Meglesz ez calma.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 18., vasárnap 22:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 18., vasárnap 22:02
Mondjuk úgy kellett volna kialakítani a keretet, hogy ne Marcelonak meg Iscónak kelljen beugrania ilyen esetben, plusz nem ártott volna még egy csereember a CKM mögé Valverde mellett. ZZ csodát tesz idén is, de a fentiekben meg sáros nyakig. Bajnokságot simán bukhatunk ezenwhitemadrid írta:És, akkor kit rakták volna fel ha van sérült, covidos és aki pihenő nélkül tolja a a meccseket ?Jim írta: ez eddig ma nem jött be a stáb részéről
nem tudom, mi volt a cél ezzel a középpályával![]()
legalább látjuk, hogy Militaora lehet számítani
Sajnos ez van, reméljük már csak erre az idényre kell ezt kiszenvedni.
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2021. április 18., vasárnap 21:58
És, akkor kit rakták volna fel ha van sérült, covidos és aki pihenő nélkül tolja a a meccseket ?Jim írta: ez eddig ma nem jött be a stáb részéről
nem tudom, mi volt a cél ezzel a középpályával![]()
legalább látjuk, hogy Militaora lehet számítani
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. április 18., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. április 18., vasárnap 21:56
Pad'em írta:Vinin látszik, hogy krva fáradt. Ő azért nem keveset melózott az utóbbi időben. Marcelo meg Isco lehetne üde kipihent színfolt, dehát... hagyjuk is.Kerlon írta: Mondjuk engem Vinicius meg Asensio ma is jobban felkur, mint Marcelo es Isco. Utobbi ketto egy lecsuszott, forman kivuli jatekos, de az elozo ketto... es Vininek, mintha mar a munka is kezdene budos lenni.
Rodrygo kkpkent meg ertelmezhetetlen.
Asensiora meg már hónapok óta szavak nincsenek.
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. április 18., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. április 18., vasárnap 21:53
Jajaja, ot irni akartam csak lemaradt.KAG írta:Militao nem megy rosszat, amióta kezd.___Samy___ írta: Egy normalis vilagban ebbol a kezdobol Courtois, Modric meg Vini/Rodry lenne kerettag.
Őt is bőven oda lehet még venni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. április 18., vasárnap 21:52
Militao nem megy rosszat, amióta kezd.___Samy___ írta: Egy normalis vilagban ebbol a kezdobol Courtois, Modric meg Vini/Rodry lenne kerettag.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. április 18., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. április 18., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 18., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 18., vasárnap 21:50
Vinin látszik, hogy krva fáradt. Ő azért nem keveset melózott az utóbbi időben. Marcelo meg Isco lehetne üde kipihent színfolt, dehát... hagyjuk is.Kerlon írta: Mondjuk engem Vinicius meg Asensio ma is jobban felkur, mint Marcelo es Isco. Utobbi ketto egy lecsuszott, forman kivuli jatekos, de az elozo ketto... es Vininek, mintha mar a munka is kezdene budos lenni.
Rodrygo kkpkent meg ertelmezhetetlen.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. április 18., vasárnap 21:50
Ezt a szart szerintem eddig se nézte, öreg ő már ehhezPad'em írta: Akkor most Flo felidőben elugrik Szuperligát bejelenteni?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. április 18., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 18., vasárnap 21:48
És sajnos Asensionak innen is sikerül kilógnia... lefeléRealista24 írta:C___Samy___ írta: De kurva keves ez a B csapat...
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 18., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 18., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. április 18., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 18., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. április 18., vasárnap 21:47
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem