Nekem szimpatikus ez a Barca, tetszik ahogy beépítette koeman a fiatalokat.'shutterisland írta: jah azt hittem mar leirtam a meccsrol en is a velemenyem.![]()
a meccs kb 1/3-ada az idojaras miatt szerintem "szakmailag" ertekelhetetlen volt, ott nagyon nem jott jol, hogy nekunk kellett volna epitkezni.
viszont az osszkep alapjan szerintem realis az egy golos diffi, mert habar boven ki is egyenlithettunk is volna, de kaphattunk volna is vagy harmat meg.
csababarcaval pedig egyetertek ebben az ificsapat vs felnott csapat dologban, nekem is neha olyan erzesem volt.
pique no comment, szerintem is lehetett volna mondjuk 1-2 perccel tobb hosszabbitas de feleslegesen cirkuszolt.
a fiataljainkhoz annyit, hogy szerintem sem lesz egyik sem aranylabda kaliber, de legalabb lelkesek es odateszik magukat, talan ezert ertekelodhetnek esetenkent tul.
azt gondolom, hogy megfelelo rendszerben egy haaland/mbappe moge tobbseguket be lehetne probalni epiteni.
az aranygeneracionkhoz termeszetesen nem merheto, de az elmult idoszak fiataljai utan feludules.
pedri es illaix meg csak most toltottek be epp a 18-at, ahhoz kepest elobbi eretten jatszik, bar o sosem lesz egy huzoember vagy clutch player kaliber inkabb egy pedro fele hasznos system-player.
utobbi pedig az o fizikumaval es stilusaval nem egy tipik barca kozeppalyas sablon, de regen szerettem volna mar egy hasonlo tipusu b2b-t.
mingueza es araujo szerintem szimplan jo jatekosok, egy polccal lejjebb lehetnenek kulcsemberek, a jovo barcajaban nem latom a helyuket ilyen szinten, na persze ha cimekert akarunk harcolni.
kiegeszitonek jol lehetnenek.
puig a legszimpatikusabb, a szemelyiseget es a jatekat nem lehet nem szeretni, de o sajnos nem lesz soha meghatarozo nalunk.
azert maholnap mar 22 eves, ami persze nem oreg, de a tobbiekhez merve az, nem latom a jovo alapemberekent.
sajnos a mai fociban a topszinten a schoolboyok mar kevesek.![]()
fati lenne talan a legigeretesebb mind kozul, de sajnos nala a serulese komolysaga miatt joslasokba sem merek bocsatkozni.
destet meg ide kevernem, o szerintem ha nem torpan meg, biztosan top 5-os jhv lesz a 2020-30-as evtizedben.
osszeseegeben nem rossz sor ez, de boven-boven nem bl dominator alapanyag.
Ha egy egy poszton jön klasszis vagy fejlődik valamelyik kicsi akkor jók lehetnek.