Egy jó párnával jó ez is.ikelemen5 írta: Feleség ezt nézte ki, beszéljem le róla?![]()
Nem tudom hogy nézni/próbálni próbáltátok-e.
Nekem a felhajtós, plusz rész nem tetszett. Nem éreztem annyira masszívnak.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. április 16., péntek 8:31
Egy jó párnával jó ez is.ikelemen5 írta: Feleség ezt nézte ki, beszéljem le róla?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. április 16., péntek 8:22
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. április 16., péntek 7:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 16., péntek 7:51
Ha könnyen elpakolható, akkor jah, székes, ha nem annyira számít, akkor én inkább a foteles verziót ajánlanám.nmate írta:Ja, nem rossz, ha elpakolható könnyen, de ez nem akkora követelmény. Fedett hely, de kültéri. Esetek 99%-ban fedett helyen lesz.Realista24 írta:
A nagy kérdések talán, hogy fedett helyen lesznek? Sokat fogjátok-e használni?
Én műrattant vettem, antracitot, színben ez passzol mindenhez. 2 fotel + 1 kétszemélyes kanapé, kis dohányzóval, majd vettem hozzá egy négyszemélyes asztalt. Mindet szezon végén félár vagy alatta. De még bővíteni fogom, ha végre összeállt a terasz teljesen, hogy hat főnek is jó legyen egy időben.
Most ahogy nézegettem sok helyen, ahol van tavalyi modell még, jóárasítva adják, pl Obi/Praktiker.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. április 16., péntek 7:48
Ja, nem rossz, ha elpakolható könnyen, de ez nem akkora követelmény. Fedett hely, de kültéri. Esetek 99%-ban fedett helyen lesz.Realista24 írta:A nagy kérdések talán, hogy fedett helyen lesznek? Sokat fogjátok-e használni?nmate írta: Kertibútor szett téma.
Jöhetnek ötletek, ki milyen használ, 6-8 fő, székes, asztallal, nagyon a teteje 200k, ennyi az elvárás.
Én műrattant vettem, antracitot, színben ez passzol mindenhez. 2 fotel + 1 kétszemélyes kanapé, kis dohányzóval, majd vettem hozzá egy négyszemélyes asztalt. Mindet szezon végén félár vagy alatta. De még bővíteni fogom, ha végre összeállt a terasz teljesen, hogy hat főnek is jó legyen egy időben.
Most ahogy nézegettem sok helyen, ahol van tavalyi modell még, jóárasítva adják, pl Obi/Praktiker.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 16., péntek 7:36
Nekünk Corfu Fiesta van. Szeretjük. Igaz, ez foteles, nem székes.nmate írta: Kertibútor szett téma.
Jöhetnek ötletek, ki milyen használ, 6-8 fő, székes, asztallal, nagyon a teteje 200k, ennyi az elvárás.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 16., péntek 7:31
A nagy kérdések talán, hogy fedett helyen lesznek? Sokat fogjátok-e használni?nmate írta: Kertibútor szett téma.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. április 16., péntek 7:03
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 15., csütörtök 23:00
HozzászólásSzerző: revolver » 2021. április 15., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. április 15., csütörtök 22:28
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. április 15., csütörtök 21:41
Haverom is 2 napja kapta, estere laz+ tompa fejfajas+ faradtsag nala is elojott, szoval ne lepodj meg, ha holnap szar ested lesz.Sierra írta:Na fasza, mert én meg holnap 17.00-re megyek megkapni a Szputnyikot.füst írta: Ugyanez volt nálam, Kecskemétre le kellett mennem az oltásért, kérdeztem van-e rá mód hogy Pesten kapjam meg, de a háziorvosom tanácstalan volt, mivel nyilván csak azt a vakcinát tudta felajánlani ami ott van. Szóval nem húztam sokáig az idejét és inkább elmentem az oltásért Kecsóra.
És cefet szarul vagyok, csúnyán kifektetett a szputnyik, 39.9 a lázam, és most arra gyűjtök erőt hogy ne az ágyba hugyozzak be, hanem eljussak a retyóra.![]()
![]()
![]()
Jól hangzik az a majd' 40 fokos láz meg levertség, alig várom.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 15., csütörtök 21:41
Segítek ahol tudok.Realista24 írta:
A madridom azért pörög. Én hősöm![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. április 15., csütörtök 21:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 15., csütörtök 21:22
Kedden kaptam, semmi bajom nem volt kb., kollégám is aznap kapta, úgy járt mint füst.Sierra írta:Na fasza, mert én meg holnap 17.00-re megyek megkapni a Szputnyikot.füst írta: Ugyanez volt nálam, Kecskemétre le kellett mennem az oltásért, kérdeztem van-e rá mód hogy Pesten kapjam meg, de a háziorvosom tanácstalan volt, mivel nyilván csak azt a vakcinát tudta felajánlani ami ott van. Szóval nem húztam sokáig az idejét és inkább elmentem az oltásért Kecsóra.
És cefet szarul vagyok, csúnyán kifektetett a szputnyik, 39.9 a lázam, és most arra gyűjtök erőt hogy ne az ágyba hugyozzak be, hanem eljussak a retyóra.![]()
![]()
![]()
Jól hangzik az a majd' 40 fokos láz meg levertség, alig várom.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 15., csütörtök 21:21
Na fasza, mert én meg holnap 17.00-re megyek megkapni a Szputnyikot.füst írta: Ugyanez volt nálam, Kecskemétre le kellett mennem az oltásért, kérdeztem van-e rá mód hogy Pesten kapjam meg, de a háziorvosom tanácstalan volt, mivel nyilván csak azt a vakcinát tudta felajánlani ami ott van. Szóval nem húztam sokáig az idejét és inkább elmentem az oltásért Kecsóra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 15., csütörtök 21:11
A madridom azért pörög. Én hősömfüst írta: Ugyanez volt nálam, Kecskemétre le kellett mennem az oltásért, kérdeztem van-e rá mód hogy Pesten kapjam meg, de a háziorvosom tanácstalan volt, mivel nyilván csak azt a vakcinát tudta felajánlani ami ott van. Szóval nem húztam sokáig az idejét és inkább elmentem az oltásért Kecsóra.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 15., csütörtök 21:07
HozzászólásSzerző: dragostej » 2021. április 15., csütörtök 20:51
Végül háziorvásnál kaptad akkor meg?kodo írta:Ma delben mar hivott is pénteken mehetek.kodo írta: Ma hívtam fel a hazidokit, hogy nálunk hogy van ez az oltas tema mert Pestről kene hazamennem 240 kmre. Elmagyarazta, hogy oltoponton orosz van meg pfizer, meg ok neha kapnak a rendelobe kínait. Kérdezte nekem milyen kell, mondtam mindegy teljesen. Momdta, hogy felirja, aztan ha van valami hív, de adjak már egy mobilszámot ahol eler.![]()
Nem tudom akkor amugy hogy hivtak volna ha a telefonszamom sincs meg nekik.![]()
Úgy néz ki en leszek az első madridomrol aki a kinait kapja.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 15., csütörtök 8:22
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem