HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. április 5., hétfő 6:55
Azt is "olvastam" valahol, hogy az egeszsegugyben dolgozoknak "sugtak", hogy a valos helyzetrol nem illik elarulni semmit, nehogy veletlen retorzio legyen a vege. Tobb, egymastol teljesen fuggetlen "medium" kozolte.
Gondolom ez is a meltosag vedelme.
Nem kell haldoklokat mutogatni, meg kell szolaltatni apolokat, orvosokat, a kozlemenyeiknek nagy nyilvanossagot biztositani, nem azt hazudozni, hogy olyan kiralyok vagyunk, hogy meg mi fogunk segiteni mas orszagoknak a betegellatasban.
Nem politizalok, mert nem vagyok hozza eleg tajekozott, es elkepzelheto, hogy ebben a sztoriban is van olyan aspektus, ami vedheto. Csak amikor mar ennyire cefetul allunk, az emberek hozzaallasa meg latvanyosan szar, akkor lehet mutatni nemi elrettento peldat a fentiek szerint.
Azt tovabbra sem ertem, hogy mit nem lehet megerteni azon, hogy ha ennyire csucsra van jaratva az egeszsegugy huzamosabb ideig, meredeken no az eselye, hogy barmilyen egyeb bajjal sem kapunk idoben, megfelelo ellatast, mert nincs ra kapacitas. Ezt virustagado, kihaennem, faszagyerek aggyal is fel lehetne fogni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)