Megy a meccs!

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Megy a meccs!

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 14., szerda 21:58

Sierra írta:
chronic írta: Lehet itt most szídja a világ a csapatot, de egyszerűen nincs szufla, pedig simán tudnánk ma is kontrázgatni, de elment minden kraft az elmúlt 2 meccsre.
Sztem meg a legtöbb csapat ezt csinálná. Kár ezért hibáztatni a csapatot, sőt. Okos játék, a BL-ben ez kell, stabilitás, megfontoltság. Én teljesen elégedett vagyok, kontrák megvannak, fineszes játék megvan, a támadósor olyan amilyen. 3-1-es előnynél se kockáztassunk én azt mondom. Talán kontrából találunk egy gólt.

Salah meg nagyon vakon van, 2 nagy helyzetből 0 gól. :D Mané se egy nagy szám eddig.
Szerintem semmi okos nincs benne, biztos vagyok benne, ha fizikálisan bírnánk, nem ez lenne a játék. Igazából csak a bénázásaiknak köszönhetjük, hogy mi állunk továbbjutásra. A csapatra nem lehet senkinek egy szava se egyébként, bármi lesz ma, a spanyol szövetségnek meg grat az ismét jól időzett Clasicoért.
Szerintem kibekkeljuk. Az egyetlen problema a cserepad, meg hogy mindenki kivan mint a kutya. Itt jon ki hogy nagyszeruen volt menedzselve a keret. De ha lesz 1-2 konnyebb meccs egymas utan vagy egy hetkozi pihi akkor majd helyreallnak a dolgok.
Az a baj, hogy a cseréink egy spanyol középcsapat ellen sem nagyon opciók, csoda lesz, ha végigtudjuk venni még ezt a tizenx meccset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2021. április 14., szerda 21:59-kor.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. április 14., szerda 21:58

Szerintem kibekkeljuk. Az egyetlen problema a cserepad, meg hogy mindenki kivan mint a kutya. Itt jon ki hogy nagyszeruen volt menedzselve a keret. De ha lesz 1-2 konnyebb meccs egymas utan vagy egy hetkozi pihi akkor majd helyreallnak a dolgok.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 14., szerda 21:57

Hát, a jelenlegi leosztás szerint 1 vagy 2 helyzetet el tudok képzelni a második félidőre a részünkről, de semmi egyebet nem jósolok a tenyeremől.. az utolsó 15-20 percig ha nem szépít a Pool, és minden mindegy alapon kitámadnak, akkor esetleg még lehet esélyünk gólszerzésre, de ez elég optimista forgatókönyv.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 14., szerda 21:57

Realista24 írta: Amúgy sztem jobban leizzadtam, mint Asensio.
Ő már csak nem fog megizzadni egy szaros BL meccsen. Azt ne is nézzük, hogy mennyit pihent az utóbbi meccseken a többiekhez képest.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 14., szerda 21:56

chronic írta: Lehet itt most szídja a világ a csapatot, de egyszerűen nincs szufla, pedig simán tudnánk ma is kontrázgatni, de elment minden kraft az elmúlt 2 meccsre.
Sztem meg a legtöbb csapat ezt csinálná. Kár ezért hibáztatni a csapatot, sőt. Okos játék, a BL-ben ez kell, stabilitás, megfontoltság. Én teljesen elégedett vagyok, kontrák megvannak, fineszes játék megvan, a támadósor olyan amilyen. 3-1-es előnynél se kockáztassunk én azt mondom. Talán kontrából találunk egy gólt.

Salah meg nagyon vakon van, 2 nagy helyzetből 0 gól. :D Mané se egy nagy szám eddig.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 14., szerda 21:55

Amúgy sztem jobban leizzadtam, mint Asensio.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. április 14., szerda 21:53

Abszolút lassítjuk a meccset, amíg nem állunk kiesésre addig szerintem maradni is fog ez.
Lehet itt most szídja a világ a csapatot, de egyszerűen nincs szufla, pedig simán tudnánk ma is kontrázgatni, de elment minden kraft az elmúlt 2 meccsre.
Nem tudom mit kellene csinálni amúgy komolyan.
A padunk vicc, a fent lévő 11 meg hulla, nincs mit tenni mint reménykedni,hogy kibekkeljük.
Remélem majd most Henrik jól megmondja,hogy a Real Madridot lefocizzák a pályáról. :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. április 14., szerda 21:52

Ezt az eronleti allapotot egyebkent rossz nezni. A gyors embereink is lassunak tunnek ma. Bizom abban hogy kinyilik a pool es tudunk rugni egyet

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. április 14., szerda 21:52

Mondjuk az jól látszik hogy felállt fal ellen ki van herélve ez a Liverpool. Csakis akkor tudtak helyzetbe kerülni amikor támadásban elvesztettük a labdát és gyorsan tudtak fordulni. Szerencsére a 16oson belül nincsenek veszélyes embereik a beadásoknál, mert akkor ez nehezebb fealadat lenne jóval.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. április 14., szerda 21:52

RaúlCF írta:
ateeemadrid írta:

Egyébként én naívan bízok benne kicsit, hogy próbáltunk minél kevesebb erőfeszítéssel tartani egy X-et az első félidőben, hogy bírjuk a 90 percet. Azért párszor látványosan nem erőltettük a kontrákat se. Persze lehet, hogy tényleg ennyire halottak vagyunk, de hátha csak vmi ZZ mastermind 2000 iq húzás. :D
látványosan lassították az egész félidőt. erre ment az egész hogy álljunk és gurigázzunk. eddig megúsztuk de ez nem tartható a végletekig.
Nekem is ez volt az érzésem. Aztán lehet hogy ez a max. De ha nem akkor lehet másabb lesz kicsit a második feles. Jó lenne egy kicsit szervezettebb és intenzívebb pressing mert ez így életveszély hogy állandóan 20 M a kupunktól kevergetnek...

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 14., szerda 21:51

RaúlCF írta:
ateeemadrid írta:

Egyébként én naívan bízok benne kicsit, hogy próbáltunk minél kevesebb erőfeszítéssel tartani egy X-et az első félidőben, hogy bírjuk a 90 percet. Azért párszor látványosan nem erőltettük a kontrákat se. Persze lehet, hogy tényleg ennyire halottak vagyunk, de hátha csak vmi ZZ mastermind 2000 iq húzás. :D
látványosan lassították az egész félidőt. erre ment az egész hogy álljunk és gurigázzunk. eddig megúsztuk de ez nem tartható a végletekig.
igen, arra céloztam ezzel, hogy hátha emiatt a 2. félidőben valami kis extra pörgést tudunk hozni, amivel végigvihetünk pár kontrát. a csodacseréink meg igazán villanthatnának ma valamit...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2021. április 14., szerda 21:50

Előzetes számításaim szerint ez volt az erősebbik félidőnk. :D
Pedig nagyon jó lenne egyet valahogy begyötörni! :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. április 14., szerda 21:50

ateeemadrid írta:
füst írta: Előzetes számításaim szerint ez volt az erősebbik félidőnk. :D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. április 14., szerda 21:49

Nagyon kesz van a csapat fizikailag. Csoda lesz ha lehozzak ezt a meccset.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 14., szerda 21:49

Na hát akkor van egy Isco, egy Rodrygo, egy Marcelo és egy Mariano aki meghozhatja az áttörést. :D

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 14., szerda 21:48

füst írta: Előzetes számításaim szerint ez volt az erősebbik félidőnk. :D

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. április 14., szerda 21:48

2 perc hosszabbítás az első félidőben, az mégis mi?

Hősies, amit csinálunk, még 45 perc, VAMONOS!!!!!!!!!!!!!!

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 14., szerda 21:46

Előzetes számításaim szerint ez volt az erősebbik félidőnk. :D

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 14., szerda 21:45

Szerencséről ne beszéljünk, mert 3-al már mehetnének. :D

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2021. április 14., szerda 21:44

Tompák a fiaink... :sly: Plusz a labda is a hazai oldalra húz az állandó szerencsés pattanásaival.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Vissza: