De hétvégén ha úgy van, becsapják a Pfizert

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 9., péntek 10:47
HozzászólásSzerző: pátkán » 2021. április 9., péntek 10:41
HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 9., péntek 10:38
Én ezt elengedtem, nevetség tárgya voltam, hogy a legelején regisztráltam, jöttek a haveroktól az egymondatos két fejem lesz okosságok, most meg ugyanezek a pár hete regelt, de már oltott ribizlik menőznek a friss szurijukkal.aki 2 hónappal később regisztrált, már megkpata
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2021. április 9., péntek 10:25
HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 9., péntek 10:15
Közel s távol semmi, gondolom még csak a vén és puha madridisták kapják.LiamGallagher írta: Sajnos még egyiket sem. Ma hívtam a háziorvosomat, azt mondta egy deka oltóanyaga sincs jelenleg, viszont beírta, hogy nekem jöhet bármelyik, szóval remélhetőleg hamarosan sorra kerülök.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 9., péntek 10:08
Ez szornyuAnthony írta: Ötvenhat éves korában meghalt Igaly Diána olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportlövő, aki három nappal ezelőtt koronavírus-fertőzéssel került kórházba.
oooo![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2021. április 9., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. április 9., péntek 10:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 9., péntek 9:58
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. április 9., péntek 9:51
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2021. április 9., péntek 9:39
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. április 9., péntek 9:23
Nála se volt semmilyen reakció az oltás után.ziro4vr írta: Érdekes, ahány idősebb rokon/ismerős kapta a kínait, nulla mellékhatást éreztek, az is érdekes ha ennyire látszólag semmit nem kűzd ellene a test, bár persze van olyan is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 9., péntek 9:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 9., péntek 9:03
Ah, szegény.Dupla D írta: Ahogy írtam korábban az eddig a korát teljesen meghazudtoló nagymamám a második kínai oltás után több, mint két héttel elkapta a vírust. Fizikailag nem súlyosak a tünetei csak nagyon gyenge, állandó hasmenéssel, viszont elég komoly neurológiai problémák vannak jelenleg nála. Semmit nem tud megjegyezni amit mondunk neki, nem tudja kiszámolni hány gyógyszert kell bevenni és miből mennyit. Még a kinyomott gyógyszerek alapján se tudja visszaszámolni mennyi hiányzik a levélből. Bízom benne, hogy ez az agyköd és memóriazavar csak ideiglenes, mert ez az állapot jelenleg ön és közveszélyes.
Bár egy esetből nem lehet kiindulni, de én a kínai oltást nem erőltetném.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. április 9., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 9., péntek 7:47
A horvátok elfogadják, de gondolom a többi turizmusból elő ország se fogja azt mondani pár millió embernek, hogy a ti pénzetek nem kell.BlancoMark írta: Akik az orosz es a kinai vakcinat kapjak nem tartanak attol hogy az EU-n belul sok helyen nem lesznek engedelyezve igy utazas szempomtjabol mit sem er majd az oltas?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 9., péntek 7:47
Németek is lassan elkezdik azt nyomni.Kyller írta:Előbb-utóbb biztos, hogy engedélyezik minimum az oroszt. Az osztrákok most jegyeztek elő több, mint 2 millió adagot, csak arra várnak, hogy engedélyezve legyen. Szerintem csak idő kérdése.BlancoMark írta: Akik az orosz es a kinai vakcinat kapjak nem tartanak attol hogy az EU-n belul sok helyen nem lesznek engedelyezve igy utazas szempomtjabol mit sem er majd az oltas?![]()
HozzászólásSzerző: Kyller » 2021. április 9., péntek 7:46
Előbb-utóbb biztos, hogy engedélyezik minimum az oroszt. Az osztrákok most jegyeztek elő több, mint 2 millió adagot, csak arra várnak, hogy engedélyezve legyen. Szerintem csak idő kérdése.BlancoMark írta: Akik az orosz es a kinai vakcinat kapjak nem tartanak attol hogy az EU-n belul sok helyen nem lesznek engedelyezve igy utazas szempomtjabol mit sem er majd az oltas?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. április 9., péntek 7:44
Én idén Horvátországba megyek, ott pedig elfogadják az oroszt, amit kaptam.BlancoMark írta: Akik az orosz es a kinai vakcinat kapjak nem tartanak attol hogy az EU-n belul sok helyen nem lesznek engedelyezve igy utazas szempomtjabol mit sem er majd az oltas?![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. április 9., péntek 7:40
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem