Nagy hiba szerintem. Meg mindig 300 koruli a napi halalozasi arany, 1000+ ember lelegezteton, es mostantol az oltas nelkuliek, plusz az 1 oltassal rendekezok majd elkezdik megteliteni a teraszokat..ikelemen5 írta: Jövő héten nyithatnak a teraszok.![]()

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. április 14., szerda 16:36
Nagy hiba szerintem. Meg mindig 300 koruli a napi halalozasi arany, 1000+ ember lelegezteton, es mostantol az oltas nelkuliek, plusz az 1 oltassal rendekezok majd elkezdik megteliteni a teraszokat..ikelemen5 írta: Jövő héten nyithatnak a teraszok.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. április 14., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 14., szerda 16:07
Akkor most 2 hétre megvagy ifjú barátom.nmate írta: Az elmúlt 1 héten két egészségesnek mondható huszonévesről is tudok, aki meghalt koronában. Oltásuk nem volt. Terhes nőket is durván emészti ez a brazil cucc. Előző nyáron nem fostam, bátran mentem kocsmázni stb. Most vettem egy gamer gépet, 54 üveg sört a Szent Andrásból és 2 könyvet.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. április 14., szerda 15:19
1. Nem 100%-ban hatásos egy oltás sem, ez egy példa, szerencsére nagyon sok ellenpélda is van.TheBull6 írta: Szomszédunk (28 éves nő), egészségügyben dolgozik, szóval az oltás már ugye megvan.
Két hete itthon van, múlt héten férje már mentőt akart neki hívni, annyira köhögött és fulladozott. De a csaj mondta, hogy ő be nem megy lélegeztetőgépre, mert arról nem jön le. Láttam a csajt múltkor az udvarukon levegőzni, nem nézett ki annyira jól..
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. április 14., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 14., szerda 12:07
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 14., szerda 11:56
Anyumnak is egy hete ajánlottak fel az astrat, mondtam neki inkább várjon mert hamarosan úgy is kaphat Pfizert. Holnap már mehet is oltakozniziro4vr írta: Én meg csak figyellek titeket vénembereket, akik már megkapták.![]()
Mondjuk most már kínait se akarok, ha azt ajánlanák vagy az astrát akkor várnék, tapasztalat alapján pár nap múlva lesz pfizer vagy az orosz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 14., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. április 14., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 14., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. április 14., szerda 11:16
Ezt külön nem vizsgálták, ezért nem oltanak akkor. De valószínűleg jó pár ember be lett oltva úgy, hogy pozitív volt közben, csak nem tudta.Ha olyat oltanak be aki épp covidos az elég súlyos tunetekkel járhat, nem ismerem ennek a hatását pontosan de nem véletlen nem oltanak olyat aki épp beteg.
Az oltás nem halhatatlanságra adják, néha mintha már azt várnánk el tőle.Ezt hogy? Nem multak el az oltasi mellekhatasok? Vagy kesobb rosszabb lett az allapota? Eleg hipochonder vagyok, ezek az oltas utani halalozasok szarul erintenek
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 14., szerda 10:54
Pcr vagy gyors?Realista24 írta:Ausztriában csak teszt után oltanak. Igaz ott ingyenes a teszt.El Sie7e írta:
Ha olyat oltanak be aki épp covidos az elég súlyos tunetekkel járhat, nem ismerem ennek a hatását pontosan de nem véletlen nem oltanak olyat aki épp beteg. Egyébként lehet nem lenne hülyeség egy gyorsteszt a szuri előtta sorban állás ideje alatt meg is van, bár nem a legmegbizhatobb az igaz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 14., szerda 10:50
Ausztriában csak teszt után oltanak. Igaz ott ingyenes a teszt.El Sie7e írta:Ha olyat oltanak be aki épp covidos az elég súlyos tunetekkel járhat, nem ismerem ennek a hatását pontosan de nem véletlen nem oltanak olyat aki épp beteg. Egyébként lehet nem lenne hülyeség egy gyorsteszt a szuri előttMarky írta: Masnap bevettem egy fel algopyrint es azota rendben vagyok. Ocsemnek kicsit sulyosabb tunetei voltak, de mar o is jobban van. Egy baratom pedig az oltas masnapjan mar futsal meccset jatszott![]()
Ezt hogy? Nem multak el az oltasi mellekhatasok? Vagy kesobb rosszabb lett az allapota? Eleg hipochonder vagyok, ezek az oltas utani halalozasok szarul erintenek![]()
a sorban állás ideje alatt meg is van, bár nem a legmegbizhatobb az igaz
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 14., szerda 10:48
Ha olyat oltanak be aki épp covidos az elég súlyos tunetekkel járhat, nem ismerem ennek a hatását pontosan de nem véletlen nem oltanak olyat aki épp beteg. Egyébként lehet nem lenne hülyeség egy gyorsteszt a szuri előttMarky írta: Masnap bevettem egy fel algopyrint es azota rendben vagyok. Ocsemnek kicsit sulyosabb tunetei voltak, de mar o is jobban van. Egy baratom pedig az oltas masnapjan mar futsal meccset jatszott
Ezt hogy? Nem multak el az oltasi mellekhatasok? Vagy kesobb rosszabb lett az allapota? Eleg hipochonder vagyok, ezek az oltas utani halalozasok szarul erintenekEl Sie7e írta: Egy ismerősünk (63 éves) megkapta a Szputnyikot, ra 2 hétre meghalt![]()
Lehet h már fertőzött volt az oltás pillanatában is, nem tudni. De valószínűleg ez az oka.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 14., szerda 10:35
Ezt hogy? Nem multak el az oltasi mellekhatasok? Vagy kesobb rosszabb lett az allapota? Eleg hipochonder vagyok, ezek az oltas utani halalozasok szarul erintenekEl Sie7e írta: Egy ismerősünk (63 éves) megkapta a Szputnyikot, ra 2 hétre meghalt![]()
Lehet h már fertőzött volt az oltás pillanatában is, nem tudni. De valószínűleg ez az oka.
HozzászólásSzerző: I am GC » 2021. április 14., szerda 10:32
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 14., szerda 10:26
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 14., szerda 10:20
Szintén #teamszputnyik.Realista24 írta: 15 órával Szputnyik után semmi mellékhatás.
Kollégám viszont rottyon volt már tegnap este, ma reggelre még szarabbul, ugyanúgy Szuptnyik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 14., szerda 9:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. április 13., kedd 19:34
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem