesztenek, a legkönnyeb a bíróra fogniuk. Nincs okuk a panaszra, főleg idén. A játékvezető mindkét oldalra tévedett, de a legkisebb mértékben sem befolyásolta az eredményt.
Alves: Egyetértek Ramosszal a játékvezetőről alkotott véleményéről, hiszen megúszott egy piros lapot. Mindig azok a leghangosabbak akiknek meg sem kéne szólalniuk.
Cesc: Jobbak voltunk, megérdemeltük a győzelmet. Azt mondták egyértelműen büntető járt volna nekik a szabálytalanságomért, én kétlem, de hát oké, kikaptak, kell nekik valami kifogás.
Xavi: Nem láttam az ismétlést, nem tudom, hogy járt volna-e a tizenegyes Cristianónak. Lehet hogy járt volna, lehet hogy nem, nem fújta be a bíró, ez pedig jó nekünk. A bajnoki cím még nem biztos.
Xavi meglepően korrekt volt.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 26., szombat 23:17
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 26., szombat 17:17
Biztos emlékszel RMCF amikor legutóbb Pepe szűrt a Barca ellen..Vagy 4 védő, 3 kp és 3 támadó?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 26., szombat 17:10
5 védő ha jól számolom??
ajjaj..
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 26., szombat 17:04
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 26., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 26., szombat 16:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 26., szombat 13:21
Én azért csalódott lennék, ha csak ennyi gólhelyzetünk lenne, ennyi még ennek a szétesett Milannak is volt kedden, egyiket belőtte Robinho, másodiknál rúgott egy szép lufthansát.mert lehet csak 2 nagy ziccerünk lesz és abból kell főzni.
Iniesta idén még a barcások szerint is rossz formában van, Xavi meg lassan már több mint egy éve már messze van a legjobbjától, mondjuk az ilyen sorozatok is általában ellenünk szakadnak meg.Iniesta és xavi....a két jóbarát
mert ügyes mint az itt a pirosozó lengyelek akik mindent pénzed elviszik az aluljáróban.....
HozzászólásSzerző: francois » 2013. október 26., szombat 13:17
igen, közben már megtaláltam, de azért kösz.Marci írta:Perzsia hercegének felesége, Lena Gercke.megtudja valaki mondani, hogy a madridos oldalon, a rövid szőke hajú csaj kinek a nője?
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. október 26., szombat 12:55
Perzsia hercegének felesége, Lena Gercke.megtudja valaki mondani, hogy a madridos oldalon, a rövid szőke hajú csaj kinek a nője?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 26., szombat 12:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 26., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: francois » 2013. október 26., szombat 12:45
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. október 26., szombat 12:43
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem