Akkor kell pár jelentkező kartondobozokkal, és mehetünk a Népligetbe építeni valami szépet Zirónak.

HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 8., csütörtök 10:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 8., csütörtök 9:21
HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 8., csütörtök 9:13
Adódik a kérdés, számszerűen mennyiért nem lennél itt köztünk? Talán össze tudjuk dobni.ziro4vr írta: Dehogy visznek, akkor most nem itt lennék köztetek ha ott ennyit lehetne keresni.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. április 8., csütörtök 9:12
Az hát, NB2-ben meg kevesebb mint a felével is már vastagon az elitben vagy.Realista24 írta:
Amennyire én tudom, ez NB1-ben is ritka...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 8., csütörtök 9:03
Amennyire én tudom, ez NB1-ben is ritka...Süti írta:Dehogy visznek.RealAsensio írta:
9 milla havonta, ennyit majdnem hazavisznek a jobb nb2-es focistak is. Apropenz ezeknek...![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 8., csütörtök 8:59
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. április 8., csütörtök 8:45
Dehogy visznek.RealAsensio írta:
9 milla havonta, ennyit majdnem hazavisznek a jobb nb2-es focistak is. Apropenz ezeknek...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 8., csütörtök 7:13
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. április 8., csütörtök 0:03
9 milla havonta, ennyit majdnem hazavisznek a jobb nb2-es focistak is. Apropenz ezeknek...Realista24 írta:25ezer eurónyi oka volt havonta hogy ne tegye.Marky írta: Hrutka nyiltan tamogatta Gulacsit, kirugtak. Az M4 kommentator tamogatta Hrutkat, kirugtak.
Petry eloszor lenyilatkozta, hogy inkabb csondben kene maradni, aztan rogton jott a klasszikus mimagyarokozas a konzervativ szemlelettel es hogy Europa micsoda ferto a migracio miatt. Lehet velemenyed, de azt ne vetitsd mar ki 10 millio magyar emberre bazmeg...
Meglepne, ha nem lenne mar szobeli megallapodasa valamelyik NER ligas csapattal es nem szandekosan rugatta volna ki magat.![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. április 7., szerda 20:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 6., kedd 17:50
25ezer eurónyi oka volt havonta hogy ne tegye.Marky írta: Hrutka nyiltan tamogatta Gulacsit, kirugtak. Az M4 kommentator tamogatta Hrutkat, kirugtak.
Petry eloszor lenyilatkozta, hogy inkabb csondben kene maradni, aztan rogton jott a klasszikus mimagyarokozas a konzervativ szemlelettel es hogy Europa micsoda ferto a migracio miatt. Lehet velemenyed, de azt ne vetitsd mar ki 10 millio magyar emberre bazmeg...
Meglepne, ha nem lenne mar szobeli megallapodasa valamelyik NER ligas csapattal es nem szandekosan rugatta volna ki magat.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 6., kedd 17:42
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 6., kedd 17:08
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. április 6., kedd 16:56
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. április 6., kedd 16:42
HozzászólásSzerző: I am GC » 2021. április 6., kedd 16:25
Csodàlkoztam volna, ha maradhat. Nem volt okos'shutterisland írta: na petry zsolt repult a herthatol mert a magyar nemzetnek adott interju soran politikai velemeny nyilvanitas is elhangzott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. április 6., kedd 14:44
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. április 5., hétfő 17:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. április 5., hétfő 16:39
A válogatottnak sehogysem tudnék nem örülni, de hogy az is egy propaganda néha napján, azért attól hányni tudnék...Faust írta:Vagy úgy en bloc ezzel a magyar futballnak nevezett bohózattal.Kerlon írta: Becsülöm azokat, akik ezzel még tudnak törődni. Mármint a klub futballal a háttere miatt.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 5., hétfő 15:05
Vagy úgy en bloc ezzel a magyar futballnak nevezett bohózattal.Kerlon írta: Becsülöm azokat, akik ezzel még tudnak törődni. Mármint a klub futballal a háttere miatt.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem