Megy a meccs!

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Steven

Re: Megy a meccs!

HozzászólásSzerző: Steven » 2021. április 14., szerda 22:07

Egy gol kell es megvan, 3at nem kapnank.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 14., szerda 22:07

Korte szallitja az elodontot, kurva anyjat de jo kapus.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. április 14., szerda 22:06

Modric/Kroos helyett jöhetne Isco
mert hétvégén is kezdeniük kell, és elég fáradnak tűnnek :hmmm:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. április 14., szerda 22:04

remélem mindenkinek jutott elég gumibogyó szörp

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. április 14., szerda 22:03

Biztam benne, hogy Asensio mar nem ter vissza... Valami temposabb ember nem artana a helyere, siman atvaltanak 3 vedore es Marcelo be

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 14., szerda 22:03

Marci és Isco jöhetnek majd.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. április 14., szerda 22:01

Azert azon a salah helyzeten kivul kezben tartjuk szerintem. Milneknek elete lovese de courtois rajta volt.
Marcelot hoznam.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 14., szerda 21:59

ateeemadrid írta: Szerintem semmi okos nincs benne, biztos vagyok benne, ha fizikálisan bírnánk, nem ez lenne a játék. Igazából csak a bénázásaiknak köszönhetjük, hogy mi állunk továbbjutásra. A csapatra nem lehet senkinek egy szava se egyébként, bármi lesz ma, a spanyol szövetségnek meg grat az ismét jól időzett Clasicoért.
Fegyelmezetten játszunk, tartjuk a labdát amennyire lehet.
Nyilván ha nem bénáznának és már vezetnének, egy másik szitu lenne. Így viszont fölösleges erőlködni, amíg ilyen jól állunk.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. április 14., szerda 21:59

ezt az asensiot ha annó eladjuk már nem is emlékeznénk ez ki. ekkora semmivel real kezdője évek óta, vicc

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 14., szerda 21:59

Realista24 írta: Amúgy sztem jobban leizzadtam, mint Asensio.
Szerintem a negyedik játékvezető is.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 14., szerda 21:58

Sierra írta:
chronic írta: Lehet itt most szídja a világ a csapatot, de egyszerűen nincs szufla, pedig simán tudnánk ma is kontrázgatni, de elment minden kraft az elmúlt 2 meccsre.
Sztem meg a legtöbb csapat ezt csinálná. Kár ezért hibáztatni a csapatot, sőt. Okos játék, a BL-ben ez kell, stabilitás, megfontoltság. Én teljesen elégedett vagyok, kontrák megvannak, fineszes játék megvan, a támadósor olyan amilyen. 3-1-es előnynél se kockáztassunk én azt mondom. Talán kontrából találunk egy gólt.

Salah meg nagyon vakon van, 2 nagy helyzetből 0 gól. :D Mané se egy nagy szám eddig.
Szerintem semmi okos nincs benne, biztos vagyok benne, ha fizikálisan bírnánk, nem ez lenne a játék. Igazából csak a bénázásaiknak köszönhetjük, hogy mi állunk továbbjutásra. A csapatra nem lehet senkinek egy szava se egyébként, bármi lesz ma, a spanyol szövetségnek meg grat az ismét jól időzett Clasicoért.
Szerintem kibekkeljuk. Az egyetlen problema a cserepad, meg hogy mindenki kivan mint a kutya. Itt jon ki hogy nagyszeruen volt menedzselve a keret. De ha lesz 1-2 konnyebb meccs egymas utan vagy egy hetkozi pihi akkor majd helyreallnak a dolgok.
Az a baj, hogy a cseréink egy spanyol középcsapat ellen sem nagyon opciók, csoda lesz, ha végigtudjuk venni még ezt a tizenx meccset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2021. április 14., szerda 21:59-kor.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. április 14., szerda 21:58

Szerintem kibekkeljuk. Az egyetlen problema a cserepad, meg hogy mindenki kivan mint a kutya. Itt jon ki hogy nagyszeruen volt menedzselve a keret. De ha lesz 1-2 konnyebb meccs egymas utan vagy egy hetkozi pihi akkor majd helyreallnak a dolgok.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 14., szerda 21:57

Hát, a jelenlegi leosztás szerint 1 vagy 2 helyzetet el tudok képzelni a második félidőre a részünkről, de semmi egyebet nem jósolok a tenyeremől.. az utolsó 15-20 percig ha nem szépít a Pool, és minden mindegy alapon kitámadnak, akkor esetleg még lehet esélyünk gólszerzésre, de ez elég optimista forgatókönyv.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 14., szerda 21:57

Realista24 írta: Amúgy sztem jobban leizzadtam, mint Asensio.
Ő már csak nem fog megizzadni egy szaros BL meccsen. Azt ne is nézzük, hogy mennyit pihent az utóbbi meccseken a többiekhez képest.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 14., szerda 21:56

chronic írta: Lehet itt most szídja a világ a csapatot, de egyszerűen nincs szufla, pedig simán tudnánk ma is kontrázgatni, de elment minden kraft az elmúlt 2 meccsre.
Sztem meg a legtöbb csapat ezt csinálná. Kár ezért hibáztatni a csapatot, sőt. Okos játék, a BL-ben ez kell, stabilitás, megfontoltság. Én teljesen elégedett vagyok, kontrák megvannak, fineszes játék megvan, a támadósor olyan amilyen. 3-1-es előnynél se kockáztassunk én azt mondom. Talán kontrából találunk egy gólt.

Salah meg nagyon vakon van, 2 nagy helyzetből 0 gól. :D Mané se egy nagy szám eddig.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 14., szerda 21:55

Amúgy sztem jobban leizzadtam, mint Asensio.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. április 14., szerda 21:53

Abszolút lassítjuk a meccset, amíg nem állunk kiesésre addig szerintem maradni is fog ez.
Lehet itt most szídja a világ a csapatot, de egyszerűen nincs szufla, pedig simán tudnánk ma is kontrázgatni, de elment minden kraft az elmúlt 2 meccsre.
Nem tudom mit kellene csinálni amúgy komolyan.
A padunk vicc, a fent lévő 11 meg hulla, nincs mit tenni mint reménykedni,hogy kibekkeljük.
Remélem majd most Henrik jól megmondja,hogy a Real Madridot lefocizzák a pályáról. :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. április 14., szerda 21:52

Ezt az eronleti allapotot egyebkent rossz nezni. A gyors embereink is lassunak tunnek ma. Bizom abban hogy kinyilik a pool es tudunk rugni egyet

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. április 14., szerda 21:52

Mondjuk az jól látszik hogy felállt fal ellen ki van herélve ez a Liverpool. Csakis akkor tudtak helyzetbe kerülni amikor támadásban elvesztettük a labdát és gyorsan tudtak fordulni. Szerencsére a 16oson belül nincsenek veszélyes embereik a beadásoknál, mert akkor ez nehezebb fealadat lenne jóval.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. április 14., szerda 21:52

RaúlCF írta:
ateeemadrid írta:

Egyébként én naívan bízok benne kicsit, hogy próbáltunk minél kevesebb erőfeszítéssel tartani egy X-et az első félidőben, hogy bírjuk a 90 percet. Azért párszor látványosan nem erőltettük a kontrákat se. Persze lehet, hogy tényleg ennyire halottak vagyunk, de hátha csak vmi ZZ mastermind 2000 iq húzás. :D
látványosan lassították az egész félidőt. erre ment az egész hogy álljunk és gurigázzunk. eddig megúsztuk de ez nem tartható a végletekig.
Nekem is ez volt az érzésem. Aztán lehet hogy ez a max. De ha nem akkor lehet másabb lesz kicsit a második feles. Jó lenne egy kicsit szervezettebb és intenzívebb pressing mert ez így életveszély hogy állandóan 20 M a kupunktól kevergetnek...

Vissza: