Egyébként meglepne, ha kiesnénk, de persze nem lehetetlen.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. április 14., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 14., szerda 17:35
Mondjuk ez pont annyira nem igaz rájuk mostanság.Remy írta: Minden azon fog múlni szerintem, hogy a második félidőt hogyan bírjuk fizikálisan. Mert ha van csapat amelyik képes 2-3 gólt rúgni bármikor, akkor az a Liverpool.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 14., szerda 17:27
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. április 14., szerda 17:23
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 14., szerda 17:17
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 14., szerda 17:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. április 14., szerda 15:38
Szerintem megfoghatta volna őket, ha nem egy idióta*. De ő egy idióta*. Ő az a veszteseg a futballnak, amit Patora lott el hehe millioszor.Realista24 írta:Jó, alap dolgokat, amiket mindenki tud, nem írtam leFaust írta:
Meg hogy egy idiota.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. április 14., szerda 14:26
Igazán nagy gólhelyzetek alapján, a PSG több gólos győzelménél sem szólhattak volna egy szót sem, a franciák maguknak tették izgalmassá a találkozót, de ilyen ez a foci, ez van. ez benne a pláne. Persze sok volt a hiányzó, jogos. Na de Navaséknál is oda volt jó pár focista, akinek a pályán lett volna a helye, ez is igaz.ziro4vr írta: Ja hát az m4sportosok megmondták világosan az első meccs után hogy a bayern fog továbbmenni. Itt a fórumon az okosok meg hogy a psg, erről ennyit.![]()
Ma remélem ott lesz a gyöngyhajú Korsós is.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. április 14., szerda 14:17
Egy Karim aranylabdától kifutna a világból az összes hater.realistahuni írta:Aranylabdát ne nyerjen, az nehezen lenne emészthető. Remélhetőleg Bappé elviszi előle, vagy idén Karim.ziro4vr írta: Mezőnyben Neymar ha koncentrált, egészséges és nem menszizik épp, akkor a legjobb ez nem kérdés, csak túl sok itt a ha. Meg lassan már 30 a fazon. SOk mindent nyert meg a statjai se rosszak, de sokkal több is volt ebben.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 14., szerda 14:12
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. április 14., szerda 14:09
Aranylabdát ne nyerjen, az nehezen lenne emészthető. Remélhetőleg Bappé elviszi előle, vagy idén Karim.ziro4vr írta: Mezőnyben Neymar ha koncentrált, egészséges és nem menszizik épp, akkor a legjobb ez nem kérdés, csak túl sok itt a ha. Meg lassan már 30 a fazon. SOk mindent nyert meg a statjai se rosszak, de sokkal több is volt ebben.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. április 14., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 14., szerda 13:22
Elődöntőben már tisztalappal indul mindenki, de oda még lehet vinni eltiltást.El Sie7e írta:Negyeddöntő után torlodnek a lapok?Realista24 írta: Valverde és Mendy ha sárgát kap, továbbjutás esetén nem játszhatnak a Chelsea ellen.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 14., szerda 13:10
Negyeddöntő után torlodnek a lapok?Realista24 írta: Valverde és Mendy ha sárgát kap, továbbjutás esetén nem játszhatnak a Chelsea ellen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 14., szerda 13:05
Jó, alap dolgokat, amiket mindenki tud, nem írtam leFaust írta:Meg hogy egy idiota.Realista24 írta: Amúgy, úgy látom még mindig Neymar a legkomolyabb játékos mezőnyben. Az a tudás és dinamika ötvözet jelenleg senki másban nincs meg. Jól beszopta ezt a CR-Messi érát, és főképp hogy utóbbival kellett megosztania az öltözőt.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 14., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 14., szerda 12:54
Meg hogy egy idiota.Realista24 írta: Amúgy, úgy látom még mindig Neymar a legkomolyabb játékos mezőnyben. Az a tudás és dinamika ötvözet jelenleg senki másban nincs meg. Jól beszopta ezt a CR-Messi érát, és főképp hogy utóbbival kellett megosztania az öltözőt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 14., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: Steven » 2021. április 14., szerda 12:42
Szerintem is kh, Ticoban is azt jatszotta, valogatottban nyomtak ki szelre mert kozepre megvannak de szelre kellett egy ember. Franciak kb 3 kezdot kitudnanak allitani ami eselyes lenne az ebn :Odoncsontos írta:
Lucasnak amugyis KH az eredeti posztja nem? Nalam o eleg extranak tunt, hosszu tavon O jo lehet nekik, baloson ez a Davies fiu most semennyire nem gyozott meg, ment az alibi szinte egesz meccsen, Alaba viszont jo meccset jatszott, sokkal jobbat szerintem mint a tobbre tartott Kimmich, de nekem akkor sem kellene az osztrak, vigye Haaland v Mbappe a fizu reszet inkabb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 14., szerda 12:34
Jelenlévő fórumozók: 57 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem