Pereznek totál igaza van, UEFA nyúlja le a nagy lóvét, a nagy klubok meg kapják a maradék morzsát.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. április 18., vasárnap 20:27
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 18., vasárnap 20:24
Most talaltam egy marcius vegi hirt:___Samy___ írta: Amugy ha tenyleg bloffolnek, mi a celjuk? Mit akarnak ezzel az egesszel elerni?
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. április 18., vasárnap 20:23
Mit értesz a futball fejlődése alatt? Mert a futball egy elég konzervatív sportág, és pont ezért népszerű, mert lényegében ugyanazok a szabályok vannak jelenleg is, mint jó 100 évvel ezelőtt.Marky írta: En szurkolok Perezeknek, pont eleg csuszopenzt rakott mar zsebre a FIFA es az UEFA mindenkori vezerkara. Az idiota szabalyozasaikkal es ad-hoc donteseikkel csak hatraltatjak a futball fejlodeset.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 18., vasárnap 20:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 18., vasárnap 20:10
Nincs benne több pénz? Sztem tuti.Kercsó írta: öngól egy ilyen superliga. eddig is jól tejelt az Uefa, kétlem több pénz lenne egy ilyen felhájpolt sorozatban.
kicsit olyannak érzem, mint a nyári amcsi tornát. ott is játszanak a nagyok, de a semleges szurkolókat nem fogja meg egyáltalán.
a BL-nek a hagyománya és színvonala (+himnusza) nem pótolható/helyettesíthető.
szerintem is csak szédítés.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 18., vasárnap 20:06
ennyi, se a nívója. Sose lesz olyan presztízse ennek, mégiscsak több évtizedes hagyományra nyúlik vissza a sorozat, ez a klubfoci nonplus ultrája, kár megbolygatni.Kercsó írta: a BL-nek a hagyománya és színvonala (+himnusza) nem pótolható/helyettesíthető.
igen, feldobják ezek a kisebb csapatok, nem olyan egyhangú. Főleg mostanában. Ez ezzel a szuperligával ki lenne iktatva.Kerlon írta: +1, sokat kizárnak ebből, pedig jó látni a néhai egy szezonos csodákat.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 18., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. április 18., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. április 18., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 18., vasárnap 20:00
Azt pont le fogjak szarni, Perez a fokolompos.Realista24 írta:Nem csak Perez. Négy elnöke lenne.flori írta: Én is hülyeségnek tartom. Mi az, hogy alanyi jogon ott lehetnek csapatok? Arsenal, Tottenham mire fel? Mert gazdagok. Ha ez 15 éve indul, akkor sem a PSG sem a City nem kerül szóba. Sok mindent nem tudunk még, de annyira nem szimpatikus ez. Fix csapatok, akik játszanak egymással. Oké, ez is unalmas lesz egy idő után.
Ha viszont csak blöff az UEFA felé, akkor annak parádés.Viszont ez komolynak néz ki sajnos. Az meg, hogy Perez lesz az elnök... ennél nagyobb céltábla nem kell a hátunkra.
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. április 18., vasárnap 19:57
+1, sokat kizárnak ebből, pedig jó látni a néhai egy szezonos csodákat.Sierra írta: Nagy kibaszás lenne ez az olyan csapatok ellen, mint pl a Leicester, aki sosem volt nagy csapat, mégis ott van idén a BL helyen. Vagy egy Atalanta ellen, akik fasza focival évek óta ott vannak az élmezőnyben. De ide lehetne venni a Lipcsét is mondjuk.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 18., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 18., vasárnap 19:56
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 18., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 18., vasárnap 19:53
Gondolom több pénzt.___Samy___ írta: Amugy ha tenyleg bloffolnek, mi a celjuk? Mit akarnak ezzel az egesszel elerni?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. április 18., vasárnap 19:52
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 18., vasárnap 19:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 18., vasárnap 19:51
Én azt hittem már elérték a céljukat az új, 2024es BL formátummal___Samy___ írta: Amugy ha tenyleg bloffolnek, mi a celjuk? Mit akarnak ezzel az egesszel elerni?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. április 18., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 18., vasárnap 19:46
Nem csak Perez. Négy elnöke lenne.flori írta: Én is hülyeségnek tartom. Mi az, hogy alanyi jogon ott lehetnek csapatok? Arsenal, Tottenham mire fel? Mert gazdagok. Ha ez 15 éve indul, akkor sem a PSG sem a City nem kerül szóba. Sok mindent nem tudunk még, de annyira nem szimpatikus ez. Fix csapatok, akik játszanak egymással. Oké, ez is unalmas lesz egy idő után.
Ha viszont csak blöff az UEFA felé, akkor annak parádés.Viszont ez komolynak néz ki sajnos. Az meg, hogy Perez lesz az elnök... ennél nagyobb céltábla nem kell a hátunkra.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 64 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem