Madridom fb live.ikarus93 írta: Hol várható a bejelentés a Szuper Ligáról?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 18., vasárnap 21:27
Madridom fb live.ikarus93 írta: Hol várható a bejelentés a Szuper Ligáról?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. április 18., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 18., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 18., vasárnap 21:17
Na, 2018-2019ben 2,82 milliárd volt a bevétele az Uefanak.Realista24 írta:A tvs jogokat a BT Sport vette meg három. Évre olyan 1,5 Mrd euróért. 2021-2024.illgner írta: A Bayern tavaly 135 milliót kapott. Mennyi a teljes bevétel?
A többi sztem nem publikus. Mármint a szponzor pénzek.
HozzászólásSzerző: Reteti » 2021. április 18., vasárnap 21:16
Realista24 írta:Mennyit kap a BL győztes összesen? 90-120 millió.Kercsó írta:
Gondolom itt is a közvetítési jogokból folyik be a zsé nagy része. azt tuti nem fogják tuti most még überelni
Nevetségesen kevés a teljes bevételhez képest.
[/quote. Akkor a játékosok még többet kereshetnek ennél is pedig igy se keresnek keveset
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 18., vasárnap 21:14
A tvs jogokat a BT Sport vette meg három. Évre olyan 1,5 Mrd euróért. 2021-2024.illgner írta: A Bayern tavaly 135 milliót kapott. Mennyi a teljes bevétel?
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 18., vasárnap 21:06
Nezd meg mennyit kellett szerencsetlenkedni, mire a digitalis golbiro bevezetesre kerult. Evekig ott szobroztak az alapvonalon a birok es ugyis nyilvanvalo golok maradtak el, mert egyszeruen nem lehet 1-2 centis golokat szemmel latni.illgner írta:Mit értesz a futball fejlődése alatt? Mert a futball egy elég konzervatív sportág, és pont ezért népszerű, mert lényegében ugyanazok a szabályok vannak jelenleg is, mint jó 100 évvel ezelőtt.Marky írta: En szurkolok Perezeknek, pont eleg csuszopenzt rakott mar zsebre a FIFA es az UEFA mindenkori vezerkara. Az idiota szabalyozasaikkal es ad-hoc donteseikkel csak hatraltatjak a futball fejlodeset.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. április 18., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 18., vasárnap 20:59
Mennyit kap a BL győztes összesen? 90-120 millió.Kercsó írta:Gondolom itt is a közvetítési jogokból folyik be a zsé nagy része. azt tuti nem fogják tuti most még überelniRealista24 írta:
Nincs benne több pénz? Sztem tuti.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. április 18., vasárnap 20:55
Gondolom itt is a közvetítési jogokból folyik be a zsé nagy része. azt tuti nem fogják tuti most még überelniRealista24 írta:Nincs benne több pénz? Sztem tuti.Kercsó írta: öngól egy ilyen superliga. eddig is jól tejelt az Uefa, kétlem több pénz lenne egy ilyen felhájpolt sorozatban.
kicsit olyannak érzem, mint a nyári amcsi tornát. ott is játszanak a nagyok, de a semleges szurkolókat nem fogja meg egyáltalán.
a BL-nek a hagyománya és színvonala (+himnusza) nem pótolható/helyettesíthető.
szerintem is csak szédítés.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 18., vasárnap 20:34
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. április 18., vasárnap 20:27
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 18., vasárnap 20:24
Most talaltam egy marcius vegi hirt:___Samy___ írta: Amugy ha tenyleg bloffolnek, mi a celjuk? Mit akarnak ezzel az egesszel elerni?
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. április 18., vasárnap 20:23
Mit értesz a futball fejlődése alatt? Mert a futball egy elég konzervatív sportág, és pont ezért népszerű, mert lényegében ugyanazok a szabályok vannak jelenleg is, mint jó 100 évvel ezelőtt.Marky írta: En szurkolok Perezeknek, pont eleg csuszopenzt rakott mar zsebre a FIFA es az UEFA mindenkori vezerkara. Az idiota szabalyozasaikkal es ad-hoc donteseikkel csak hatraltatjak a futball fejlodeset.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 18., vasárnap 20:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 18., vasárnap 20:10
Nincs benne több pénz? Sztem tuti.Kercsó írta: öngól egy ilyen superliga. eddig is jól tejelt az Uefa, kétlem több pénz lenne egy ilyen felhájpolt sorozatban.
kicsit olyannak érzem, mint a nyári amcsi tornát. ott is játszanak a nagyok, de a semleges szurkolókat nem fogja meg egyáltalán.
a BL-nek a hagyománya és színvonala (+himnusza) nem pótolható/helyettesíthető.
szerintem is csak szédítés.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 18., vasárnap 20:06
ennyi, se a nívója. Sose lesz olyan presztízse ennek, mégiscsak több évtizedes hagyományra nyúlik vissza a sorozat, ez a klubfoci nonplus ultrája, kár megbolygatni.Kercsó írta: a BL-nek a hagyománya és színvonala (+himnusza) nem pótolható/helyettesíthető.
igen, feldobják ezek a kisebb csapatok, nem olyan egyhangú. Főleg mostanában. Ez ezzel a szuperligával ki lenne iktatva.Kerlon írta: +1, sokat kizárnak ebből, pedig jó látni a néhai egy szezonos csodákat.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 18., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. április 18., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. április 18., vasárnap 20:00
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem