csababarca írta:
Halfkey írta:
Lenne megoldás egyébként, lentebb olvasva az elégedetlen tanárok bármikor átmehetnek kőművesnek, és akkor az majd kiegyenlíti a béreket mindkét oldalon

Persze ez nem fog megtörténni, érdemes elgondolkodni az okain - bár erről már írtam is korábban.
Na mi az oka, hogy nem megyek el kőműves segédnek inkább?
Tényleg azt gondolod, hogy az a megoldás a tanárok szánalmas fizetésére, hogy mindenki álljon fel, és menjen el kőművesnek?:D
Amúgy lehetne ilyen akció, valóban, ha lenne köztünk összetartás, és letennénk a munkát.
De hát azt nem lehet ugye, mert bármi van, szólnak fentről, hogy inkább ne tüntetgessünk...(tankerületből).
Unokatestverem is tanarno, pont tegnap hivott igy Husvet kapcsan; nyilvan adott volt a tema, ugyhogy ra is kerdeztem, hogy ha kicsi a fizetese, miert nem hagyja ott az egeszet. Mondta, hogy ugyan nem nagy a fizetes, de nyugdijig, vagy meg azon is tul tarto fix allasa van, fizikailag se akarja lestrapalni magat oreg korara, a viszonylag szabad nyar is egy plusz. Alberletre nem kell koltson, mert falun orokolt egy hazat nagyszulei utan, amit par ev alatt a ferjevel meg 1-2 szakemberrel mar felujitottak. Nyilvan ha adottak a korulmenyek, akkor egy tanari fizetes is boven vallalhato, kulonorakrol nem is beszelve (mar ha olyan a tantargy), ha viszont kicsit a semmibol akarsz elindulni es felepiteni egy egzisztenciat akkor felejtos.
Csaba, nezd a jo oldalat, nyaron lesz idod alapot asni.
ziro4vr írta:
Költöztetőkről tudnék mesélni hogy mi fér a munkaidejükbe, úgy éreztem magam mintha valami nat geo dokufilmet néznék, ahogy pergett a lóvé és kint ették a cba pogácsát amíg az 50 kilós asszonnyal vittük fel a dolgokat.
Egyik baratom koltozteto cegnel dolgozik, altalaban kulfoldre szoktak vinni, vagy onnan hazahozni eleg draga butorokat. De amikor 4-en egy hetig szereltek ossze egy atlagos meretu konyhabutort, majd elkertek erte kb a butor aranak a felet, talan az volt minden pofatlansag csucsa.