hehe írta:1. lehet tudat alatt érezték, hogy game over, de azért nem adták fel teljesen.
2. messi sérült volt, illetve lehet abban is vmi, amit Csabi mondott, hogy nem akarták a katalánok, hogy messi felsülését lássa a világ.
3. azért hozta le iniestát és xavit, hogy feleslegesen ne legyenek széthajtva. na az volt a pillanat, amikor feladták a dolgot. érthető is, meg nem is.
4. a szurkolók az elmúlt éveket tapsolták meg sztem, tudniuk kell nekik is, hogy egy korszak lezárult, mi voltunk az elsők, akik megcibálták őket az elmúlt 1-2 évben, de a bájern jött, látott és megalázta, teljesen szétbaszta őket.
inkább számomra az a mocskosul durva, hogy még mindig a mai napig nincs egyetlen csapat sem, amelyik címet tudott volna védeni a béellben. ez azért kemény...
1. szerintem mi kicsit maskent alltunk a jatekhoz, nalunk lehetett erezni, hogy benne lehet, a barca jatekaba egy percig sem volt benne, egyik meccsen sem, semmi.
2. lehet, hogy serult volt, de minden egyes kocsog szar bajnokira osszedrotozzak folyamatosan, es a bl elodontore nemtudjak ?! na ne maaaar..
3. szerintem teljesen ertheto, nem volt vissza ut.
4. ezzel egyetertek maximalisan es az igazat megvallva volt is mit megtapsolni lassuk be.
az meg h nem vt cimvedes, sztem annyit jelent, h lehet barmennyire is jo a csapat vagy mehet a szeker, 1-1 biro tevedes vagy egy kis szerencse nelkul nem igen lehet bl-t nyerni. a bayernnek iden annyi szerencseje volt, hogy az arsenal elleni visszavagon meg viszonylag hamar felebredtek es nem pottyantak ki, igaz ehhez kellett egy elso meccs ...