Hozzuk Torrest. Ő biztosan rúgna gólt a BL-ben. (Vagy az EL-ben.Fernando Torres hat gólt szerzett legutóbbi öt európai, hazai mérkőzésén.

Mert biztosan lesz olyan, aki komolyan veszi... :-)
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 2., csütörtök 21:13
Hozzuk Torrest. Ő biztosan rúgna gólt a BL-ben. (Vagy az EL-ben.Fernando Torres hat gólt szerzett legutóbbi öt európai, hazai mérkőzésén.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 2., csütörtök 21:12
Hidd el, ha idehozunk egy komoly csatárt zsebre dugott kézzel hoz olyan statokat, mint Benzema. Nem véletlenül próbálják összevásárolni a nagy klubok a jobbnál jobb csatárokat.Toky
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 2., csütörtök 21:06
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 2., csütörtök 20:41
Igen, mert egész meccsen csak szöglet van. Ja és az "überBarca" pár éve is óriásokból áll(t). Valamint Verratti pár éven belül (lehet nem is kell annyi) könnyen benne lehet a top3-ban a posztján.Anthony írta:Ezt magyarázom...pl. szögletnél kit fog tartani, nagyanyámat?Jim írta:itt ki védekezne?
a 165 centis Veratti (fizikailag megennék), vagy a szeleburdi Pogba?
Nézzétek meg a Bayernt, vannak ott törpök? Nincsenek. (-Lahm).
Ez itt a Real Madrid, akit veszünk az a posztján legyen top3 világlegjobbja.
Így van, adjuk el Benzemát is, hiszen más csatárok nem hagynak ki helyzeteket. Még szerencse, hogy valaki megfogalmazott (bár épp Vidalról) valami ideillő dolgot:Anthony írta:Akik meg azt mondják nem kell csatár, basszus legszívesebben nekiállnék egy fail videót készíteni Higuainról és Benzemáról. A sokat basztatott kp. élen Özillel annyi gólpasszt termelt nekik idén is, hogy csoda. Meg kell nézni mennyit hagytak ki. De meg lehet nézni a tavalyi rekord gólos szezont is. Ezek ketten nyomorék falábúak, kihagynak mindent.
Hozhatunk valaki übertáp, éppen felkapott, világlegjobbja csatárt, valószínűleg ő sem fog lényegesebben jobb mutatókat produkálni, mint Benzema rendesen kezdőként. Ha meg marad Benzema, és ez az egyszer egyik-máskor másik csatár játszik, akkor meg ugyanott leszünk/lesznek, mint most Higuaínnal.Anthony írta:Akkormár XY, bár benne is csalódnának páran fél éven belül.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 2., csütörtök 20:28
Először nem értettem, aztán láttam, hogy kedvenc csapatnak a Spurs is meg van jelölve. :-DGT37 írta:Nem.beckham96 írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem André Villas-Boas egyre szimpibb és szép játékot is játszat. :-)
Nem.
Nem.
Nem csinálhatjátok ezt velem.
Őt aztán nem fogjátok elhozni Londonból, jól érzi ott magát.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 2., csütörtök 20:25
Nem.beckham96 írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem André Villas-Boas egyre szimpibb és szép játékot is játszat. :-)
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 2., csütörtök 20:23
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 2., csütörtök 20:16
Valóban klasszis játékosról van szó, de ő alapvetően nem támadó középpályás?Kerlon írta:Én bedobok még egy nevet Higuaín helyére, aki szerintem alkalmas minden szempontból: Stevan Jovetic.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 2., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 2., csütörtök 20:12
tipikusan az a jatekos, aki ha élete végéig a fionál marad, kurva nagy király lehet, de ide kevés. egy év után ugyanugy a halál faxára kivánnátok mint di mariat. ő is mekkora sztár volt portugaliaban most meg ahogy olasom 10-ből 8-an küldenétek a francba.Kerlon írta:Én bedobok még egy nevet Higuaín helyére, aki szerintem alkalmas minden szempontból: Stevan Jovetic.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 2., csütörtök 19:49
Sokkal inkabb mint hogy kiadjunk 60-70 milliot Garreth Bale-re. Attol hogy nincs jobb opcio (ezt egyebkent kotve hiszem, plane annyi penzert) meg nem kotelezo leigazolni minden aron. Plane nem az ertekenek kb a duplajaert.numberone1 írta:Inkabb maradjon DM v Ozil azon a poszton? Deal.
Dehogynem... Csak ok is szeretnenek jol lehuzni minket, ami ertheto is.beckham96 írta:De jó... Bale nem eladó.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 2., csütörtök 19:45
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 2., csütörtök 19:26
Ezt magyarázom...pl. szögletnél kit fog tartani, nagyanyámat?Jim írta:itt ki védekezne?Géci írta:Igazából a csapat fiatalitásra tettem a hangsúlyt. Arra, hogy ne olyan csapatot tegyünk össze ami 1 szezont fut, hanem évekig tartó uralomra lenne képes. Bár akkor irhattam volna úgy is a kezdőt, hogy: Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Veratti-Pogba-CR-Reus-Bale-Benzema Csak az az igazság, hogy valahogy nem tudom kihagyni a kezdőből a horvátot....
a 165 centis Veratti (fizikailag megennék), vagy a szeleburdi Pogba?
Ezzel is egyetértek. Akkormár Vidal, bár benne is csalódnának páran fél éven belül.heccsat írta:egyébként Pogba eléggé Balotteli/Ibra módon viselkedik, volt amikor nem volt kedve edzésre menni nem ment, MU-ból is hasonló okok miatt passzolták el, nem hiába... nem kell ilyen játékos ide, valamint pont nem ezen a poszton kéne kísérletezni.
Meg kell mozgatni mindent Vidalért és csak akkor nyúlni ilyen emberekhez, ha minden kötél szakad
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 2., csütörtök 19:15
Ezért ellenzem nagyon Pogbát...heccsat írta:egyébként Pogba eléggé Balotteli/Ibra módon viselkedik, volt amikor nem volt kedve edzésre menni nem ment, MU-ból is hasonló okok miatt passzolták el, nem hiába... nem kell ilyen játékos ide, valamint pont nem ezen a poszton kéne kísérletezni.
Meg kell mozgatni mindent Vidalért és csak akkor nyúlni ilyen emberekhez, ha minden kötél szakad
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 2., csütörtök 19:12
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 2., csütörtök 19:09
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 2., csütörtök 19:07
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 2., csütörtök 19:06
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 2., csütörtök 19:04
ennek alapesetben örülnék, de így, hogy már nincs más elérhető játékos a piacon. ki fogja átvenni dm helyét jövőre? esetleg reus még, akit megnéznék ott, de azért be kell ismernünk, hogy bale jobb playa, mint a német. vagy jövőre 3 csatárral toljuk, vérbeli szélsők nélkül és az offenzív szélsőhátvédeinkre támaszkodunk majd. marcira és carvajalra.csütörtök, 18:50
André Villas-Boas: “Nem számít mennyit fizetnének érte, Gareth Bale nem eladó. Sem a Real Madridnak, sem más csapatnak. Ő a mi játékosunk és itt fog játszani a következő szezonban akkor is, ha nem jutunk be a Bajnokok Ligájába.” A walesi ma kapta meg az angol bajnokság legjobb játékosnak szóló díjat. Idén 24 gólt lőtt eddig.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 2., csütörtök 19:04
itt ki védekezne?Géci írta:Igazából a csapat fiatalitásra tettem a hangsúlyt. Arra, hogy ne olyan csapatot tegyünk össze ami 1 szezont fut, hanem évekig tartó uralomra lenne képes. Bár akkor irhattam volna úgy is a kezdőt, hogy: Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Veratti-Pogba-CR-Reus-Bale-Benzema Csak az az igazság, hogy valahogy nem tudom kihagyni a kezdőből a horvátot....
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem