Most nyáron megyek amcsiba, azt jobban szeretem, heti egy szabadnap 10 hétig, de ott kb semmire nem kell költenem, kocsit adnak boltba járni, szállás, ellátás adott, és keresek annyit mint itthon tanárként egy tanév alatt.h3x0r írta: Unokatestverem is tanarno, pont tegnap hivott igy Husvet kapcsan; nyilvan adott volt a tema, ugyhogy ra is kerdeztem, hogy ha kicsi a fizetese, miert nem hagyja ott az egeszet. Mondta, hogy ugyan nem nagy a fizetes, de nyugdijig, vagy meg azon is tul tarto fix allasa van, fizikailag se akarja lestrapalni magat oreg korara, a viszonylag szabad nyar is egy plusz. Alberletre nem kell koltson, mert falun orokolt egy hazat nagyszulei utan, amit par ev alatt a ferjevel meg 1-2 szakemberrel mar felujitottak. Nyilvan ha adottak a korulmenyek, akkor egy tanari fizetes is boven vallalhato, kulonorakrol nem is beszelve (mar ha olyan a tantargy), ha viszont kicsit a semmibol akarsz elindulni es felepiteni egy egzisztenciat akkor felejtos.![]()
Csaba, nezd a jo oldalat, nyaron lesz idod alapot asni.![]()
de kb az utolsó, hogy ki tudok menni valószínűleg.
igen, én is szerencsés vagyok, mert apum eladta most a szántóit, így jut a házra, talán csak a babavárót vesszük fel majd, berendezni a házat meg ilyenek.
na de ha ez nem lett volna, akkor meg el kellett volna adósítani magam 25 évre...és még az sem elég.