Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
A Bayern tavaly 135 milliót kapott. Mennyi a teljes bevétel?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mennyit kap a BL győztes összesen? 90-120 millió.Kercsó írta:Gondolom itt is a közvetítési jogokból folyik be a zsé nagy része. azt tuti nem fogják tuti most még überelniRealista24 írta:
Nincs benne több pénz? Sztem tuti.
Nevetségesen kevés a teljes bevételhez képest.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Gondolom itt is a közvetítési jogokból folyik be a zsé nagy része. azt tuti nem fogják tuti most még überelniRealista24 írta:Nincs benne több pénz? Sztem tuti.Kercsó írta: öngól egy ilyen superliga. eddig is jól tejelt az Uefa, kétlem több pénz lenne egy ilyen felhájpolt sorozatban.
kicsit olyannak érzem, mint a nyári amcsi tornát. ott is játszanak a nagyok, de a semleges szurkolókat nem fogja meg egyáltalán.
a BL-nek a hagyománya és színvonala (+himnusza) nem pótolható/helyettesíthető.
szerintem is csak szédítés.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- h3x0r
Egyebkent ez a 2024-es BL formatum 36 csapatos lenne (ebbol 2 extra hely jarna azoknak a csapatoknak, akiknek a legmagasabb a coefficiensuk, de a bajnoksagukban lemaradtak a BL helyekrol. ez iden siman lehet a juve meg a pool). Mindegyik csapat 10 meccset jatszana es lenne egy kozos bajnoki tabella. (gondolom sorsolasnal itt is lennenek kalapok meg ilyesmi). Az elso 8 helyezett automatikusan tovabbjutna, a kovetkezo 16 elobb jatszana egy oda-visszavagos selejtezot, majd a 8 gyoztes es a korabbi 8 automatikusan tovabbjutoval folytatodna a BL a megszokottak szerint.
szerk.: ja igen, plusz 18 csapatos bajnoksag
szerk.: ja igen, plusz 18 csapatos bajnoksag
- ikarus93
Azért én bekészítek egy kis popcornt estére.
Pereznek totál igaza van, UEFA nyúlja le a nagy lóvét, a nagy klubok meg kapják a maradék morzsát.

Pereznek totál igaza van, UEFA nyúlja le a nagy lóvét, a nagy klubok meg kapják a maradék morzsát.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- h3x0r
Most talaltam egy marcius vegi hirt:___Samy___ írta: Amugy ha tenyleg bloffolnek, mi a celjuk? Mit akarnak ezzel az egesszel elerni?
A decision on a planned new Champions League format, with a 10-match first phase from 2024, has been delayed.
The proposal, which has been under discussion for almost two years, had been expected to be signed off by Uefa's executive committee on Wednesday but has been pushed back to 19 April.
Aprilis 18 van..
Mit értesz a futball fejlődése alatt? Mert a futball egy elég konzervatív sportág, és pont ezért népszerű, mert lényegében ugyanazok a szabályok vannak jelenleg is, mint jó 100 évvel ezelőtt.Marky írta: En szurkolok Perezeknek, pont eleg csuszopenzt rakott mar zsebre a FIFA es az UEFA mindenkori vezerkara. Az idiota szabalyozasaikkal es ad-hoc donteseikkel csak hatraltatjak a futball fejlodeset.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
En szurkolok Perezeknek, pont eleg csuszopenzt rakott mar zsebre a FIFA es az UEFA mindenkori vezerkara. Az idiota szabalyozasaikkal es ad-hoc donteseikkel csak hatraltatjak a futball fejlodeset.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs benne több pénz? Sztem tuti.Kercsó írta: öngól egy ilyen superliga. eddig is jól tejelt az Uefa, kétlem több pénz lenne egy ilyen felhájpolt sorozatban.
kicsit olyannak érzem, mint a nyári amcsi tornát. ott is játszanak a nagyok, de a semleges szurkolókat nem fogja meg egyáltalán.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ennyi, se a nívója. Sose lesz olyan presztízse ennek, mégiscsak több évtizedes hagyományra nyúlik vissza a sorozat, ez a klubfoci nonplus ultrája, kár megbolygatni.Kercsó írta: a BL-nek a hagyománya és színvonala (+himnusza) nem pótolható/helyettesíthető.
igen, feldobják ezek a kisebb csapatok, nem olyan egyhangú. Főleg mostanában. Ez ezzel a szuperligával ki lenne iktatva.Kerlon írta: +1, sokat kizárnak ebből, pedig jó látni a néhai egy szezonos csodákat.
- Pad'em
Így, hogy kizárnák a nemzeti ligákból a csapatokat, nem hiszem, hogy lehet belőle bármi. A BL helyett lehetne ezt csinálni, de azért a ligákból nem hiszem, hogy kiválna az összes érintett csapat x + millióért. Angolok szerintem kizárt, hogy ezt meglépnék.
Mindenesetre kiváncsi vagyok lesz e tényleg valami bejelentés ma este.
Mindenesetre kiváncsi vagyok lesz e tényleg valami bejelentés ma este.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
öngól egy ilyen superliga. eddig is jól tejelt az Uefa, kétlem több pénz lenne egy ilyen felhájpolt sorozatban.
#whatisyourexcuse
Úgy tudom, a németek ellenzik. Sem a Bayern, sem a Dortmund nem támogatja, nem lesz ebből semmi.
Azt pont le fogjak szarni, Perez a fokolompos.Realista24 írta:Nem csak Perez. Négy elnöke lenne.flori írta: Én is hülyeségnek tartom. Mi az, hogy alanyi jogon ott lehetnek csapatok? Arsenal, Tottenham mire fel? Mert gazdagok. Ha ez 15 éve indul, akkor sem a PSG sem a City nem kerül szóba. Sok mindent nem tudunk még, de annyira nem szimpatikus ez. Fix csapatok, akik játszanak egymással. Oké, ez is unalmas lesz egy idő után.
Ha viszont csak blöff az UEFA felé, akkor annak parádés.Viszont ez komolynak néz ki sajnos. Az meg, hogy Perez lesz az elnök... ennél nagyobb céltábla nem kell a hátunkra.
![]()
+1, sokat kizárnak ebből, pedig jó látni a néhai egy szezonos csodákat.Sierra írta: Nagy kibaszás lenne ez az olyan csapatok ellen, mint pl a Leicester, aki sosem volt nagy csapat, mégis ott van idén a BL helyen. Vagy egy Atalanta ellen, akik fasza focival évek óta ott vannak az élmezőnyben. De ide lehetne venni a Lipcsét is mondjuk.
Amúgy sem tetszik az az amerikai jellegű lebonyolítás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mester77
szerintem ez mindenhogy egy fos lenne
remélem nem lesz belőle semmi
remélem nem lesz belőle semmi
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Nagy kibaszás lenne ez az olyan csapatok ellen, mint pl a Leicester, aki sosem volt nagy csapat, mégis ott van idén a BL helyen. Vagy egy Atalanta ellen, akik fasza focival évek óta ott vannak az élmezőnyben. De ide lehetne venni a Lipcsét is mondjuk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondolom több pénzt.___Samy___ írta: Amugy ha tenyleg bloffolnek, mi a celjuk? Mit akarnak ezzel az egesszel elerni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a csapatoknak nincs szükségük se az uefára se a nemzeti szövetségekre. fordítva ez nem igaz.