Pad'em írta:
Babinho írta:
Pedig Isco kezdeni fog kedden...Isco-Asensio-Benzema lesz elől.
Sztem Isco nem lesz kezdő. TBO, Varane, Nacho, Militao, LV, CKM, Mendy, Asensio, Benzema. Vagy Vini bekerül max Asensio helyett. Erre a 352-re most nagyon rákívánt Zidane, és jobbak is vagyunk így.
Pool ellen nem szabad felmenni 352-vel, úgy fogunk járni mint a Roma az Anfielden 18-ban, 1az1-be 3 védőre nem lehet hagyni a FMS triót, széthúzzák őket, azt nyeljük a gólokat ugyanúgy..
Meg nekem ez a 352se tetszik, nincs meg a csapatban ami ahhoz kéne: jó szélsők, jó csatárok, meg az egész játékrendszer limitált.. Mind1, időhúzni egyébként jó, mert semmi nem történik amikor abban játszunk, de a tegnapi meccsekből kiindulva kemény dió lesz.
A mi oldalunkról a legfontosabb, hogy a lehető legkevesebb féket küldjük fel, meg ne kapjunk gólt. 1-0 itthon nekem jó lenne, 2-0, naaagyon jó. Nyugodt akkor lennék, ha kettő van közte, amikor megyünk a visszavágóra..
A Pool meg pont rosszkor kapta össze magát.. Jók voltak tegnap. Ami tegnap bejött Vininek a 2. gól előtt, az Trento ellen már nem fog.
Lehetne így kezdeni:
Ase-Benz-LV
CMK
Mendy-Nacho-Varane-Dani.
Minél több gyors ember kell a szélekre a futógépeik ellen, bár Carvajal ki tudja milyen állapotban.. ha tud játszani, nem féltem, nem kell túlvállalja magát, LV besegít neki, nagy baj nem kéne legyen. Bár most a visszavágóra írják, h bevethető... Lehet mégis 352lesz..
Gólt ne kapjunk, egyet (kettőt) rúgjunk itthon... Benz továbbra is formában, Ase most úgy tűnik, legalább nem rossz.. Jók vagyunk talán mi is, a 3 lesgól (ellenféltől függetlenül) azért beszédes..