OFF
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Astrat most 12 hétre adják be újra?
Amúgy az astran és kínain kívül jöhet mind
Amúgy az astran és kínain kívül jöhet mind
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Pfizerre nyomtam, ha lehet választani. Ha nem lehet minden jó.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- mocsok
Astraval mi a baj?

[/quote]
Jó mondjuk én VPbe vagyok bejelentve. Dikk miylen kis pöcs vagy.ziro4vr írta: [quote=mocsok post_id=<a href="tel:1102323">1102323</a> time=<a href="tel:1617650849">1617650849</a> user_id=83]26, Bp.

[/quote]

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akartam mondani hogy megszolalt a vidékiziro4vr írta:Jó mondjuk én VPbe vagyok bejelentve. Dikk miylen kis pöcs vagy.mocsok írta:26, Bp.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Astra miatt hívtak 15 perce, nem kértem...ziro4vr írta: Asztránál elgondolkodnék ha azt ajánlnák fel, többi jöhet szó nélkül. Szavazat ment a pfizerre, bár sztem azt kellett volna hogy melyiket nem.![]()

Oroszra nyomtam

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Asztránál elgondolkodnék ha azt ajánlnák fel, többi jöhet szó nélkül. Szavazat ment a pfizerre, bár sztem azt kellett volna hogy melyiket nem.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aktuális szavazás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Lelkileg az vág haza, ha a havertól elkapod, aztán valamelyik rokonodnak átadod aki áldozat lesz. Persze ilyenkor arra senki nem gondol, hogy ő volt a hordozó.
Bármilyen úton módon ne adj isten áldozat lenne egy rokonom, hazavágna lelkileg, fölösleges ebbe belemenni. A rokonom is elkaphatja akárkitől akárhol, meg én is.
Lelkileg az vág haza, ha a havertól elkapod, aztán valamelyik rokonodnak átadod aki áldozat lesz. Persze ilyenkor arra senki nem gondol, hogy ő volt a hordozó.el magico írta:Nem lehet hát. Az elején még mi bírtuk a baráti társasággal meg családdal a távolságot, de mivel mindig tolódott ez a még 2hét, még 1 hónap dolog, inkább elengedtük az egészet. Lehet itt csürhézni engem nyugodtan, de a mentális egészség ugyanolyan fontos, mint a fizikai, ha nem láthatnám a családom, barátaim 1 éve, akkor már lelkileg biztos gallyra mentem volna. Ez van, ilyen az ember, egy szociális lény. Ilyen nehéz időkben meg pláne szükség van a szeretteinkre.Sierra írta:
hétköznapra értettem, hétvége más tészta.miután már nincs rá idő.
![]()
ilyen szinten nem lehet leszabályozni az életet, gondolom ezzel te is tisztában vagy. főleg ha nincs semmilyen tiltás. így is egy rakás szar minden 1 éve.
Tehát szerintem nem fair abba belekötni, meg hülyének nézni valakit, mert átakar menni a haverokhoz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ja, csak sajnos tenyleg akkor is elkaphatod, ha csak atmesz a haverhoz. En pont igy jartam, csak atmentem a szembeszomszedhoz a szulinapjara, majd elkaptam ott a virust. Pedig annyira ugyelek ra honapok ota, nem jarok boltba, hazhozrendelek mindent, tomegkozlekedest nem hasznalok stb. Majd nyilvan egyszer atmegyek egy kicsit kiengedni a faradt gozt, es ott elkapom. Majd itthon atadtam anyumnak, apumnak es tesomnak is, szoval sajnos jol megszivattam ezzel az egesz csaladomat is.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nem lehet hát. Az elején még mi bírtuk a baráti társasággal meg családdal a távolságot, de mivel mindig tolódott ez a még 2hét, még 1 hónap dolog, inkább elengedtük az egészet. Lehet itt csürhézni engem nyugodtan, de a mentális egészség ugyanolyan fontos, mint a fizikai, ha nem láthatnám a családom, barátaim 1 éve, akkor már lelkileg biztos gallyra mentem volna. Ez van, ilyen az ember, egy szociális lény. Ilyen nehéz időkben meg pláne szükség van a szeretteinkre.Sierra írta:hétköznapra értettem, hétvége más tészta.miután már nincs rá idő.kiserik írta: Te írtad: "hányszor mentem volna át még ismerőshöz akár, de már nem tudtam, mert vagy ott alszol vagy taxi", vagyis nem mentél. Ilyen egyszerű.
kiserik írta: Ha magyarázni kell, hogy miért probléma pandémia alatt haverokhoz mászkálni, akkor nincs miről beszélni... Egy mondat: egy vírus terjedéséhez nem kell csoportosulás, pont elég 2 ember...![]()
ilyen szinten nem lehet leszabályozni az életet, gondolom ezzel te is tisztában vagy. főleg ha nincs semmilyen tiltás. így is egy rakás szar minden 1 éve.
Tehát szerintem nem fair abba belekötni, meg hülyének nézni valakit, mert átakar menni a haverokhoz.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Sierra írta: Persze, semmi koze ehhez az etikahoz. Kozuti baleseteknel is ugyanolyan videoznak/fotoznak. Nem merik mutatni a valosagot, hogy milyen allapotok uralkodnak. Az meg hagyjan, hogy a covid miatt, de egyebkent is brutalis allapotok uralkodnak. Eleg megnezni egy Janos korhazat vagy egy Jahn Ferenc korhazat.