HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 18., vasárnap 20:26
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2021. április 17., szombat 20:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 17., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. április 17., szombat 14:19
itt is oda lyukadunk ki, hogy aki akarja, és elhivatott a dolgok iránt, annak ez nem gond. annak ellenére, hogy minden eszköz SEM áll rendelkezésre.Realista24 írta:Vártam ezt a reakciót.Csabi írta:
amikor influenzás a gyerek, hogy szerzitek be a leckét?
Nem lehet összehasonlítani a kettőt, mert azóta attertek a digitális oktatásra, ergo minden eszköz a rendelkezésre áll, hogy megossza. HA akarná.
Mint ahogy egy raklap baromságot ki tud írni fbra.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. április 16., péntek 21:45
Na majd erre visszatérünk, ha úgy lesz... .)Steve írta: Szeptember-októberben tegyétek már ki a szavazást újra.![]()
Melyik oltást kaptad?
Még egyiket sem 1 0,0000000000001%(Steve)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 16., péntek 21:30
Tesom tegnap delutan kapta meg a masodikat, aznap semmi baja nem volt, de ma mar ugy ebredt, hogy kb mindene faj, etvagya se nagyon volt. Van egy literes korsoja, a vizet is abbol szokta inni, az elso oltas utan bal kezzel nem is nagyon tudta megemelni. Mas tunete nem volt.realistahuni írta:Hasonló volt nálam is, tegnap reggel kaptam meg, ma este már a helyét is minimálisan érzem és a közérzetem is jobb.h3x0r írta: Tegnap kaptam az első pfizert. Miután beadták, kicsit álmos lettem, meg néha fáj a karom is, de inkább csak ha hozzá érek. Viszont éjszaka 2-3x a bal oldalamra feküdtem, na az nem volt kellemes, azonnal fel is ébredtem.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. április 16., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 16., péntek 20:51
Én sem kaptam még. NyugiSteve írta: Úgy néz ki én leszek a fórumon az utolsó, aki megkapja az oltást.![]()
Már ha egyáltalán kapok valamikor.
Amúgy az itteni újságok az emlegetik, hogy a szomszédos Norvégiában felütötte a fejét egydupla mutáció. Erről azt írják, hogy az antitestet is kicselezi.
Eddig legalább ez az egy vígasztalt, hogy oké, hogy oltást ezer év múlva(se) kapok de legalább letudtam már ezt a szart egyszer és akkor majd az anti-testek megvédenek.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 16., péntek 20:40
Na, ezt a hozzaallast hiányolom.csababarca írta:Bocs, de annyi hozzátartozik, hogy maga Maruzsa mondta, hogy nem kell online is kiadni a tananyagot.Realista24 írta: Tanárok nálunk azt mondták aki nem megy suliba, szerezze be magának a leckét az osztálytarsaktol.
Vélemény? Mielőtt én leírom![]()
Btw, aki normális tanár, annak ez a két kattintás nem probléma.
Én mikor suliban voltak a gyerekek szeptembertől, megcsináltam a classroomokat, és ment fel minden órai anyag, lecke.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 16., péntek 20:39
Vártam ezt a reakciót.Csabi írta:amikor influenzás a gyerek, hogy szerzitek be a leckét?Realista24 írta: Tanárok nálunk azt mondták aki nem megy suliba, szerezze be magának a leckét az osztálytarsaktol.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. április 16., péntek 20:37
Bocs, de annyi hozzátartozik, hogy maga Maruzsa mondta, hogy nem kell online is kiadni a tananyagot.Realista24 írta: Tanárok nálunk azt mondták aki nem megy suliba, szerezze be magának a leckét az osztálytarsaktol.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 16., péntek 20:35
Steve, ne csak azt vard, hogy mikor kapsz vegre oltast, hanem adj is valamitSteve írta: Már ha egyáltalán kapok valamikor.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. április 16., péntek 20:35
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 16., péntek 20:30
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 16., péntek 20:28
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. április 16., péntek 20:22
amikor influenzás a gyerek, hogy szerzitek be a leckét?Realista24 írta: Tanárok nálunk azt mondták aki nem megy suliba, szerezze be magának a leckét az osztálytarsaktol.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. április 16., péntek 19:55
Hasonló volt nálam is, tegnap reggel kaptam meg, ma este már a helyét is minimálisan érzem és a közérzetem is jobb.h3x0r írta: Tegnap kaptam az első pfizert. Miután beadták, kicsit álmos lettem, meg néha fáj a karom is, de inkább csak ha hozzá érek. Viszont éjszaka 2-3x a bal oldalamra feküdtem, na az nem volt kellemes, azonnal fel is ébredtem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 16., péntek 19:33
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 16., péntek 19:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. április 16., péntek 11:43
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem