OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. április 4., vasárnap 18:58

Hege írta:
kodo írta: Ugyanolyan szar ez a bagazs is mint az ellenzek, csak ok vannak most nyeregben, ok ulnek magas lovon, meg a Orban miatt egysegesnek tunnek. Ennyi, meg is van a különbség.

Igy bárki "kezelne valsagot", meg "kormanyozna" mint ezek, mutogatnak a baloldalra meg a fiktiv ellensegekre, a hiveknek be is jon. Csak amikor szembejon a valóság akkor van baj.

Ideje lenne verfrissitesre 2022-ben, raferne az orszagra, meg Viktorekra is, hogy ellenzékben legyenek. Nagy lett a pofa a semmire. Mert amit muvelnek a nagy semmi.

Verfrissítés Gyurcsannyal? Erős kijelentés. Az ellenzék az eddigi egyik leggyengébb amit láttam. Nem érik fel ésszel, hogy rengeteg szavazot veszítenek azzal, hogy Gyurcsanyekkak álltak össze. És itt már rég nem az a fontos hogy a Fidesz folyamatosan a másik oldalra mutogat, hat jó hogy. Én is ugyan ezt csinálnám akkor “böszmeségek” után amit ezek megcsinálták. Saját magukat gyengítik meg folyamatosan. Egyébként bárki bármit mond Orbán a legnagyobb taktikus és stratéga az országban.
LGT szám megvan? "Miénk ez a cirkusz?" :lol:

Nah nem politizálok, megyek pénzt lapátolni a kicsiknek, van rá cirka 25 évem.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. április 4., vasárnap 18:52

El Sie7e írta:
Tjacks írta:

Ez már a jól bevált válasz." A baloldal mégszarabb" - by any Fidesz párti.

Kutyaszar az összes.
ezt nem is vitatom h csak rossz és rosszabb van, egyetértünk
de mivel Magyarországon vagyunk és nem Hollandiában, ezért a baloldallal hasonlítom össze és nem pl a holland vvd-vel. és az összehasonlítás alapja bizony lehet a múltbéli teljesítmény, bármennyire is hihetetlen ez némelyek számára, pláne akkor, amikor ugyan azok az emberek ülnek ott most is mint akkor :)
Ilyen alapon akkor nézzük az elmúlt 6 év teljesítményét az ingatlan piacon/ építőiparban. Azért itt, mert szerintem ez még mindig egy nagyon fontos dolog az ember életében( saját lakhatás).Ehhez képest sikerült hazavágni az egész szektort, átlag embernek ez kb mára egy elérhetetlen jövőkép lett.

A mi ingatlanunk 2,5× többe kerül most mint 2014 nyarán. Ez 50+ misi. EMBERTELEN. Most akkor fogjam Orbánra? :hmmm:

Kicsit jobb lenne ha az emberek nem csak végletekbe tudnának gondolkodni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 4., vasárnap 18:49

Sierra írta:
9RoNaLdO9 írta: Lidl 6-21 között lesz nyitva, vasárnap 7-7 között. Tovább lesz nyitva, mint a covid előtt.
Nálunk alapból 21-ig van nyitva (két Lidl is), van hol 22-ig, szóval pont hogy nem tovább lesz nyitva, hanem végre addig lesz nyitva újra, mint covid előtt.

Egyébként meg végre egy ésszerű változtatás, ez a 19-ig van nyitva minden bolt egy ordas nagy faszság volt. Tényleg sokkal nagyobb torlódások voltak a boltokban, mert mindenki sietett meló után még vásárolni, így legalább nyugisabban lehet azoknak, akik 18 óráig vagy annál tovább vannak melóznak. A 23 órás kijárási tilalmat is csak üdvözölni tudom, hányszor mentem volna át még ismerőshöz akár, de már nem tudtam, mert vagy ott alszol vagy taxi. Nyilván egyik se opció a legtöbb esetben. Így meg azért 3 órát nyer az ember, ami nem kevés.
Pont ez volt az értelme a korai kijárási tilalomnak, hogy maradj otthon, ne ismerőshöz meg tökömtudja kihez mászkáljon az egész ország. Így is a statisztikák tetején vagyunk, mert olyan kurva okos, felelősségteljes és rendtartó a magyar. :(
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

9RoNaLdO9
Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira

HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2021. április 4., vasárnap 18:30

Sierra írta:
9RoNaLdO9 írta: Lidl 6-21 között lesz nyitva, vasárnap 7-7 között. Tovább lesz nyitva, mint a covid előtt.
Nálunk alapból 21-ig van nyitva (két Lidl is), van hol 22-ig, szóval pont hogy nem tovább lesz nyitva, hanem végre addig lesz nyitva újra, mint covid előtt.
Nálunk 7-21 között volt, arra értettem a hosszabb nyitást, most 6-21 lesz országszerte (ez boltonként eddig változó volt, hogy 6 vagy 7 óra a nyitás)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 4., vasárnap 18:11

Hege írta: Egyébként bárki bármit mond Orbán a legnagyobb taktikus és stratéga az országban.
Jah, csak kár h egyébként meg telibeszarja a magyarokat, meg úgy en bloc Magyarországot. :D Mit érünk azzal, hogy ekkora "stratéga". De valóban jól csinálták. Gyakorlatilag átvették az egész sajtó felett a hatalmat, pár oldalon kívül az jelenik meg amit ők akarnak, kitaláltak nem létező ellenségeket. Megy szépen az uszítás, meg a gyűlöletkeltés, nyilván pontosan azokat célozzák meg ezekkel, akik a legjobban irányíthatóak, teljesen tudatosan mennek ezek a dolgok, pedig a felét egyébként ők se gondolják komolyan, ebben biztos vagyok. De hát fontosabbak a szavazatok meg a hatalom.

Az, hogy mi lenne fontos a magyaroknak, nem érdekli. Lényeg, hogy pár év múlva minél nagyobb vagyonnal mehessen nyugdíjba. Na meg persze addig a haverok zsebét is tömködje meg az ínséges időkre. A hűségnek ára van ugyebár. :D Bár ki merne szembeszállni vele, kb senki.

Az ellenzéket meg csúf dolog ellenzéknek hívni, inkább egy tesze-tosza, szerencsétlen, habzó szájú de cselekvésképtelen brigádnak hívnám őket.

Hege

HozzászólásSzerző: Hege » 2021. április 4., vasárnap 18:05

kodo írta: Ugyanolyan szar ez a bagazs is mint az ellenzek, csak ok vannak most nyeregben, ok ulnek magas lovon, meg a Orban miatt egysegesnek tunnek. Ennyi, meg is van a különbség.

Igy bárki "kezelne valsagot", meg "kormanyozna" mint ezek, mutogatnak a baloldalra meg a fiktiv ellensegekre, a hiveknek be is jon. Csak amikor szembejon a valóság akkor van baj.

Ideje lenne verfrissitesre 2022-ben, raferne az orszagra, meg Viktorekra is, hogy ellenzékben legyenek. Nagy lett a pofa a semmire. Mert amit muvelnek a nagy semmi.

Verfrissítés Gyurcsannyal? Erős kijelentés. Az ellenzék az eddigi egyik leggyengébb amit láttam. Nem érik fel ésszel, hogy rengeteg szavazot veszítenek azzal, hogy Gyurcsanyekkak álltak össze. És itt már rég nem az a fontos hogy a Fidesz folyamatosan a másik oldalra mutogat, hat jó hogy. Én is ugyan ezt csinálnám akkor “böszmeségek” után amit ezek megcsinálták. Saját magukat gyengítik meg folyamatosan. Egyébként bárki bármit mond Orbán a legnagyobb taktikus és stratéga az országban.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 4., vasárnap 18:03

Egyébként meg végre egy ésszerű változtatás, ez a 19-ig van nyitva minden bolt egy ordas nagy faszság volt. Tényleg sokkal nagyobb torlódások voltak a boltokban, mert mindenki sietett meló után még vásárolni, így legalább nyugisabban lehet azoknak, akik 18 óráig vagy annál tovább vannak melóznak. A 23 órás kijárási tilalmat is csak üdvözölni tudom, hányszor mentem volna át még ismerőshöz akár, de már nem tudtam, mert vagy ott alszol vagy taxi. Nyilván egyik se opció a legtöbb esetben. Így meg azért 3 órát nyer az ember, ami nem kevés.

9RoNaLdO9
Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira

HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2021. április 4., vasárnap 17:52

Április nyolctól 9ig lehetnek nyitva a boltok. Honnan tudom? Sámán vagyok, kb két hete lehet tudni, de azért tolják ezt a hülyeséget, hogy 2,5 millió beoltott után jöhet ez el.
Majd kedden jön a nagy bejelentés, hogy fantasztikusak vagyunk, kész a 2,5 millió beoltott, tolhatjuk a kijárási tilalmat. A sok okos meg beveszi, hogy bármi köze van a kettőnek egymáshoz.
Lidl 6-21 között lesz nyitva, vasárnap 7-7 között. Tovább lesz nyitva, mint a covid előtt.
Ja és hogy lesz megoldva a négyzetméteremkénti egy ember? Majd a biztonsági őr ül és számol, így lopni bárki lophat, a kutya sem fogja nézni, mert a boltonkénti egy biztiboy-t is alig tudják biztosítani. Sokszor nem is nyitástól zárásig vannak, ráadásul bárki mehet, azt sem tudják mit kell csinálni. Vicc sajnos ez az egész.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. április 4., vasárnap 15:01

Ugyanolyan szar ez a bagazs is mint az ellenzek, csak ok vannak most nyeregben, ok ulnek magas lovon, meg a Orban miatt egysegesnek tunnek. Ennyi, meg is van a különbség.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 4., vasárnap 14:56

Tjacks írta:
El Sie7e írta: elnézve a baloldal 2002-2010 közötti kormányzóképességét, sztem ebben a szűk 2 évben sikerült volna nekik összehozni 3 miniszterlenököt, nem kellett volna hozzá 2 ciklus :lol:

Kutyaszar az összes.
ezt nem is vitatom h csak rossz és rosszabb van, egyetértünk
de mivel Magyarországon vagyunk és nem Hollandiában, ezért a baloldallal hasonlítom össze és nem pl a holland vvd-vel. és az összehasonlítás alapja bizony lehet a múltbéli teljesítmény, bármennyire is hihetetlen ez némelyek számára, pláne akkor, amikor ugyan azok az emberek ülnek ott most is mint akkor :)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. április 4., vasárnap 14:48

El Sie7e írta: elnézve a baloldal 2002-2010 közötti kormányzóképességét, sztem ebben a szűk 2 évben sikerült volna nekik összehozni 3 miniszterlenököt, nem kellett volna hozzá 2 ciklus :lol:

Kutyaszar az összes.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 4., vasárnap 14:23

Marky írta: A magyar tarsadalom melysegeit pedig jol peldazza az, hogy, ha mostanaban lenne a valasztas, akkor Godeny Gyorgy es az antiiq rablopartja boven a bejutasi kuszob felett szerepelne :lol:
Én azt bírom, hogy a Mi Hazánknak hirtelen milyen fontosak lettek a liberális eszmék, hogy küzdenek a korlátozások ellen. :lol:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 4., vasárnap 14:16

A magyar tarsadalom melysegeit pedig jol peldazza az, hogy, ha mostanaban lenne a valasztas, akkor Godeny Gyorgy es az antiiq rablopartja boven a bejutasi kuszob felett szerepelne :lol:

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 4., vasárnap 14:09

elnézve a baloldal 2002-2010 közötti kormányzóképességét, sztem ebben a szűk 2 évben sikerült volna nekik összehozni 3 miniszterlenököt, nem kellett volna hozzá 2 ciklus :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 4., vasárnap 14:03

kodo írta: Arra legalább ravilagitott a covid politikai szempontból hogy vicc amit kormányzás néven csinálnak fideszek. Eddig is latszott, most meginkabb észrevehető.
A legnagyobb klisés faszság volt mindigis a "legalább kormányozni tudnak" szöveg. :lol:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. április 4., vasárnap 14:00

Arra legalább ravilagitott a covid politikai szempontból hogy vicc amit kormányzás néven csinálnak fideszek. Eddig is latszott, most meginkabb észrevehető.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 4., vasárnap 13:45

A határral kapcsolatban mindig más a duma.

2 millió, 2,5, ha megvannak az idősek, az orvosok, tanárok, blablabla.

Nem egyértelmű. Azt is mondták nekik már, hogy számoljak hozzá a 4-500ezer covidon atesett embert is. De nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 4., vasárnap 13:37

Realista24 írta: Mondjuk alapból a közlönyt kell nézni, ami abban van, az a fix.
Jogos.
El Sie7e írta: ha a közlönybe nem jelenik meg, akkor nem ér semmit, mivel az a hivatalos, nem véletlen a neve Közlöny :)
a portfolio is megírta, a telex is, az index is, nem tudom te melyik szoktad olvasni, de minden hírportál lehozta
Mindenhol a 2.5 millios hatart emlegetik, de annyira nem tudom mar kovetni a helyzetet, hogy lemaradtam arrol, hogy a kozlonybe is bekerult. Azt hittem ez is csak valami “namegkethet”.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 4., vasárnap 13:29

Marky írta:
El Sie7e írta: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/korma ... okozatarol

sztem a jövő hét közepén meglesz a 2,5
Tizmilliardokbol kiepult allami propagandahalozaton ulnek es nem talaltam meg 10 perc keresgeles utan sem :lol:
Mindenrol tudositanak, Viktor mar alvas helyett is a vakcinakat nezegeti, Petike laptopja izzad a Zoom meetingektol, de a legfontosabb informaciot eldugjak a kozlonybe....
Mondjuk alapból a közlönyt kell nézni, ami abban van, az a fix.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 4., vasárnap 13:28

Marky írta:
El Sie7e írta: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/korma ... okozatarol

sztem a jövő hét közepén meglesz a 2,5
Tizmilliardokbol kiepult allami propagandahalozaton ulnek es nem talaltam meg 10 perc keresgeles utan sem :lol:
Mindenrol tudositanak, Viktor mar alvas helyett is a vakcinakat nezegeti, Petike laptopja izzad a Zoom meetingektol, de a legfontosabb informaciot eldugjak a kozlonybe....
ha a közlönybe nem jelenik meg, akkor nem ér semmit, mivel az a hivatalos, nem véletlen a neve Közlöny :)
a portfolio is megírta, a telex is, az index is, nem tudom te melyik szoktad olvasni, de minden hírportál lehozta

Vissza: