Persze nem, csak megdöbbentő volt. Egy hét fizetett szabi alatt keresnek 150-200ezretcsababarca írta:tudom, mert magam is elmentem nyáron maszekolni kőműves mellé pár hétre:)Realista24 írta: Erre azt mondom hogy az építőipari szakmunkas napi 20-25 ezerért megy el dolgozni, az alaphangon nettó 4-500ezer Ft. És mindig keresnek embert. Nem kell gondolkodni, készülni, idegeskedni. Csak csinálni amit mondanak. Igaz fizikai meló, napi 8-10-12 órában, és lehet hatszor egy héten, nem ötször.
Ezt nem tamadaskent írom, hanem marhára ledobbentem most hogy megy a felújítás és az Ács nem talál embert ennyi pénzért segedmunkara. Hát teljesen kész voltam.
mivel amcsiba nem tudtam menni, így ez maradt. (ott is 10 hét alatt 8 szabadnapom van)
de szerintem az sem megoldás, hogy akkor a tanárok menjenek el szakmunkát végezni dupla annyiért.
akkor ki tanít?
mondjuk előbb utóbb ha így haladunk ez reális probléma is lesz.
Csak nem tartom fairnek mutogatni másra hogy az többet keres, szarok rá. És igen, tisztelet a kivételnek, mint te és sokan mások.
Ahogy írod, az oktatásban nagyon sok pénz van, ahogy az egészségügyben is. Csak nem ott ahol kellene.
De ezt már akkor tudod, amikor tanárnak állsz. És ahogy írod, ott is van lehetőség jobban keresni, limitaltan persze.