Akkor ezert futottam bele a 120 kilos Dwayne 'Vagodiszno The Rock' Johnson kepekbe.'shutterisland írta: legujabb schobert norbi megvan ?
ez a pali imad kozutalat targya lenni ?![]()

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 13., kedd 19:17
Akkor ezert futottam bele a 120 kilos Dwayne 'Vagodiszno The Rock' Johnson kepekbe.'shutterisland írta: legujabb schobert norbi megvan ?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 13., kedd 18:52
ingyenreklám.'shutterisland írta: legujabb schobert norbi megvan ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. április 13., kedd 18:46
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. április 13., kedd 18:18
Hát, mondjuk úgy, hogy az USA-ban keresett pénzt az cashben kapom meg, és váltatom. Annak egy részét minden évben cashben tartom, ha hozzá kell hirtelen nyúlni.Halfkey írta: Miért tartottatok ennyi casht? :o
Ennek annyi a pechje amúgy hogy a díjat mindenhol fel fogják külön számítani, nála is meg nálad is, de ezek azért relatíve elhanyagolható tételek a tranzakció nagyságához képest. Ügyvéd meg illeték jobban fog fájni![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 13., kedd 18:06
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. április 13., kedd 17:57
Igen.Halfkey írta: Ez reális egyébként.
Mit utalsz, telek vételár?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 13., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. április 13., kedd 17:47
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 13., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. április 13., kedd 17:38
Ha van készpénzbe, vidd be takarékba, befizetés biztos ingyen van. (csak max ki kell tölteni papírt, hogy mi a pénz forrása...)Valakinek van infója, hogy nagyértékű átutalás esetén (9milla), hogy járunk legjobban?
OTP-ek vagyunk, Takarékbankos számlára kell fizetnünk.
Sima utalás a jó?
Vagy ha bemegyek a Takarékbankba és ott erre a számlára befizetem a pénzt?
HozzászólásSzerző: ekissm » 2021. április 13., kedd 17:35
Mindkét számlacsomagodnál meg vannak a saját díjak. Szerintem a befizetős valszeg olcsóbb, de nézd meg minkettőnél és számold ki pontosan mi mennyi. Általában százalékos értékeket szoktak adni.csababarca írta: Valakinek van infója, hogy nagyértékű átutalás esetén (9milla), hogy járunk legjobban?
OTP-ek vagyunk, Takarékbankos számlára kell fizetnünk.
Sima utalás a jó?
Vagy ha bemegyek a Takarékbankba és ott erre a számlára befizetem a pénzt?
Gondolom itt komoly átutalási díjak lehetnek, a legjobb opció kéne, hogy ne szálljon el itt is csomó pénz feleslegesen.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. április 13., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 13., kedd 14:36
Akkor ne olvasd el, hogy Amcsiban le is állították a használatátkiserik írta: Jövőhét szombaton megyek belövetem a Johnsont. Csak nem nő ki tőle a második fejem![]()
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. április 13., kedd 13:26
Inkább valószínű, hogy majd nem fogsz könnyezni ha a zuhany alatt belefolyik a szemedbe sampon... Tudod, "Nincs több könnycsepp formula"kiserik írta: Jövőhét szombaton megyek belövetem a Johnsont. Csak nem nő ki tőle a második fejem![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. április 13., kedd 13:08
Ma delben mar hivott is pénteken mehetek.kodo írta: Ma hívtam fel a hazidokit, hogy nálunk hogy van ez az oltas tema mert Pestről kene hazamennem 240 kmre. Elmagyarazta, hogy oltoponton orosz van meg pfizer, meg ok neha kapnak a rendelobe kínait. Kérdezte nekem milyen kell, mondtam mindegy teljesen. Momdta, hogy felirja, aztan ha van valami hív, de adjak már egy mobilszámot ahol eler.![]()
Nem tudom akkor amugy hogy hivtak volna ha a telefonszamom sincs meg nekik.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 13., kedd 13:07
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2021. április 12., hétfő 21:16
Hasonló volt nálam is de csak egy napig tartott. Elvileg az astra-nál az első adag visel meg jobban, míg a Pfizer-nél a második.mocsok írta: Én az első astra után harom napig lázas voltam, fajt mindenem és élni se volt kedvem. Mostmár minden baba. Mondjuk nem várom túlzottan a következő adagot.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 12., hétfő 20:54
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. április 12., hétfő 18:44
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. április 12., hétfő 17:41
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem