Szerintem a negyedik játékvezető is.Realista24 írta: Amúgy sztem jobban leizzadtam, mint Asensio.

Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
- ateeemadrid
Szerintem semmi okos nincs benne, biztos vagyok benne, ha fizikálisan bírnánk, nem ez lenne a játék. Igazából csak a bénázásaiknak köszönhetjük, hogy mi állunk továbbjutásra. A csapatra nem lehet senkinek egy szava se egyébként, bármi lesz ma, a spanyol szövetségnek meg grat az ismét jól időzett Clasicoért.Sierra írta:Sztem meg a legtöbb csapat ezt csinálná. Kár ezért hibáztatni a csapatot, sőt. Okos játék, a BL-ben ez kell, stabilitás, megfontoltság. Én teljesen elégedett vagyok, kontrák megvannak, fineszes játék megvan, a támadósor olyan amilyen. 3-1-es előnynél se kockáztassunk én azt mondom. Talán kontrából találunk egy gólt.chronic írta: Lehet itt most szídja a világ a csapatot, de egyszerűen nincs szufla, pedig simán tudnánk ma is kontrázgatni, de elment minden kraft az elmúlt 2 meccsre.
Salah meg nagyon vakon van, 2 nagy helyzetből 0 gól.Mané se egy nagy szám eddig.
Az a baj, hogy a cseréink egy spanyol középcsapat ellen sem nagyon opciók, csoda lesz, ha végigtudjuk venni még ezt a tizenx meccset.Szerintem kibekkeljuk. Az egyetlen problema a cserepad, meg hogy mindenki kivan mint a kutya. Itt jon ki hogy nagyszeruen volt menedzselve a keret. De ha lesz 1-2 konnyebb meccs egymas utan vagy egy hetkozi pihi akkor majd helyreallnak a dolgok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2021. április 14., szerda 21:59-kor.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem kibekkeljuk. Az egyetlen problema a cserepad, meg hogy mindenki kivan mint a kutya. Itt jon ki hogy nagyszeruen volt menedzselve a keret. De ha lesz 1-2 konnyebb meccs egymas utan vagy egy hetkozi pihi akkor majd helyreallnak a dolgok.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát, a jelenlegi leosztás szerint 1 vagy 2 helyzetet el tudok képzelni a második félidőre a részünkről, de semmi egyebet nem jósolok a tenyeremől.. az utolsó 15-20 percig ha nem szépít a Pool, és minden mindegy alapon kitámadnak, akkor esetleg még lehet esélyünk gólszerzésre, de ez elég optimista forgatókönyv.
Ő már csak nem fog megizzadni egy szaros BL meccsen. Azt ne is nézzük, hogy mennyit pihent az utóbbi meccseken a többiekhez képest.Realista24 írta: Amúgy sztem jobban leizzadtam, mint Asensio.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Sztem meg a legtöbb csapat ezt csinálná. Kár ezért hibáztatni a csapatot, sőt. Okos játék, a BL-ben ez kell, stabilitás, megfontoltság. Én teljesen elégedett vagyok, kontrák megvannak, fineszes játék megvan, a támadósor olyan amilyen. 3-1-es előnynél se kockáztassunk én azt mondom. Talán kontrából találunk egy gólt.chronic írta: Lehet itt most szídja a világ a csapatot, de egyszerűen nincs szufla, pedig simán tudnánk ma is kontrázgatni, de elment minden kraft az elmúlt 2 meccsre.
Salah meg nagyon vakon van, 2 nagy helyzetből 0 gól.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy sztem jobban leizzadtam, mint Asensio.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Abszolút lassítjuk a meccset, amíg nem állunk kiesésre addig szerintem maradni is fog ez.
Lehet itt most szídja a világ a csapatot, de egyszerűen nincs szufla, pedig simán tudnánk ma is kontrázgatni, de elment minden kraft az elmúlt 2 meccsre.
Nem tudom mit kellene csinálni amúgy komolyan.
A padunk vicc, a fent lévő 11 meg hulla, nincs mit tenni mint reménykedni,hogy kibekkeljük.
Remélem majd most Henrik jól megmondja,hogy a Real Madridot lefocizzák a pályáról.
Lehet itt most szídja a világ a csapatot, de egyszerűen nincs szufla, pedig simán tudnánk ma is kontrázgatni, de elment minden kraft az elmúlt 2 meccsre.
Nem tudom mit kellene csinálni amúgy komolyan.
A padunk vicc, a fent lévő 11 meg hulla, nincs mit tenni mint reménykedni,hogy kibekkeljük.
Remélem majd most Henrik jól megmondja,hogy a Real Madridot lefocizzák a pályáról.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezt az eronleti allapotot egyebkent rossz nezni. A gyors embereink is lassunak tunnek ma. Bizom abban hogy kinyilik a pool es tudunk rugni egyet
- BlancoMark
Mondjuk az jól látszik hogy felállt fal ellen ki van herélve ez a Liverpool. Csakis akkor tudtak helyzetbe kerülni amikor támadásban elvesztettük a labdát és gyorsan tudtak fordulni. Szerencsére a 16oson belül nincsenek veszélyes embereik a beadásoknál, mert akkor ez nehezebb fealadat lenne jóval.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nekem is ez volt az érzésem. Aztán lehet hogy ez a max. De ha nem akkor lehet másabb lesz kicsit a második feles. Jó lenne egy kicsit szervezettebb és intenzívebb pressing mert ez így életveszély hogy állandóan 20 M a kupunktól kevergetnek...RaúlCF írta:látványosan lassították az egész félidőt. erre ment az egész hogy álljunk és gurigázzunk. eddig megúsztuk de ez nem tartható a végletekig.ateeemadrid írta:
Egyébként én naívan bízok benne kicsit, hogy próbáltunk minél kevesebb erőfeszítéssel tartani egy X-et az első félidőben, hogy bírjuk a 90 percet. Azért párszor látványosan nem erőltettük a kontrákat se. Persze lehet, hogy tényleg ennyire halottak vagyunk, de hátha csak vmi ZZ mastermind 2000 iq húzás.![]()
- ateeemadrid
igen, arra céloztam ezzel, hogy hátha emiatt a 2. félidőben valami kis extra pörgést tudunk hozni, amivel végigvihetünk pár kontrát. a csodacseréink meg igazán villanthatnának ma valamit...RaúlCF írta:látványosan lassították az egész félidőt. erre ment az egész hogy álljunk és gurigázzunk. eddig megúsztuk de ez nem tartható a végletekig.ateeemadrid írta:
Egyébként én naívan bízok benne kicsit, hogy próbáltunk minél kevesebb erőfeszítéssel tartani egy X-et az első félidőben, hogy bírjuk a 90 percet. Azért párszor látványosan nem erőltettük a kontrákat se. Persze lehet, hogy tényleg ennyire halottak vagyunk, de hátha csak vmi ZZ mastermind 2000 iq húzás.![]()
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Pedig nagyon jó lenne egyet valahogy begyötörni!Előzetes számításaim szerint ez volt az erősebbik félidőnk.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
látványosan lassították az egész félidőt. erre ment az egész hogy álljunk és gurigázzunk. eddig megúsztuk de ez nem tartható a végletekig.ateeemadrid írta:Egyébként én naívan bízok benne kicsit, hogy próbáltunk minél kevesebb erőfeszítéssel tartani egy X-et az első félidőben, hogy bírjuk a 90 percet. Azért párszor látványosan nem erőltettük a kontrákat se. Persze lehet, hogy tényleg ennyire halottak vagyunk, de hátha csak vmi ZZ mastermind 2000 iq húzás.füst írta: Előzetes számításaim szerint ez volt az erősebbik félidőnk.![]()
![]()
- ___Samy___
Nagyon kesz van a csapat fizikailag. Csoda lesz ha lehozzak ezt a meccset.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- füst
Na hát akkor van egy Isco, egy Rodrygo, egy Marcelo és egy Mariano aki meghozhatja az áttörést.

- ateeemadrid
Egyébként én naívan bízok benne kicsit, hogy próbáltunk minél kevesebb erőfeszítéssel tartani egy X-et az első félidőben, hogy bírjuk a 90 percet. Azért párszor látványosan nem erőltettük a kontrákat se. Persze lehet, hogy tényleg ennyire halottak vagyunk, de hátha csak vmi ZZ mastermind 2000 iq húzás.füst írta: Előzetes számításaim szerint ez volt az erősebbik félidőnk.![]()

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
2 perc hosszabbítás az első félidőben, az mégis mi?
Hősies, amit csinálunk, még 45 perc, VAMONOS!!!!!!!!!!!!!!
Hősies, amit csinálunk, még 45 perc, VAMONOS!!!!!!!!!!!!!!
- füst
Előzetes számításaim szerint ez volt az erősebbik félidőnk.

- ateeemadrid
Szerencséről ne beszéljünk, mert 3-al már mehetnének.